Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...90919293949596...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 9 měsíce  
Před nějakou chvílí jsem sem psala o úzkostech spojenými s alkoholem...Pro všechny bojující s tmou, kterou závislost sebou přináší. mě třeba přinesla deprese. Musím říct, že je to lepší a lepší, takže naděje je zde pro všechny HOdně mi pomáhají meditace, tady je k mání 21 výzva Deepaka Chopry zdarma, pro vás, kteří byste to chtěli zkusit. Není to ze dne na den. Moje první meditace, stav ještě zhoršily, protože se veškerá špíná vytahovala ven. Chvílema jsem brečela, vztekala se.... ale nakonec jsem došla k závěru, že je potřeba přestat pít a po 2 měsících se už cítím i lép....
Odkaz na meditace:
chopracentermeditation.com/experience
Držím všem palce!!!! Nevzdávejte se, před svítáním je největší tma:)
Jana Morisová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Good job:-).
Mám to stejně.
Vážení a milí,
chlastat jsme také nezačali ze dne na den. Trvalo pár let než jsme se upravili do této podoby! Nechtějme tedy zázrak na počkání a nemožné do zítra.
Buďme pokorní a krok za krokem jděme ke svému cíli.

Letos jsem se rozhodla, že začínám opravdu žít. Takže jsem zase na dovolené.Touto už opravdu končím a pak vzhůru do práce, abych měla dost peněz na další cestování.
Dnes jsem viděla zámek, hrad, měla naprosto úžasný oběd, odpoledne vynikající kávu a večer jsme si s přáteli tahali karty osudu a rozebírali život, nastavovali jsme si zrcadlo a vzájemně se motivovali. Zítra bude další hrad a večer je koncert. Už teď se těším, takže jdu spát, abych mohla ráno pro krásný den vstát.

Komu se výše napsané povedlo s chlastem? Nikomu, jasná věc.

PetřeCh - jde to. Ty jsi si ale vybral. O.K. mně bude zítra krásně a tobě blbě. Život je otázkou priorit:-)
Petra

Je to dobře, máš se ráda, nenechej se zničit.Užívej si!
Liba

Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 8 měsíce  
Uz to zkousim po tolikate... Sedmy den, prvni sen o tom, ze jsem se opila, vzbudila jsem se s hruzou, ze to je pravda... Je mi zle. Odhodlani ovsem veliky. Diky za vase pribehy, jsou nesmirne motivujici....
Snowflake

Mám radost,že se ti povedlo.Uvidíš,že každým dnem to bude lepší a lepší.No a sny o chlastu a přesvědčivé budou,ale i ty pomalu začnou ustávat.Tím nasteně další nebezpečí-tím je pokušení které bude našeptávat dej si aspoň trošku,už jsi dobrá.
Jana Mertosová

Já děkuji za dobrou zprávu.Sny jsou žádá si alkohol, trápí tě, ale kdybys nepřestala, bylo by hůř.Věř, že bude dobře.Zajdi na AA, tam trochu oddychneš, nebudeš sama.
Liba

Ten sen byl skutecne neskutecne zivej. Vazne jsem se vzbudila a prvotni myslenka byla, jak jsem to ja kaca pitoma zase nezvladla.. A pak se mi ulevilo... Ze to neni pravda...
Snowflake

To je fajn,že jsi měla špatný pocit z toho,že jsi ve snu pila.Znamená to,že své rozhodnutí bereš vážně.
Jana Mertosová

Ten sen vyděsí každého.
Liba

No vida. Dnes ve snu jsem pila nealko pivo.... To ma clovek hned lepsi rano...
Snowflake

Stránka: 1...90919293949596...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter