Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...73747576777879...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 1 měsíc  
Co jsi udělala, nezměníš, radši mysli na to, co budeš dělat!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Justýno neznám Tvůj příběh, ale ať se z toho brzy vyhrabeš.
marti
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

No, abstinuju, alkohol mě ničí, nemám klapku a podle tohoto pak vypadá. Včera jsem ujela a teď z toho mám depku. A jak se máš ty?
Justýna

Ahoj Justýno.Co deprese?Drží tě ještě nebo už je lépe?
Jana Mertosová

Šmarjá Justýn nedepkař
Jsem tu chvíli nebyla a teď mám výčitky já že ty se tu topíš a já někde lítám. Vždyť víš jak je alkohol zrádný a co s námi dokáže, a nejen s námi ale i s lidmi co alkoholici nejsou, ale jen se chtějí opít a bavit se.
Byla jsem ne koncertě ve vší počestnosti ale ouha já nepiji ale všechny okolo to značně znepokojuje, otázky tipu - jako ty si fakt nedáš? No to si už asi nebudeme rozumět atd. No řeknu vám celkem síla, druhý den jsem měla vážně o čem přemýšlet. Pomalu ale jistě se dostávám ke všemu co člověk na začátku radši zavrhoval, jako že přijde o kamarády, bude muset změnit hodně věcí a hlavně svůj postoj k věci.....tohle vše mi tenkrát přišlo moc násilné. Jenže on je to FAKT....prostě to tak je, a to člověka učí že se sám učí o sobě hlavně. Že nic není tak jak si naivně myslel, a že i pevné přátelství může ovlivnit alkohol. Dřív když jsem se chovala jak prase - bylo mi to vyčítáno no ale aspon jsem udělala nějakou tu šou. Teď když vím že alkohol je pouze oblbovač mého pravého já, chci být sama sebou - je mi to opět vyčítáno. Bo lidi s udivením zírají jak odcházím po svých a jěště k tomu brzo.
A víte co - náramně jsem se bavila, páč si pamatuji každé slovo.
Pozorovala jsem co alkohol dělá pomalu ale jistě s ostatními a tentokrát žádné bažení nenastalo. A užila jsem si kapelu
Justýnko nesmutni to klopýtnutí tě nakopne dál, a já věřím že ty to dáš, a že musíme procházet peklem které si bohužel děláme samy, ale můžeme žít v míru a být zodpovědný a šťastný.
Pavla 7

Pavli, kamarádství, které spojuje alkohol není nic.Poznáš jiné lidi, opravdu kámoše.Máš dobře nakročeno.Tak vydrž, ztrácíš něco?Určitě máš dobrý pocit sama ze sebe, to je důležité.
Liba

Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok  
Libuško neztrácím vůbec nic, ba naopak dává mi to obrovskou sílu a víru v sebe, že nejsem žádný srab a že co řeknu to dodržím. A že nebudu už zahazovat ani minutu prodepkařeným týdnem po kocovině. A nezabiji žádnou vzácnou mozkovou buňku, a hlavně že si lidi budou holt muset zvyknout na mě jako na střízlivou. Včera proběhla další grillovačka pití se válelo všude - No problem.... Krásný den Všem
Pavla 7

Máme svou důstojnost, klidná rána, bez depek, a víme už jak je hezky na světě bez berliček, falešných nálad.....juch.
Liba

Nejlepší pocit na světě !
marti
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Pavlo,vidím v tom veliký risk.Říkáš,že tě to posiluje a dává více víry sama sobě.Mně tyto podobné stavy přivedly k tomu,že jsem začala být na sebe pyšná.Konec vděčnosti-pýcha mi zatemnila oči i rozum a pád v pokračujícím pití následoval.
Jana Mertosová

Stránka: 1...73747576777879...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter