Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...43444546474849...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 4 měsíce  
Je to možné , ale taky je shon kolem Vánoce, nakupilo se to na Tebe.Tak odpočívej, nehoń se, nic ti neuteče.Nabíráš sílu.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tato únava je stav mysli. Nedostatek energie, chuti cokoliv dělat. Nemáš pravděpodobně žádný cíl, vizi, která by tě motivovala. Z toho vyplývá, že nikam nesměřuješ, život je dřina bez cíle. Alkohol to uměl nahradit.
Můžeš si napsat na papír svůj cíl. Sen po kterém toužíš. Čeho bys chtěla dosáhnout. Může to být i z dnešního pohledu nereálné.
Nejdeš tím svůj směr a smysl života. Pak už pojedeš svým tempem, které bude narůstat. Můžeš začít hned teď. Protože teď si uvědomuješ svoji slabost. Teď to můžeš změnit.
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Já mám to samé.Nevím co mám dělat, pořád bych spal, nic mne nebaví.
vim, že kdybych šel pít hned mi bude líp, je to peklo ne život..
PetrCh

No to si Stando nemyslím... cílů mám spoustu, práce a povinností taky, já nejsem v životě nešťastná a nehledám směr Ale nějak to na mě padlo... fakt asi i shon kolem všeho, Libuš, asi máš pravdu. Navíc volno z práce, kde toho bylo poslední dva měsíce fakt nad hlavu... a najednou nemusím pracovat...
p.

Ahojky,
Justýno tobě moc děkuji - pokaždé když čtu tvá slova se u monitoru uculuji, moc ti přeji aby ti všecičko dopadlo dobře a našla si svůj klid a mír.
P. ta únava může být prostě jen únava, moc přemýšlíš - tím myslím myšlenky na nepití, unavuješ mysl a je to pak znát, taky je pochmurno málo slunce, zkus nějaké ovoce třeba odšťavnit, vitamím C atd, něco pro tělo zvedne to i mysl, sauna je fajn, vyčistit si tam mozek, špatné ven a s nádechem to dobré dovnitř.
Fenixi - nevím proč ale spousty lidí mají špatné pocity vůči svým rodičům, dokud jsem mamince neodpustila a od táty se neodprostila, mohla jsem se na hlavu stavět. Až se budeš cítit jako opravdový jedinec, a to že tvůj život je jen tvůj byť tě stvořili, bude fajn. Vykašli se na něčí úctu, ta přijde až si sebe začneš vážit. Jenže to se nestane do té doby, dokud na sobě nezačneš pracovat. Teď se soustřeď na sebe, něco si přečti o odpuštění a přijetí sama sebe. Najdi své pravé já, to dobré v tobě a to si pěstuj.
Pavla 7

Spousta cílů je jako žádný. Nemluvím o práci a povinnostech, ale o tom co opravdu chci. Čeho toužím dosáhnout. Tam nasměrovat pozornost a tím směrem vykročit. Krůček po krůčku a dostane se ti energie, která se nikdy nevyčerpá!
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

:-) Před 11 rok, 4 měsíce  
Asi jsem jen fakt nevyspalá... děti nemocný, v noci vstáváme na léky, pak to na mě přes den padá. Dneska odpoledne jsem měla pocit, že to nerozchodím, ale rozchodila, dala jsem si kafe a šlo to. Už se ale těším na pohádku a večerní relax u telky...

Stando -nevím, nemám spoustu cílů, to asi je špatně formulovaný. Ale mám dojem, že žádný nehledám. Mám báječný děti, skvělou rodinu, už jsme si prošli spoustou trápení, mě stačí ke štěstí vážně málo. Práci mám hezkou, i když náročnou, ale kdo nemá. Děti jsou zdravý a šikovný. Já po ničem jiným netoužím. Kdyby to takhle bylo dalších aspoň třicet let, budu spokojená nade vše.

A jinak... v lednici láhev vína. Otevřená. A já si jí všimla až před chvílí. Manžel si včera asi nalil skleničku, ale já už spala překvapivě A teď o ní vím, ale neláká mě, tak doufám, že se to během večera nezvrtne...

Děkuju vám. Jsem ráda, že sem chodím... moc mi to všechno pomáhá a pomáhá mi, že v tom nejsem sama... že s tím bojuje víc lidí...
P.

Fénixi... můj muž říká, že ať jsou jeho rodiče jakýkoliv... a jako že jsou dost "diskutabilní" řekla bych s nadhledem... tak že mu dali to co je nejcennější - život. A že díky tomu, že mu ho dali, má nás... a že ať udělají všechno ostatní v životě špatně, nebo udělali, tak že aspoň za tohle jim bude vděčný...
P.

P.máš cíl, abstinovat, ne?Udržet rodinu, mít klid......pro někoho normální, pro někoho utrpení.Trochu veselou historku jsem zažila včera.Nedávno jsem kupovala víno, na ryby, a dřív při nákupu jsem chlast jako první cpala do tašky, nejdůležitější věc přeci!, no tentokrát jsem tu lahev zapomněla!!!!!!v obchodě.Včera jsem to víno potřebovala, tak jsem vzala zavařovací sklenici, a šla do hospody aspoň pro 2 deci.A!!-znalci!! už skoro namol ví!!, že piju tajně, maskuji ten alkohol v zavařovačce,jsem děsně nenápadná a mazaná...nechala jsem je přitom, proč jim vyvracet, že hned u kostela nevypiju tu špetku vína, tajně!!!Ve svých 60 letech sice nepotřebuji takto blbnout, to jen ty choré zlé mozky si to myslí.Kdo by mně mohl zakázat si sednout a ožrat se jako čuně?Tutově nikdo, jenže já pít nechci, a to je ta krásná svoboda.
Liba

A ještě-P. manžel má pravdu, co se týká rodičů.Jenže , lidé si to neuvědomí, rodiče zemřou a pak až jim to dojde!A už nikdy se nebudou moct dozvědět pravdu,pohladit tu mámu, tátu, poděkovat jim za život, a bude jim moc zle.Já jsem vděčná své střízlivosti za to, že jsem maminku pochopila a poznala, jak zbytečně jsem se trápila léta, neměla jsem pravdu, maminka mně měla ráda, záleželo jí na mně.Potěšila jsem jí svou střízlivostí, aspoň to!Léta zničených vztahů, lásky, které jsou pryč, maminka zemřela.
Liba

Stránka: 1...43444546474849...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter