Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...76777879808182...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok  
Máš strach z toho,že bys zklamala jeho?Nebo máš strach,že by jsi zklamala sama sebe?Pokud ti víc záleží na něm-jedná se jen o motivaci,která časem nevydrží.Jedná-li se o tebe je v tom motivace a může v tom být skrytá síla,která ti může pomoci.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Držím palec abstinovat ja jsem čistý už osm let a pil jsem
docela hodně o vše jsem přišel a musel jsem vše budovat znova
a podařilo se mě to jenom musí člověk chtít a ne jenom o
tom kecat a uvědomit si že to dělá jenom a jenom pro sebe
Pavel

Petro, proč se bojíš skončit s alkoholem?Bojíš se, že bude život smutnější?Věř, že je daleko lepší, než když jsem pila.Nějaké večery u svíčky s lahvičkou-proč by nešly bez alkoholu, a budou lepší, nenapadlo tě to?Asi už ten alkohol nezvládáš, on otročí tebe.Možná i za ty starosti v práci může pití.Co léčebna?
Liba

Ahoj, je to smutný, co? Že si člověk neumí představit plnohodnotný život bez sklenky vína. Rozhodla jsem se kůli tomu, že nechci přijít o rodinu,vím, že tohle by manžel neustál. Někdy jsem neměla vlastně ani chuť, byl to rituál, nuda? Nepiju třetí den, cítím se dobře ) Včera jsem přišla domů po super náročném dni, manžel hlídal všechny tři děti, stihnul vyžehlit a uklidit celý dům. Pak jsme jeli s klukama na trénink fotbalu, krása . . . Vlastně mi nechybí vůbec nic. Večer jsem si foukla do testeru, oba naprosto bez emocí, jako když si čistíš zuby . . . . Líbo, starosti v práci nejsou kůli pití, zavírají naši firmu, takže je toho moc - děkuji ti za mail. Léčebna zatím nepadá v úvahu, myslím, že na tom fakt nejsem tak zle, ač si řekneš, že tohle říká každý. No ukáže ča.
Petra

Ještě nedávno pro mě byla nejhorší životní představa ta, že by se něco stalo (diabetes apod.) a já něsměl už nikdy pít alkohol. Nesmět pít se pro mě rovnalo tomu, že by život ztratil smysl, že by se naplnil prázdnotou.Strašné, co, jak člověk přemýšlí? Došlo mi to až letos, že asi není úplně vpořádku když štěstí=pít...
Pavel DD
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 18/04/2014 12:49 Provedl: Pavel DD.

S pomocí alkoholu je to umělé štěstí, které vyprchá a je hůř.
Liba

Dnes večer jsem sama doma a musím přiznat, že jsem ani nakoupit nešla, raději jsem vytáhla housky z mrazáku Asi bych neodolala. Tak jsem vypila už asi dva litry vody, v břiše mi šplouchá stejně, jako na maják . . .
Petra

Pavle to má obrovské množství lidí. Třeba představa, že přijdou o partnera, nebo představa, že by měli změnit zaměstnání, bydlení, nejíst maso atd. Je to pouhá iluze a lpění. Chtění rozumu a neznalost.Hranice mezi úspěchem a neúspěchem v životě je pouhé přijetí toho, že možné je VŠECHNO!!! A hlavně toho co náš rozum momentálně nebere!
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

Jak asi dlouho vydržíš utíkat? Zeptej se sama sebe. Zeptej se Petry, co udělala od posledního napití pro to, aby se už příště nenapila...Petra zná odpověď...tedy i výsledek toho co bude zítra.
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

Petro,nedepkuj.Dej si voňavou koupel sama pro sebe.Dopřej si tělové mléko a hýčkej se,jak dokážeš.Buď na sebe hodná,milá a vlídná.Zasloužíš si to.
Jana Mertosová

Stránka: 1...76777879808182...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter