Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...949596979899100...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 8 měsíce  
petrch napsal:
prosím o překlad

Skús google-translator. ... alebo sa spýtaj starších. (, ktorí vedia nielen piť ale aj čítať!

Hlavně, že ty si nikdy nepil..pojd se mnou na jedno, uvidíme, jak kdo dopadne, co?
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Milá vločko. Impulzy o kterých píšeš jsem dostával celý alkoholický život. Rozbitá auta, ztráty finanční, rozbité vztahy, strach o život. Byly velmi silné a velmi motivační. A já si kopal svoje dno hlouběji a hlouběji. Když jsem se rozhlédl, pravda byla ohromující: byl jsem to já jediný kdo kopal mé dno. Má je zodpovědnost za svůj život. Není to společnost, rodina..nikdo jen JÁ. Když jsem šel do AA, věděl jsem, že udělám cokoliv. Nečekal jsem až se něco přihodí, protože jsem byl rozhodnutý...jinak smrt
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

petrch napsal:
Skús... pojd se mnou na jedno, uvidíme, jak kdo dopadne, co?[/quote]

Peťo,
Ty to ešte stále nevieš?

Do krčmy už nemusím - hoci, môžem!
(reč opilcov mi dnes už vôbec nechýba! ... zaspím aj bez...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

To mas jiste pravdu... I ja mam za aebou rozbite auto, rozbitou hubu...to doslova... Z ostudy nekolik kabatu, ale slo jen a jen o me. Tohle je impulz zvenci, sice me se dotykajici, ale sloo zivot jineho cloveka. A me to jen naplno ukazalo moji nevdecnost... Rouhani se. Misto abych byla stastna za sve zdravi a za to ze se muzu starat o sve zdrave deti, si nicim zivot chlastem. A to uz nechci a nebudu delat.
Snowflake

Ctrnacty den.... Je to malo, ale vikend - dve oslavy a ja ano kapku a ani chut....
Snowflake

Ale to je přeci úspěch, neříkej, že nemáš radost!!Já jo, za Tebe.
Liba

Libusko mam... Mam radost a dekuju. A skutecne je to prvne v zivote co na ten chlast nemam ani chut... Prestoze se v mem okoli pilo, nehlo to se mnou...
Snowflake

Kočko, buď ale připravená, chuť tě zaskočí, přijde, nedej se!Když bude zle, zavolej, něco vymyslíme, jo?
Liba

Libu, dekuju moc. Je mi jasne, ze by to bylo moc snadne. Ze to prijde. Ale zatim je mi opravdu dobre. Jsem za to stastna.
Snowflake

Nepodlehni vlastnímu přesvědčení,že jsi úspěšně zvládla ty dvě akce a že ti tím nic nehrozí.Už vůbec ne tomu,že ses stala proti alkoholu imunní.Bylo by to předčasné.A je to velice záludné.Jako každé vítězství na alkoholem,které občas přichází do podvědomí převážné většiny závislých.Zpravidla po té,následuje opětovný návrat k pití.OPATRNOST JE MATKOU MOUDROSTI.Pro nás platí dvojnásob.Mám radost,že ses rozhodla.I z toho,že se držíš.
Jana Mertosová

Stránka: 1...949596979899100...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter