Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...47484950515253...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 4 měsíce  
Krásný nový rok všem. Tak mám za sebou po mnoha a mnoha letech 1. Silvestr bez trávy, alkoholu a cigaret A ta vyloženě hrůza, co jsem včera viděl, mě absolutně utvrdila v tom, že se lidi v opilosti chovají jako hovada.

Původně celkem fajn skupinka 16 lidí na návštěvě v 1 bytě... O několik hodin později naprostá zkáza a zmar. Neopilo se jen několik málo lidí. Chlast rozlitý všude možně po zemi, gauči... Jednohubky a pomazánka na zemi... Rozbitý sklenice a další věci... Brutální randál, trapný řeči, oplzlosti, opilecký zpívání... Chechtání se vyloženým hovadinám... Sebestřednost... Přesvědčení o vlastní vtipnosti... Porušení více než 1 rok dlouhého nekouření... Promiskuitní okousávání se navzájem... Motání se... Opilecký deprese... Nablito na schodech... Vystříkanej hasičák před barákem... To vše bez ohledu na sousedy a chudáka hostitelku, která poté, co se to takhle rozjelo, už nic dohromady nezmohla... Žádná pomoc s úklidem té zkázy, žádný smysl pro zodpovědnost... A to si ještě dokážu představit tu jejich kocovinu dneska.

Prostě fuj, fuj, fuj a ještě třikrát fuj!!! Mít jasnou a ničím nezkalenou hlavu je 1000krát lepší. A hlavně jde to!!! JDE BÝT JEDINÝM ABSTINENTEM ŠIROKO DALEKO I MEZI TOLIKA LIDMI NA VELKÉ OSLAVĚ S "POVINNOSTÍ" SE BAVIT. A přitom to vůbec nebolí
Fenix1
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 02/26
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Mám úplně stejné zkušenosti.Lidé se neskutečně mění po požití,ale to už bylo napsáno mnohokrát.
Já mám taky první silvestr bez chlastu.Musel jsem se včera hodně přemáhat,ale nakonec zvítězila čistá hlava.
Hodně štěstí všem a hodně dnů "bez"
mirek47
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

nezbývá než napsat - Vítej v Matrixu milí Fenixi
U mě Silvík v poho...zasmála jsem se přiťukla čistou pramenitou vodou která je pro mne na příští rok příhodná, páč tak bych chtěla vést další rok, čistě.
Pavla 7

Pavli, játra i ledviny ti jistě děkují, a věř, bude furt a pořád jen lépe, jen věřit, vydržet.Já jsem vděčná mému andělíčku strážničkovi, že mně pomohl vystřízlivět, a žít krásně, užívat si s vnoučaty, vidět svět, a fakt stačí moc málo k radosti, klidu.
Liba

Také mám za sebou Silvestr bez alkoholu. O půlnoci krásný výhled na ohňostroje a v jednu do postele. Chutě nebyly žádné, po ránu krásný pocit z dalšího dne s čistou hlavou i duší Mějte se a držte se
Justýna

Ráda bych napsala totéž, a chvíli mě i napadlo, že budu lhát, ale nemůžu... Já to nezvládla... A jsem smutná, naštvaná sama na sebe... Ach jo...
P.

To nic.Hlavně se neobviňuj.Začni znova a když to nepůjde tak zase znova a znova.Každý jeden jediný den co nepijem je zázrak.
Jestli ti to pomůže ,já přestával tak patnáct let a neúspěšně a dnes z ničeho nic mám výročí čtyř měsíců bez jediné kapky.Drž se!!!Mirek
mirek47

Pro P.-Mirek má pravdu, málokomu se to podaří na poprvé-i já jsem přestávala a zase začínala x-krát.Ale pak někde přijde ten zlom a určitě to zvládnete i Vy!
Taky držím palce, přeji nejen Vám, ale všem úspěšných i těm méně úspěšným krásný,střízlivý Nový rok-stojí to za to!
Helena
Helena

Jenže pozor!Někomu to selhávání tak ublíží, že se vzdá, a nikdy už nezačne střízlivět, myslí si, že to nedokáže, a je pohodlnější pít dál.Nikdy není pozdě přestat živořit s alkoholem.
Liba

Obviňuju se... obviňuju ale začnu střízlivět znova, to jsem si jistá...
Děkuju vám. Je mi hrozně zle...
P.

Stránka: 1...47484950515253...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter