Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...52535455565758...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 3 měsíce  
To NĚCO jsem také měla, když jsem přestávala dříve. Sice jsem nepila ale stále jsem na alkohol myslela, všímala jsem si lidí co pijí i těch co nepijí, všechny moje myšlenky se vlastně motali okolo chlastu. Vnitřně jsem se chlácholila že už měsíc, dva nepiji - přišla eufórie a bum. Dokud jsem ten chlast měla v hlavě, bylo to špatné. Četla jsem pořád vše o alkoholu, dokonce jsem si půjčila nějakou odbornou knihu pro psychiatry a myslela jsem že v ní najdu lék, no moc jsem tomu nerozuměla. Viděla jsem pár filmů, nějak jsem stále ten chlast přitahovala, protože jsem na něj vlastně myslela.
Teď je to pryč, myšlenky odešly, mysl je v klidu, alkohol mě nebere. Vím že nic nevyřeší jen vše zhorší, nestojí za nic, uměle vyvolané štěstí taky nestojí za nic. Radši budu mít depku jak hrom která přejde než se sama za sebe stydět.
Pavla 7

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj, jak si prosím dokázala na to nemyslet, byla si v léčebně?Nebo jak, mě to nejde
petrch

Mám to stejně jako Pavla. Petře, v Almě jsem se ještě nezeptala, tak příští týden...
Justýna

Ok,díky
PetrCh

Petře ty pořád bloudíš v kruhu, vlastně se ti divím že se na to fakt nevykašleš. Ptáš se mě jak na to? A přitom si ztratil už přítelkyni, a když nepřestaneš půjde to do pekel. Pak budeš naříkat že si se na to nevys..l. Alkohol, chlast je tvrdej soupeř...proto nemá cenu s ním bojovat, ale nechat ho jít. Uznat porážku a pěkně se rozloučit. Pokud s ním budeš bojovat dál přijdeš nejen o to co ti zbylo, ale i o zdravý, o rozum a o duši, protože tu si prosím pěkně vezme on. Ty totiž bojuješ o sebe a jemu je jedno jak ty se cítíš. Zabije tě. Takhle jsem k tomu dospěla. Nebudu další čárkou na jeho lístku, mě si nevezme na to tu je moc nádherně. On je jen jeden, a okolo mě je tisíc krásnějších věcí, než se zpít do němoty, blejt, brečet, smrdět, a hnusit se nejen sám sobě ale i těm nejbližším.....? Takže mu dej sbohem, tím stylem že už o něj nemáš zájem, ale máš zájem konečně žít svůj život. On může jít do pekel nebo kam patří...
Pavla 7

Přesně tak to je, jak píše Pavla.Sedět na zadku, jen se ptát, nic nedělat, pak se opít, litovat se, to je začátek konce.Už tady bylo tolik napsáno, jak přestat pít, jak je střízlivost bezvadná, že se dát krásně žít a nepít, ale pro někoho je to úplně zbytečné, protože se mu ještě nechce skončit s pitím,pořád doufá, že se stane zázrak, nebo ten alkohol přemůže sám, a přitom padá dolů, tam, odkud už se zvednout nemusí nikdy.
Liba

To litování se je možná to nejhorší... Já se střízlivá vidím úplně jinak. Vidím se zdravější, hezčí, úspěšnější, šikovnější... když jsem mívala kocovinu, dívala jsem se do zrcadla a říkala si, jak hrozně vypadám, přemýšlela o tom, co mě kde bolí, píchá, trápí... a střízlivá se opravdu vidím LEPŠÍ A jsem za to šťastná....
A mám v zásobě jedno překvapení, a jestli mi to vyjde, tak vám to povím a budu fakt snad konečně spokojená. Změna je život.
Držím všem palce. Moc a moc. A nepijte, střízlivej svět je vážně hezčí.
P.

Dobry den
Jmenuji se Vladimír-je mne 55 let.Od svých asi 16.let jsem začal pít alkohol a vždy se opíjel do němoty.Z počátku jsem snesl málo alkoholu,bylo mne špatně od žaludku ,celková nevolnost.Od mládí jsem se sanžil hodně sportovat,ale když se šlo na zábavu ,já se tam vždy opil.Proč?Ptám se dnes.Byl jsem více veselý,v okamžiku opíjení se ,jsem měl super pocit uvolnění ,bylo mne všechno jedno,ve stavu opilosti jsem chtěl ,ab yto nikdy neskončilo.Moje rána byla ,ale krutá,myslel jsem ,že je to můj konec.Bylo mne šíleně špatně.Sliboval jsem si,že už se nikdy takhle neopiju.Sportoval jsem ,pracoval,přišel víken a já skončil stejně,zábava,opití se ,hnudné ráno.A tak to šlo do mých 40.let.Byl jsem dvakrát ženatý,první manželství skončilo velice brzy,kvůli mému pití alkoholu,druhé manželství skončilo po 7.letech.Přišel jsem o rodinu,o domov ,o možnost být každý den se svými 2.syny.V roce 1998 jsem padl na své psychycké DNO,kdy jsem už byl totálně ba pokraji smrti,ano,bylo to tak.Nechtěljsem umřít a asi z pudu sebezáchovi jsem vyhledal sám pomoc na psychyatrii.
Nastoupil jsem do léčebny .Můj život se mne změnil o 180stupňů pozitivně.16.rokem se učím být střízlivý .Je to super život.Nabízím osobní setkání těm,kteří si přiznali bezmocnost nad alkoholem,drogami,geamblerství,nebo jinými návykvými látkami.Já jsem musel přijmout pomoc ,aby mne bylo pomoženo.Bydlím v Plzni -můj skype je vladimir.arabasz2
emai.je Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript mob.702516911
Chci vám říci,že cesta bez závislosti existuje ,jen za předpokladu,že tou cestou chci jít.
Těším se na vás -Vladimír-žiji s třídavě již 9 let v Londýně a v Plzni-zvládám tento život proto,že jsem nastoupil cestu bez závislosti na omamných látkách(alkohol-drogy-geamblerství a podobně)Osobní setkání nabízím všem druhům závislosti!
Vladimir
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Nazdar přátelé Jak se všichni máte?
Justýna

Já se mám docela dobře.Minulý týden po odvozu ženy do nemocnice(nic extrémně vážného)jsem měl depku,že budu zas na vše sám... a bojoval jsem jako kůň s chutí se napít.
Nakonec chuť nezvítězila a já mám zas dobrý pocit sám ze sebe a hned je to růžovější.
Příští týden nepiju pět měsíců.M
mirek47

Stránka: 1...52535455565758...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter