Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: 6 let abstinuji
Re: 6 let abstinuji Před 12 rok  
Petře, Davide,
paní Líba je prostě silná ženská a to je to úžasné na ní, že předává sílu, energii, nadšení lidem, kteří tolik sil nemají jsou třeba zatrpklí, negativističtí a podezíraví.Vím, že život je složitý, ale úsměv a pozitivní přístup k lidem, t.j. vidět na nich to dobré, nás nic nestojí a líp se nám žije!
Danny
Danny

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Liba velice špatně snáší jakoukoli kritiku či opačný názor než má ona sam.A ještě je sprostá, na tom bude něco hlubšího
Petr

Ano,je v tom něco hlubšího.Pojmenovává věci správným jménem.Na nic si nehraje,není zatrpklá a nesnáší slabochy.
ha13

Petře, vydrž pár let střízlivý, pak pochopíš.Sprosté slova jsou to nejmenší, co se kolem alkoholismu děje.Zoufalství, bolest, beznaděj, slzy, děsy, deprese,smrt, slušnosti moc není..Sebelítost i litování druhého je to nejhorší, co může alkoholik použít na svou střízlivost.Jen ti, co jsou už na úplném dně, mimo, potřebují pohlazení, politování, a ostatní mohou zastavit svou nemoc sami, potřebují kouknout na realitu.Chyb mám plno, jsem jen člověk.Upřímně ti přeji, abys nežil v křečích, našel klid a úsměv.Neobviňuj svět, sebe pozoruj.
Liba

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter