Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...66676869707172...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 2 měsíce  
Jaký je to na Jižňáku ?
Nene, bohužel se už neozvala, snad je vpořádku.
marti
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj.Na Jižnáku to je jiný, spíš se tam chodí na pokec,neni to přesně podle pravidel pro AA.Já tam chodim už tak 2 roky, mám tam kámoše, známé.Můžeš zajít se mnou se podivat,je to hned u metra Háje.Kdyžtak se domluvíme na Poříčí jak se Ti bude chtít
petrch

ko.marti, zkus ženský mítink, Na Poříčí, myslím, že je ve středu.Jako nováček bys měla chodit na normální AA, ne na pokec.
Liba

Chodíme spolu na Poříčí jen jsem napsal že chodim i na Jižnák a že je to tam volný..Toť vše čeho jsem se dopustil
petrch

...Ano, rozumím dobře Líbo, co tím chceš říct.

...Ano Peťo, taky se určitě podívám. Díky moc.

Jen v ženském kolektivu bych se necítila dobře, ani tak jen v mužském, ideálně když jsou vyvážené energie, prostě mix:)
marti
Expert Boarder
graphgraph

Jak myslíš, já ženské mítinky znám a mám je nejradši, někdy tam tečou i slzy, ale i se směje, zatím neodsuzuj,zkus je.Některé věci před mužskýma nikdy neřekneš, tam jo. Uleví se.
Liba

Mám ráda ty Libušky strohé odpovědi - leč pravdivé , zkrátka jsem se usmála.
Pro mne by asi byli lepší ty ženské....mám teda radši společnost chlapů, páč nejsou takové drbny a hlavně nedělají z blechy horu v himalajích, ale v takových chvílích jako je problém dostat se s chlastu, bude určitě jednota ženská dost velká .
Být to u nás šla bych, naštěstí mám Vás...a cestu...snad ven z pekla. Dostávám jarní energii a ta mi dělá moc dobře na duši, a cítím se silnější a odhodlanější.( já vim ale pozor ), dám si, slibuji.
Pavla 7

... Věc názoru... ale jasně, zkusím i ženskou skupinu, no probléma, třeba už nebudu chtít jinak

Nepopiratelně jsou AA pro mě obrovská opora jsem šťastná, že jsem se odhodlala a budu tam chodit i kdyby tam byli mimozemšťani, protože mi to vyhovuje a pomáhá.
Na druhou stranu, dokážu pochopit, že to nemusí být pro každého.
marti
Expert Boarder
graphgraph

Vim že kouření a alkohol a drogy byli stejně vymyšleny jako zbraně proti lidem, pro mě je velice jednoduché to pochopit a nezúčastňovat se. Je to tutlané, ale přelidnění si nemůžeme dovolit, i tak je nás tu moc. Navíc je to začlenění pěkně v systému, pokud chce být člověk osobnost, neměl by dle mého názoru oblbovat své tělo a vědět že nemusí být jako ostatní aby byl brán, do společnosti která se bez chlastu ani neuprdne.
Mám dnes zase filozofickou

Na tomto fóru jsem stejně vypsala už pár názorů.....
Pavla 7

Já už dnes také vím, že život se má žít, a nepřežívat pomocí oblbováků, berliček.Ničila jsem se, myslela jsem, jak je to bezvadný, chutný, jak je s pitím veselo, až!!!málem smrt.Bylo to drsné probouzení k životu, bála jsem se abstinence, smutného života, nudy, opak je pravdou.S čistou hlavou dokážu tolik věcí, o kterých se mně ani nezdálo, mám se fajn.
Liba

Stránka: 1...66676869707172...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter