Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...27282930313233...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 6 měsíce  
Děkuji ti Lenko, vím že to lidi zde myslí určitě dobře, pomohli mi hodně, ale napsat mi že bacha a vyhánění toho či onoho nevim no, mám se závislostí celkem zkušenosti, za mladých let jsem zkoušela kdeco, ale jakmile mi to začalo obtěžovat, brala jsem nohy na ramena. Jenže chlast je zrádný v tom že je to jednou za čas, člověk se vyspí a oklepe no a může jet nanovo.
Jenže už mě obtěžuje až moc, chci se naučit žít se svým opravdovým já, a to že bych vyměnila jednu závislost za druhou se s tím moc neshoduje .
Jsem vegetarián a zásadně odmítám alkohol z důvodů, abych mohl co nejvíce využít svůj mozek. Edison
Tak nějak bych to viděla
Pavla 7

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ano, přesně tak Pavlo, člověk se z toho vyspí, protrpí si tu hrůzu příštího dne, pak se oklepe a vlastně jede v tom zas. Člověk v tom okamžiku postrádá tu pokoru. Výborně o tom píše Monika Plocová ve svých asi čtyřech knížkách. Doporučuju všem. Obdivuju lidi, co to takhle bezvadně dokázali, třeba jako ona.
Lenka B.
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Snažím se to též zvládat, neopakovat tolikrát už opakované chyby. Vyvarovat se situacím s alkoholem spojených, asi jsem od těhotenství a po porodní době tak dlouho neabstinovala. Je zajímavé že tenkrát nebylo třeba, zodpovídala jsem za život syna kterému bych nemohla nikdy ublížit, ale teď zodpovídám za svůj život. Do dneška nemám koleno v pořádku, mám pocit že mi tam ta boule zůstane na vždy jako připomínka. Nebojujeme s alkoholem ale se sebou samým, já jsem sobě jediný soupeř, to špatné já ve mě. Nevěřím že alkohol může přinášet nějaké dobro, možná vinařům nebo lidem co si dají skleničku na chuť, ale nic víc, pokud cokoliv jede přes míru je to na škodu, zlatá střední cesta. Rozepisuji se sem páč mám občas nabitou hlavu myšlenkami a musí ven. Snažím se pochopit co to je že nás to tak drží a nechce pustit, proč je to tak těžké a kolik lidí to trápí.
Nechci myslet na dalekou budoucnost, každopádně až budu stará chci být zdravá a vědět že jsem svůj život nepromarnila a nelitovat chyb které jsem mohla změnit.
Pavla 7

Dneska jsem se ve snu šíleně ožrala...
Pavla 7

Přátelé, pomoc. Včera jsem se v baru opila (( Přišla jsem domu dnes v poledne. Je mi hrozně. Mám pocit, že jsem k ničemu. Kdybych tady nebyla, možná by to tak bylo lepší (( Jsem kráva. A alkoholička.
Justýna

Všechna moje abstinence byla k ničemu, Celý jsem to zkazila. Nestojím za nic
Justýna

Nezoufej, to se proste stane..jedeme dal !!!
PetrCh

Máš mysl alkoholika a proto ses opila. Tvůj mozek tak jedná bez ohledu na to jestli se ti to líbí nebo ne...Neznamená to, že jsi k ničemu! Můžeš se podívat sem:
cesta-ze-zavislosti.webnode.cz/
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Justýno nejsi k ničemu.....mě se to stalo v sobotu, ale nemám pocit že by to bylo k ničemu, ožrala jsem se až do komatu, další důkaz toho že prostě nemůžu pít nikdy. Stalo se taky jedu dál, ale je fakt že mě to šíleně mrzí.
Pavla 7

Ahoj holky a kluci čtu si tady už 3roky,pomáhá mi to velmi,to vědomí,že v tom nejsem sama.Je mi 38 let,3malé děti,na mateřské už x let. Nemyslím,že by styl života měl na moje pití vliv,sklon k občasnému popití mám odjakživa.Dřív jsem pila mnohem víc,vlastně víc dnů pila a pár nepila.Ted,ty poslední roky,co už jsem pochopila,jak je to k ničemu a naprd,nepiju nic,jen se mi jednou za měsíc až dva stane,že mám chuť se opít a udělám to.Pak jsem zas ráda,že už to mám za sebou a vím,že mám zas na měsíc pokoj.Držím všem palce,děkuju hlavně Libušce,která mi už tolikrát svými příspěvky pomohla.Justýno,to nevadí,dnes už je jistě líp!Pavlo,ano,jedeme dál,občas prostě zatím padáme,co naděláme nu
Lenka

Stránka: 1...27282930313233...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter