Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...81828384858687...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok  
Díky za Vaše příběhy, dodávají mi sílu!
Pavel DD
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj všichni, trochu jsem se odmlčela, bojovala jsem sama se sebou. Nechtělo se mi ani psát Doma scéna za scénou, zoufalý manžel s pugetem růží a já jen co nebyl doma, chytila depresy a psala mu sms na pár facek. Dnes jsem si přiznala, že to sama vážně nezvládnu. Modlím se za to, aby při mě muž stál. Přiznala jsem mu to, co tušil, že jsem alkoholička, že mé deprese jsou z pití, že to nezvládám. Hodně jsem mu ublížila, hodně moc. Ráno jsem si byla v poradně pro papíry, zítra jdu na odběry a nastupuji na antabus. Už nechci takhle žít a ubližovat rodině i sobě. Líbo, moc ti děkuji za dnešní rozhovor ,na AA zítra určitě zajdu, holt zapojím s hlídáním dětí celou rodinu, už se nebudu stydět a schovávat, kašlu na své ego, jsem prostě na dně.
Neznáte někdo dobrého psychiatra v Liberci?
Petra

Na AA ti jistě poradí, kde jsou nejlepší odborníci na alkoholismus, nestyď se zeptat.V červenci na sjezdu AA čau, těším se.
Liba

Líbo, strašně se bojím, je ve mě malá dušička. Bojím se, jakou má alkohol nademnou moc. Vůbec si neumím představit, co mě čeká
Petra

Bojíš se klidu, hezkých dní, radosti ze života, spokojené rodiny.....?Proč?Zvládneš to, neboj.
Liba

Líbo, ty jsi fakt slunce, poklad, díky.
Petra

Jen mně vykopat, cooo?
Liba

Jojo a schovala bych si tě pod polštář a ty bys mi za každou myšlenku na chlast dala po hubě
Petra

Kdybys mně měla pod polštářem, nemáš čas na alkohol, jen bychom se smáli!Nebo nadávali, znáš heslo, ne?Zrovna kleju, zuřím, víš, že podle ČD, jezdí dnes vlaky jako v pátek, a v pátek budou jezdit jako v pondělí?Jasný, ne?Až na to, že mně vlak ujel, nechápu to doteďka, můžu být ráda, že mně vůbec ten další zastavil doma, nikdo mně neokradl, neznásilnil......
Liba

Ahoj v partě. jměnuje se Dr. Tržický. Chlapík, který tě nepochválí ale má pevné zásady a sestřička super paní s vlídním očkem.
Jdi tam osobně vlez si k sestře zavři dveře že s ní chceš mluvit a moc ji poprost ať tě objedná dříve, že máš velký problém ...Jinak je všude velká čekačka. Případně jestli by tě nemohla nechat promluvit si s p. doktorem na 5 min.
Mě se to povedlo.
XXX

Stránka: 1...81828384858687...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter