Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...85868788899091...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 11 měsíce  
Iveta napsal:
S tím souhlasím... člověk musí zapracovat na celkové změně...
Zmeň myslenie a postoje - prehodnotením návykov získaš vhľad! Odštartuj mohutnú Silu(túžbu prestať piť), driemajúcu vo vnútri - lavínu; do triezvosti! Otvor oči a uši a program AA Ťa spoľahlivo povedie.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 10 měsíce  
Ahojte lidičky moji milí,

jakpak se máte? Nebyla jsem se zde delší dobu ale nějak stále něco dělám, tvořím, pracuji...raduji.
Koukala jsem a je tu spousty nových příspěvků ale to bych musela vážně dlouho a dlouho číst.
Já se mám fajně, žádný alkohol...a jde to, chutě mě nějak opouští. Náhle akce hrrrr se ožrat a pocit úzkosti je pryč. Když se někde něco chystá nějak mě to nebere, sice jdu ale je to ok...prostě nepiji. Vlastně stručně řečeno - přestala jsem se o alkohol zajímat, a on ztratil zájem o mě. Je to zvláštně řečeno ale je to tak, když jsme mu přestala dávat šance a zajímat co kde se děje atd., skončilo to i ze strany druhé.
Jinak koukala jsem na velmi zajímavý dokument který se týkal vitamínů. Ale dost mě zaujalo že tam by Dr. který tvrdil že chtěl zavést u AA braní vitamínů B, čistého Niacinu...je to vlastně důležitý vitamín pro nervovou soustavu. Nevím zda je to fakt ale já ho zobu, B komplex - a je mi dobře. Také říkal že to farmaceutické společnosti nechtěli schvalovat, a radši do pacientů rvou chemii. Vitamín B obsahují i slunečnicová semínka, stači zadat do googlu a najdete ho i v přírodních zdrojích.
Takže přeji všem jen to nej.... a zbavit se chlastu, jde to, cesta není lehká, ale o to víc nás naučí.
Pavla 7

O tom zavádění vitamínů v AA nic nevím, a žádný doktor se u nás neangažuje, jedině, když je alkoholik, a je normální řadový člen.
Liba

Bill Willson zakladatel AA, trpěl velkými depresemi. Požáda svého přítele, lékaře (na jméno si nevzpomenu) o pomoc. Tento lékař uzdravoval pacienty velkými davkami vitamínů. Naordinoval Billovi Niacin s vitaminem B (3000 mg). Od té doby Bill již žádnou depresí netrpěl. Chtěl tento způsob léčby použít v hnutí AA, ale farmaceutická loby v řadách lékařů alkoholiků už tenkrát tuto myšlenku zavrhla. Léčba vysokými davkami vitamínů měla obrovské výsledky(včetně rakoviny) ze kterých měl zdravotní systém USA strach a proto se nikdy neprosadila...
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

O Niacinu se v poslední době hodně hovoří. Náhodou mi byl minulý týden doporučen. Skoro jsem na to zapomněla. Díky za připomenutí. Dnes ho koupím, vyzkouším a po nějaké době podám hlášení:-)
Neužívám žádné léky, takže by to nemělo být zkreslené.
Petra

Pochopitelně že se jedná o upravení nervové soustavy a duševních poruch-NIKOLIV O VYLÉČENÍ SE Z ALKOHOLISMU.Jinak se na tom pracuje cestou sebepoznání a sebepřijetí-což je psychologická cesta na celý zbytek života a nabízí ji i program Anonymních alkoholiků-jako cestu k nalezení a uzdravování vlastní duše.
Jana Mertosová

Všechny tu zdravím,
ráda bych se podělila i o svůj zážitek. Nějakou dobu jsem běžně pila alkohol, na párty, občas na pivo, v poslední době pití doma. Při kocovině jsem měla vždy šílený stavy, deprese, pochyby o světě vůbec, úzkosti, děs a běs. A to jsem přepíjela, protože se to nedalo vydržet. Takhle to trvalo nějakou dobu. Úzkosti se začly ale objevovat i při malinký kocovině, později i jen tak.. nachytala jsem se, jak se těšim jak si otevřu večer lahev nebo pujdu na pivo. Chut na alkohol se objevovala čím dál častěji, hlavně při stavech úzkosti. Řekla jsem si, že už tak nejde dál a přestala pít. Nejdřív 3 týdny jsem omezila a ted 3tí týden nepiju. SIce žádný absták, tak jak je popisován, klepání, třes, atd..to ne. ALE deprese a úzkost za každým rohem, pocení a taky střevní problémy. Máte někdo zkušenosti s depresí při abstinování? Odezní? Hodně se hýbu, to mi pomáhá, taky piju čaje.....díky moc a všem vám lidičky držím palce, at to zvládnete. Všichni máme právo cejtit se dobře ne?
Jana Morisová

Kočko, to je jasný absťák!Deprese jistě k alkoholismu patří, je to nemoc hlavně duše.Spousta lidí zajde k psychiatrovi, líčí jen své deprese, nepřizná, že pije, lékař jim naordinuje léky, a léčí ho na úplně jinou psychickou poruchu.Což je průser.
Liba

Nemáte zkušenosti, jak dlouho to třeba může trvat? Mluvla jsem s klinickou psycholožkou, řikala, musíš vydržet nepít aslepson 2 měsíce, pak se ukáže, co blyo první, jeslti chlast nebo depka....No musim říct, že to je teda hnus...
jana morisová

Jani, zkus to vydržet, když nevydržíš bez alkoholu, je to alkoholismus.Sebelítost, smutek, zkroušenost, nezájem o sebe, svět, sex,třesy, depky.....Neděs se, pohlaď si dušičku , potěš se.Příroda ti dá sílu, kvete, voní, je v ní síla, tak si naber, dá zadarmo.
Liba

Stránka: 1...85868788899091...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter