Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...75767778798081...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok  
PETRO
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Petro, vybodni se na chlast, manželova trpělivost nemusí být nekonečná, sama jsem přišla kvůli mému pití o partnera, vlastně velice podobná situace. Zvládneš to sama?
marti
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

...a já přišel o poslední dvě partnerky. Tu poslední mi každý záviděl. Ale je pryč, alkohol byl silnější...
Pavel DD
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj, já nevím zda to zvládnu sama Vylila jsem všechno pití, co bylo doma a teď jsem trochu nervózní, půjdu brzy spát. Pavle, to je taky strašný, ach jo, myslela jsem stále, že to mám pod palcem.
Petra

V únoru jsem občas zašla na AA, byla jsem i v poradně, ale po měsíci nepití jsem se na to vybodla. No budu muset zase začít chodit.
Petra

Petro touto zkušeností prochází mnoho a mnoho lidiček. Chtějí přestat s pitím. V duchu si řeknou co udělají něco naznačí a pak to skončí. Je to jako když zlatokop kope a kope, ale skončí těsně před zlatou žílou...
Zásadní rozdíl mezi ROZHODNOUT se přestat pít a CHTÍT přestat!
Uzdravit se totiž neznamená, že to proběhne tak jak já chci,jak se mi to zrovna hodí, jak mám zrovna čas.
Mnoho závislých CHCE přestat(byl jsem stejný), ale není ochotno udělat VŠE! Proto se za krátký nebo delší dobu vrátí k pití.
V naší skupině máme takové heslo: Když jsem hladový, žíznivý, unavený, naštvaný nebo se mi nechce - JDU NA AA!
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

Ahoj, máš pravdu, asi jsem se nerozhodla ještě úplně natvrdo. Neumím si zatím představit, že už si nikdy nenaleju víno. Žádné večery se sektem při svíčkách Říkám si,že na tom ještě nejsem tak zle: piju jen víno, nikdy přes den, žádný třes či bolehlav, když si nedám . . . ale ono by to k tomu směřovalo, já vím. Dva dny nepiju a krom propocené postele, jak jde ten jed pryč, se cítím fyzicky ok. Psychicky těžko říct, řeším teď mega problémy v práci, takže svou únavu a stres nevím, čemu připsat. Asi obému Manžel koupil al tester, že mi dá vždy namátkou fouknout, pokud budu souhlasit. Je to ponižující pro něj i pro mě, ale souhlasila jsem, chci, aby mi zase věřil. Všem hezký den, držím palce ostatním pojovníkům!! P.
Petra

Víte, co je ještě zvláštní? Že i když nepiju, tak mám ty dny jakoby v mlze. Je to normální?
Petra

Už to,že si začínáš uvědomovat svůj problém?Je veliký zázrak.Už to,že manžel stojí při tobě napovídá o tom jak moc tě miluje.I to považuji za zázrak,když přihlédnu k jiným diskuzím na těchto stránkách.To ostatní už je ve tvých rukou.
Jana Mertosová

Jano, máš pravdu, nemáme společné děti a ani majetek, jiný chlap by zdrhal jako zajíc. Musím to zvlánout, jen se bojím selhání, víc šancí už asi nedostanu
Petra

Stránka: 1...75767778798081...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter