Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...38394041424344...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 4 měsíce  
P., máme doma stejnou situaci s manžely. Múj si bez problémů dává alkohol téměř denně a bez problémů. Jeho dávka je tak cca max.2 piva a 1 panák. Když mu to zkouším vyčítat, říká mi, že toto množství má pod kontrolou (což uznávám má), a začne mi vykládat, že problém mám já a ne on. Prostě "suché" prostředí u nás doma nikdy nebude, vím to, Jsem s manželem 19 let a opilého jsem ho viděla naposledy někdy před 10 lety. Ale pro člověka, co chce abstinovat, nic moc podpora
Lenka B.
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Manželé můžou pít a nikdy z nich alkoholici nebudou, proto vás nikdy nepochopí.Musíte spoléhat sami na sebe, abstinovat kvůli sobě, je to váš život.Ať si každý pije jak chce, kdy chce, já nebudu!!!
Liba

Libi, tak jsem k tomu přistoupila já. Napřed jsem se snažila muže přesvědčit, aby do toho šel se mnou, aby přestal taky pít, ale nejde to. Jak psala Lenka, řekne mi, že on problém nemá, že pokud já ho mám, ať nepiju... Takže jsem si teď řekla, že prostě musím sama...
P.

O to to budeš mít těžší, nebudeš mít u něj podporu, ale nezlob se na něj, bere to podle sebe.Jestli chceš , napiš mně soukromě, třeba něco vymyslí Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Liba

To je pro mě nabídka? Toho mailíku? Děkuju moc, využiju určitě
P.

Leni a nechceš třeba být taky v kontaktu přes mail? Nebo nějak jinak? Vím, že podpora je maximálně důležitá.... Bez ní to nejde
P.

P., velmi ráda, ale nechce se mi tady uvádět e-mail, nám v něm celé jméno a příjmení a na rovinu, nemám na zveřejnění odvahu. Je jiný způsob??
Lenka B.

založ si jinej email
Petr

Leni, to mě nenapadlo... ach jo... no vidíš, jak já jsem pitomá...
Zkusíme to nějak vymyslet.
Včera jsem například měla krizi. Už odpoledne jsem si říkala, že bych si dala večer s chutí skleničku, blázinec v práci, chaos. Přišla jsem domů, jsem teď hrozně unavená pořád, takže taky chaos, musela jsem to tu všechno zmáknout, a pak byl večer, a já si říkala, že to přece nepokazím, že si to dlužím, dětem to dlužím... a šla jsem brzy spát, a usnula jsem skoro hned, sice jsem se nad ránem jednou vzbudila - nějakej blbej sen, ale usnula jsem a spala hezky... Jsem ráda... že je to za mnou. Vím, že to přijde ještě stokrát... ale vím, že když budu chtít, tak to zvládnu... V
P.

Založila jsem si nový mail, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript - napiš mi, když budeš chtít... Je to ale náročné v té době moderní, ta komunikace....
P.

Stránka: 1...38394041424344...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter