Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...65666768697071...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 2 měsíce  
Pavli jseš na "to" sama nebo někam docházíš, psycholožka atd...?

Každý je originál a na každého platí něco jiného, jen chvíli trvá, než se najde to pravé účinné...
marti
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No sama...ví to všichni. Jinak nedocházím nikam jen do lesa:). Dá se říct že na tom dva roky makám, knihy všeho druhu, od meditací až k vyřizování minulosti a neřešení budoucnosti. Díky tomu všemu jsem si dokázala dát spoustu věcí do pořádku. Celkem mě to vše posílilo, taky jsem si uvědomila jak jsem dokázala být povrchní :/. Naučila jsem se říkat věci tak jak jsou a nebát se. Nebaví mě plánovat jak dlouho co vydržím, rok je doba na kterou bych mohla být hrdá a doufat že už to nebudu chtít jinak. Cesta po které jdu a snažím se osvobodit je dost zajímavá a někdy jsem sama v šoku kde se různé odpovědi berou. Ale věřím že to dobře dopadne, prostě to cítím. Doufám že ti nepřijdu jak cvok
Pavla 7

Jako cvok? A proč ? Že si hledáš svou cestu jak být šťastná ? Nevzdáváš se, vzděláváš se, přijímáš, odpouštíš...Myslím, že jsi moc šikovná !
marti
Expert Boarder
graphgraph

Pro Marti: Já v to doufám, mám kamaráda, nikdy nebyl v léčebně, málem se upil k smrti a ten mi AA doporučil celkem důrazně.
Je mi jasné, že to není samospasitelné,musí se makat, ale poznal jsem některé fajn lidi co ví, o čem je řeč a jsou a mají stejný problém.Já tomu říkám alergie na alkohol stížená chutí na něj
petrch

Pavlo,jdeš na to dobře.Našla jsi způsob a především svoji lidskou duši.Petře samospasitelné není nic.Samo nepřijde nic jenom prázdno,do kterého alkohol vstoupí velice rychle.Alkoholik musí na sobě pracovat neustále.
Jana Mertosová

...ale to je trefná diagnóza ...jak říkáš i já jsem četla hodně příběhů, zkušenosti lidí různého věku a vzdělání a ty šťastný konce tam jsou. Hlavně makat na sobě a úsměv, úsměv je důležitý
marti
Expert Boarder
graphgraph

Děkuji
Pavla 7

Ahoj Marti..Jak se daří a jak bylo dnes na AA?
petrch

Ahoj Peťo, dnes jsem tam jela tak trochu otrávená, vůbec se mi nechtělo, ale pak když jsem tam byla, říkala jsem si jak je skvělé, že jsem se přinutila, moc mě to nabilo energií´, takže super!
marti
Expert Boarder
graphgraph

Fajn, že jsi šla..Já chodím v pondělí na AA Jižní město.mám to tady kousek..Nevíš co je s tou Jorou?
petrch

Stránka: 1...65666768697071...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter