Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...63646566676869...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 2 měsíce  
Karle díky..To jsem uvedl, aby ostatní věděli, že chlast opravdu zabíjí..Dále se k tomu už nikdy nebudu vracet
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petře, upřímnou soustrast

Jinak všechen chlast z bytu vyhodit, nenechávám si doma nic, mít suchou domácnost.

Dejte vědět, jaké to bylo na AA.
Justýna

Ahoj všichni. Myslím si, že je moc dobře, že se tady to téma díky Petrovi objevilo. My s Peťou víme o třech lidech z léčby, kteří umřeli a nebylo to věkem! Dvakrát jsme byli na výročním srazu v léčebně a tam se vždycky na závěr čtou vzkazy a pozdravy těch, kdo se nemohl zúčastnit a bohužel i info o úmrtích. Ty tři lidičky jsem znal, ale jde o spoustu dalších, které jsem neznal. Je to smutné.
Karel Preisler
preisler-karel@seznam.cz
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Místo: Brno, Jubilejní 23 62000 Narozeniny: 05/10

Ahoj..Je opravdu velice zvláštní, že znám lidi co chlastaj celej život jako duhy a nic, a pokud je někdo alkoholik, velmi rychle jde ke dnu,ztrácí vše, umírá opuštěný na cirhozu nebo sebevraždu a další.To vše pokud nepřestane požívat C2H5OH Ethylalkohol ke "zlepšení nálady" ..sice už to bylo mnohokrát probíráno, ale nikdy není od věci si to připomenout
petrch

Ahoj Petře, ko.marti a spol... Jaký to bylo v AA? Na jaký Praze jste byli?
Justýna

Ahoj Justýno, díky za optání, napsala jsem to do tématu" Jak to chodí v AA". Osobně mám pocity dobrý, sice to byla první návštěva, ale mě to prostě sedlo...
marti
Expert Boarder
graphgraph

Promiň, neodpověděla jsem úplně, na Poříčí 16, Praha 1. Uvažuješ, že začneš chodit?
marti
Expert Boarder
graphgraph

Tak to je dobře, že máš dobré dojmy Já už chodím jinam...
Justýna

Tím spíš pokud je to člověk nejbližší
Pavla 7

Ahojte,

napadají mě stále různé situace a vybavují různé skutečnosti které se událi během doby co už sem píši (to nemluvím o tom jak dlouho už tu čtu). Toto vše dokazuje že problém s alkoholem mám, a je vážně potřeba ho opustit. Vybavila se mi situace nějaké oslavy nebo grilovačky bo čehokoliv jiného kde ostatní pijí a vím že kdybych měla v ruce láhev piva a v tom třeba šumák - budou lidi v klidu, protože budou vědět že pijete s nima a může přijít něco nekontrolovatelného. Možná jsem pila proto abych nad sebou ztrácela kontrolu a chovala se jak debil. V té myšlence se mi ulevilo - když jsem si představila ten šumák .
Pokaždé když si uvědomím že tam nebudu pít nebo nemusím, nebo tam nebude alkohol cítím úlevu. Doslova a do písmene ho nesnáším, nestýská se mi....necítím k němu nic. Veřejně se sním loučím.....a zvládnu to
Pavla 7

Stránka: 1...63646566676869...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter