Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...60616263646566...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 2 měsíce  
Joro
skus pripadne tuto akupresuru ako pomoc
www.sha2.wbl.sk/samoliecba---reflexterapia-tvare.html#3
drzim palce
katka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jsem pro,jako Líba,tu flašku okamžitě vyhodit!
Hlavně na ni nekoukat a jít něco dělat.Třeba i vleže.Máš komu zavolat?Možnost s někým mluvit?
ha 13

Ahoj.Joro vím, že je to síla,znám to..Ale to se musí nějak vydržet.Když to nevydržíš doma, stejně to budeš muset vydržet jinde, protože tím, že se napiješ a ulevíš si z toho pekla, pouze oddálíš nevyhnutelné (a to projít si absťákem tě nemine, at už doma, nebo na detoxu na kapačkách) Je pravda, že v Bohnicích by ti dali Diazepany na spaní a uklidnění v tom nejhoršim..Zkust to vydržet, jde to těžko..Já když jsem přestal po týdnu dvou kalit, dva dny jsem jenom ležel a blil a klepal se.Ale NENAPIL !
Ve čtvrtek s Tebou počítám, počkám jak jsme domluveni, snad už ti bude trochu líp, ikdyž může to trvat dost dlouho..držím palce
petrch

Drž se holka !!!
Ber to "optimisticky" čím hůř ti ted bude, tím dýl si budeš pamatovat co je chlast za svinstvo

Tohle všechnos se děje proto, že tě nechce pustit ze svý moci, chce aby ti bylo tak zle, že začneš zase chlastat, udělá se ti na chvíli líp a nakonec se upiješ k smrti
petrch

Joro, už by ti mělo být lépe, vyjdi ven, na vzduch, trošku se projdi.Pak zase zkus jíst.
Liba

Hlasim se z mobilu z postele, prave jsem premyslela co to, klepavka prestala. Mota se mne strasne hlava, ale to spis, sla jsem si lehnout az v 5rano a nespala, jen snedla kousek chleba, skoncil v kybliku, zavrela jsem oci a doted chci spat. Ale mzitky z unavy. Vezmu bafaka a zkusim se vyplizit ven. Snedla jsem jakejsi suchar s redkvickou a zapila mlikem. Cim vic jidla, tim si pripadam jistejsi v nohach.
Jen proc nemam chut tu lahev vyhodit, zustala zavrena, ale je to sprosta pojistka, zejo? Chapu se dobre.
Dekuju, ze jste se mnou, v noci jsem uplne vysilovala.
JoraPepsi
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

A dekuju vsem, Libe za rady, opravdu je mne lip a testem ideal je jit ven, asi me to slunko zabije jako upira, psa taky, ale stejne musim.
Vubec se mi nezda, ze to trvalo tak kratce a uz mi ani nepripada, ze je to par hodin co jsem trpela jako zvire, nehlede na nedeli a pondeli prozvraceny.
Je to finta, jak pisete, akorat aby si clovek řekl, ze je to v pohode a obratil tu nevylitou lahev.
Kdyz jsem se včera klepala a cetla vsechny prispevky tady, vzpomnela jsem si, ze od 16ti jsem kourila a ani nevim proc jsem pred rokem prestala, duvod nebyl, proste jsem si nekoupila krabicku a nikdy jsem na ne nevzpomnela. Vlastne jo, kdyz s tim nekdo smrdi na zastavce. Kez by to tak bylo i s timhle
Nastesti jsem introvert, takze nikam do podniku nechodim a diky uzavirani se a piti doma jsem pozbyla znamy i kamarady. Tak me nebude nikdo strhavat slovy Pojd na jedno.
At je to tak snadny prosim a uz nebudu zlobit.
JoraPepsi
Fresh Boarder
graphgraph

Uffff jseš borec! Se mi ulevilo, měla jsem zlé tušení, ale zvládla jsi to. Flašky bych se raději zbavila a už mysli jen lepší zítřky:)
marti
Expert Boarder
graphgraph

Ale jen diky tomu, ze jsem si vas cetla, kdybych se sla klepat do postele, tak mozna ze zvyku...se napiju, abych usla. Takhle jsem zombie, ale nenacucana Jeste kdyby nekdo uklidil teb borcus v byte, jak jsem to mohla nevidet :o
JoraPepsi
Fresh Boarder
graphgraph

Jo to by se ti líbilo, co? Ještě úklidový servis:) jen si pěkně vygruntuj, ať to hází lesky:)
marti
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...60616263646566...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter