Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 6 měsíce
|
|
Jaký je to na Jižňáku ?
Nene, bohužel se už neozvala, snad je vpořádku.
|
|
marti
Expert Boarder
|
|
|
|
|
Ahoj.Na Jižnáku to je jiný, spíš se tam chodí na pokec,neni to přesně podle pravidel pro AA.Já tam chodim už tak 2 roky, mám tam kámoše, známé.Můžeš zajít se mnou se podivat,je to hned u metra Háje.Kdyžtak se domluvíme na Poříčí jak se Ti bude chtít
|
|
petrch
|
|
|
|
|
ko.marti, zkus ženský mítink, Na Poříčí, myslím, že je ve středu.Jako nováček bys měla chodit na normální AA, ne na pokec.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Chodíme spolu na Poříčí jen jsem napsal že chodim i na Jižnák a že je to tam volný..Toť vše čeho jsem se dopustil 
|
|
petrch
|
|
|
|
|
...Ano, rozumím dobře Líbo, co tím chceš říct.
...Ano Peťo, taky se určitě podívám. Díky moc.
Jen v ženském kolektivu bych se necítila dobře, ani tak jen v mužském, ideálně když jsou vyvážené energie, prostě mix:)
|
|
marti
Expert Boarder
|
|
|
|
|
Jak myslíš, já ženské mítinky znám a mám je nejradši, někdy tam tečou i slzy, ale i se směje, zatím neodsuzuj,zkus je.Některé věci před mužskýma nikdy neřekneš, tam jo. Uleví se.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Mám ráda ty Libušky strohé odpovědi - leč pravdivé  , zkrátka jsem se usmála.
Pro mne by asi byli lepší ty ženské....mám teda radši společnost chlapů, páč nejsou takové drbny a hlavně nedělají z blechy horu v himalajích, ale v takových chvílích jako je problém dostat se s chlastu, bude určitě jednota ženská dost velká  .
Být to u nás šla bych, naštěstí mám Vás...a cestu...snad ven z pekla. Dostávám jarní energii a ta mi dělá moc dobře na duši, a cítím se silnější a odhodlanější.( já vim ale pozor  ), dám si, slibuji.
|
|
Pavla 7
|
|
|
|
|
... Věc názoru... ale jasně, zkusím i ženskou skupinu, no probléma, třeba už nebudu chtít jinak
Nepopiratelně jsou AA pro mě obrovská opora jsem šťastná, že jsem se odhodlala a budu tam chodit i kdyby tam byli mimozemšťani, protože mi to vyhovuje a pomáhá.
Na druhou stranu, dokážu pochopit, že to nemusí být pro každého.
|
|
marti
Expert Boarder
|
|
|
|
|
Vim že kouření a alkohol a drogy byli stejně vymyšleny jako zbraně proti lidem, pro mě je velice jednoduché to pochopit a nezúčastňovat se. Je to tutlané, ale přelidnění si nemůžeme dovolit, i tak je nás tu moc. Navíc je to začlenění pěkně v systému, pokud chce být člověk osobnost, neměl by dle mého názoru oblbovat své tělo a vědět že nemusí být jako ostatní aby byl brán, do společnosti která se bez chlastu ani neuprdne.
Mám dnes zase filozofickou
Na tomto fóru jsem stejně vypsala už pár názorů..... 
|
|
Pavla 7
|
|
|
|
|
Já už dnes také vím, že život se má žít, a nepřežívat pomocí oblbováků, berliček.Ničila jsem se, myslela jsem, jak je to bezvadný, chutný, jak je s pitím veselo, až!!!málem smrt.Bylo to drsné probouzení k životu, bála jsem se abstinence, smutného života, nudy, opak je pravdou.S čistou hlavou dokážu tolik věcí, o kterých se mně ani nezdálo, mám se fajn.
|
|
Liba
|
|
|
|