Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 5 měsíce  
Ahojte,
ty jo Justýn zrovna teď jsem nakoukla že napíšu a ty jsi odpověděla 29 min. před tím. No jsem ostuda že teď moc nepíšu ale nějak na alkohol vůbec nemyslím. Úplně mi vypadl z hlavy, zapomněla jsem že existuje . Ten náš poslední prohřešek mi táák otevřel oči, že jsem si řekla no jasný takže fakt končíš. No tak jsem fakt skončila a to i myšlenkově. Chodím okolo něj, vidím lidi pít, ale je mi to najednou úplně jedno. Nejsem už zabejčená, nemyslím na to, nevim jak to popsat. Je mi šumák že nepiju a ani nemůžu.
Jinak se mám prima páč žiji eko, bio odpad na humus, psi na zahradu, všechno je takové free. A jestli to dobře dopadne budu mít ještě jednoho psa, vysněného na zahradu, ale je ještě v bříšku tak nevim jestli tam je holčička . Takže čekám na další přírůstek který mi vyplní zbytek volného času, cvičák, prochajdy....běhání na jaře. Ta smečka co už doma mám nechce v zimě vylézt z pelechu .
Vy se také mějte krásně, Všem moc přeji aby jim cvaklo jako mě , nevím sice co se stalo ale funguje to.
Pavla 7

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 5 měsíce  
No, to je telepatie, přeci Člověk, když se ho ten problém přestává týkat už nemá takovou potřebu se sem vracet, to mám stejně... A jak jsi psala, že na to nemyslíš a nenapadne tě to, to je právě to nejlepší, takže gratuluju, jsi pašák Já jsem teď kamarádovi dohodila psa z útulku, takže mě to těší a kdybych měla nafukovací byt, tak tady mám celou smečku Pokud budeme mít zahradu, tak jdeme hned do třetího, to je jasná věc Jinak s tou zahradou atd. to zní skvěle, to ti tedy závidím a ze srdce přeju Tak se měj krásně, pa
Justýna

Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 4 měsíce  
Ahojte, byla jsem tu před časem, moc se mi to abstinování nepovedlo... zase jsem do toho sklouzla, a vezla se... teď je to pátý den, co jsem se nenapila, jsem nemocná, beru antibiotika... a zřejmě prožívám řádné abstinenční příznaky, v noci nespím, klepu se, špatný tlak... ale psychicky je mi dobře. Zítra jdu na párty, a jsem rozhodnutá se opravdu nenapít. Měla jsem pocit, že si můžu dát skleničku a bude to fajn, ale není to tak... nemůžu... Když si ji dám, ten kolotoč se spustí sám. Máte někdo radu, jak si trošku pomoct, aby mi nebylo tak fyzicky ouvej? Jak dlouho to potrvá?
P.

Najez se, polévku, vitamíny, ovoce, pij džusy, zkus se nějak unavit, abys usnula.Procházka večer ti neuškodí.Zklidni se.Vydržíš na párty nepít?
Liba

Vydržím, jestli nevydržím, půjdu do léčebny. Musím se sebou něco udělat. Teď mi to teprve všechno pomalu dochází... Na párty pojedu autem, pro začátek to bude jako taková berlička... když řídím, nikdy nepiju, to nedělám, mám děti... o ty se bojím...
P.

A děkuju ... Je mi ze sebe teď poměrně špatně... On si člověk myslí, že jde ráno do školky, a že to ty učitelky asi nepoznají... jenže to je pořádnej omyl...
P.

Nechoď na párty. Je to logické. Proč chodit na akci, která se vyznačuje pouze požíváním alkoholu, když vím, že mne alkohol ubližuje a já si nejsem jistý. Stojí za to riskovat další recidivu, další problémy...nekončící kolotoč?
I když se nenapiješ zítra, napiješ se pravděpodobně příští týden na jiné párty...nějak si to zdůvodníš a do léčebny nepůjdeš...výsledek? Stále stejný...možná horší.
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Je to společenská akce, pracovní, nejde se omluvit. A pak další párty v nedohlednu, naštěstí, až někdy na jaře.. Zkusit to musím. Není umění se té společnosti vyhnout, ale dokázat tam ten alkohol odmítnout, ne?
P.

Ne. Umění je uvědomit si problém jaký mám a udělat vše pro to abych ho vyřešil a vyhnul se rizikům. Jak platí slovo "nejde odmítnout" v případě, že si zlomíš nohu, nebo přijde úmrtí v rodině. Naše představy o tom co jde a co nejde, jsou smrsknuté a deformované.
Ale neradím ti co máš dělat. Dříve nebo později sama zjistíš, co je důležité a co nepodstatné.
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

Ahoj Stando, založil jsem si tento profil, abych se s Vámi mohl nějak spojit. Před nějakou chvilkou jsem Vám psal na skype. Přidal jsem si Vás správně? Mohl bych se s Vámi poradit? Dnes už to můžeme nechat, ale jiný den? Vidím, že jste zkušený ve všech oblastech
Lukáš
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...34353637383940...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter