Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...11121314151617...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Dana napsal:
No, nedivím se, přepijet antabus, to už je něco, ach jloo

Vyskúšal som ho prepiť a nadobro som sa odrovnal - zlomil som raz a navždy svoju toleranciu voči alkoholu.
Odvtedy som bol spací vozeň - vypil som čosi/trošku a už som driemal. Antabus - extrakt z hnojníka lekárskeho, je pre mňa jed rovnako ako alkohol => mne osobne, škodí.
Možno ho niekedy - raz a nadobro/úplne vyplavím z organizmu, ktovie - nech odpovie!?

Odvtedy pretieklo už mnoho vody, v mojej rieke života, ale rešpekt zostáva - som v strehu(!). Žijem a nepijem...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Možná nejhorší je se v opilosti fláknout hlavou někde do lavičky..to je po tobě ani o tom nevíš.Nebo když tě náký sráči napadnou, protože viděj že se nemůžeš bránit a prorazej ti lebku, jako ted tomu zpěvákovi..
petrch

Tak jsem to nedala a mám 2 dvojky dnes, fakt děs, závislá na denním prisunu, ha
Dana

No jo,to se holka stává...neni to lehký Tak aspon nazdraví !
petrch

To je fakt hrozného boj, rano si řeknu nic a jupi večer si opět udělám hladinku - naštěstí jen hladinku..no, ted vařím polivku, pak tv a spát. Jak při tom alkoholismu musíte i plánovat kazdou minutu a měnit si režim. Fakt je to těžký. Holt vybudovat si to taky trvalo. Klidny večer vsem
Dana

Ja: už se taky vidím, jak jim řeknu, ze antabus nechci. Děda umíral a museli jsme slíbit, ze nikdy nevezmem ani prášek, holt ja třeba nikdy neměla ibalgin a ten psycho, co mi psal denně xanax to ještě posílil. Ale holt alkohol, tím si slečna řeší vse....
Dana

To tě ale léčit asi nebudou
petrch

Uvidím, co na to reknou, lhát nehodlám, ztráta času obou
Dana

Ja, Petře, holt měla to štěstí, ze jsem se nikdy nezranila a nic neztratila. A vlastně jsem si říkala, ze tím padem nejsem alkac. Ale bylo to jen stesti
Dana

Dano,to nevadi.Ted to,nejspis,stejne jinak nedas:-(Ale neco jsi ZACALA...Ptala ses,co ja jsem za "typ" alkoholika.Uz jsem to psala,nevim,nikam se nevejdu,ale to je ve vysledku jedno.Dusledky jsou stejne!Jinak neco malo o Apolinari a Pze4.S Dr.Popovem jsem se setkala pred x lety a myslim,ze je to clovek na pravem miste.Tehdy jsem se s nim setkala ale jako pribuzna alkoholika.Tehdy se mi podarilo dostat svou mamku alkoholicku po cca 20 letech piti,s kombinovanou zavislosti na leceni.Povedlo se.Nyni cca 13-15 let,uz to nevnimam,nepije.Tehdy jsem byla uplne v jine pozici a rikala si-to ja bych NIKDY blizkym neudelala...Co se tyce jinak Apolinare.Nechci se moc vykecavat...Byla jsem tam cca pred 5 lety.Tehdy me byvaly manzel rikal,ze jsem alkoholik a ze nektere veci proste nefunguji kvuli memu chlastu a kdyz prestanu,bude vse OK,jinak se rozvede a vezme mi deti.Tehdy jsem tam sla,vse rekla a chtela Antabus.Poslali me na rozbor krve a po par sezenich mi bylo receno,ze piji rizikove,ale nejsem alkoholik a nedali mi ho.Po 9 mesicich nepiti,kdyz se doma nic nezmenilo,zacala jsem znova.Na me dotazy,proc se nic nezmenilo zadna odpoved a pak vse pokracovalo stejnou cestou.Je ale pravda,ze excesy,ktere jsem po napiti delala,byly velke.Po cca pul roce jsem tam sla znova.To uz tam byl jiny lekar.Po prvni navste ve mi sdelil,ze me do ambulance nevezme,pry jsem "zrala" na vice a on vi,ze by neuspel a at se pry poohlednu jnde.Tak jsem oslovila Ondrejov.Tam po zjisteni aktualniho "manzelskeho" stavu a psych. stavu nabidli partnerskou terapii s tim,ze nadale budu soubezne resit psych. problemy a pak nastoupim na stacionar ( zavislosti).Po 3 sezenich manzel sdelil,ze nadobro odchazi.Dobre.Chodila jsem tedy na bechove zkousky+moc Den pred nastupem jsem se psych. zhroutila a zkoncila;v ohrozeni zivota na 2 nesice na psychiatrii...Dnes to neni zadna slava.Jsem po rozvodu,bez prace,ceka nas prodej domu,vycitky,co jsem to udelala...Jedno vim ale jiste.Musim resit vse pomalu najednou.Jak me psych. problemy,tak piti,protoze to jde spolu "ruku v ruce".Vic psat moc nechci,uz takhle jsem se o sobe nejak rozepsala...
Anoine

Stránka: 1...11121314151617...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter