Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...13141516171819...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Anoine: Je to boj, o tom žádná.
Přijde mi statečná a odhodlaná, tak pak třeba bude hlásit. Mise na vodě - splněna. Žádný rum -bylo jen trochu vína. Možná by bylo fajn, kdyby jí pak parťáci pomohli i v reálném životě, třeba v doprovodu, tam, kam se chystá. Většinou to však je tak, že na průsery je člověk nakonec sám. Když to pak ale dá, o to víc může být na sebe pyšný:-)
Petra

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

petrch napsal:
Ty mě znáš? Nesud druhé podle sebe prosím...

Peter,
... tiež si len nick:petrch. Takých je na nete...
(habadej)
Jedného poznám - je to triezvy ezoterik, slušný človek.

Vyjadrujem iba svoju skúsenosť - nesúdim ani neodsudzujem.
Vyber si, čo potrebuješ a užívaj život. Je úplne Tvoj!

Mňa cirhóza už, chválabohu, neohrozuje.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Petro raději umřu s čistou hlavou.No a co se má stát?Se stane,i kdyby ses nevímco.Řeším opravdu jen to,na co mám.Stačí,že jiní to mají jinak a pak je na tom světě bordel.Dejte lidem do rukou zbraně-a vyvraždí se navzájem-i bez války!Dějiny jsou pro lidstvo nepoučitelná záležitost.
Jana Mertosová

Jako dva lidi me občas někde vozí. Ale si představte, jak se cítím, kdyz je musím Zadat. No a samozrejme vzdy nemůžou, přítel už dostal pojeb od šéfa, ze ho nezajímá, ze jsem úzkostna, ze je sám nervózní 24 hod denne
Dana

Dano,
jestli jsi přesvědčená, že TY chceš jet, tak jeď. Nejedeš na konec světa. Když to nepůjde, vždycky se můžeš vrátit.
Jestli jedeš, jen kvůli příteli a bojíš se moc, je to asi na pytel a pokud tě má rád, měl by pochopit, že to na tvůj momentální stav není ideální.
Každopádně ti přeji, ať se ti výlet vydaří:-).
Petra

Jinak mate asi pravdu, úzkosti trochu menší, co jsem omezila.k te válce-ze stejně všichni umřem je podobný argument
Dana

Brou všem bojovníkum, at jste dnes svá vojska dovedli kamkoliv.... Ja jdu cvičit hluboký dech
Dana

Peti moc diky, dnes jsem mu upřímně řekla, ze nechci a vyklopila duvody. Prý me podpoří, tak uvidíme, fakt si myslím, ze mi stačí málo a řekla jsem mu, co ma dělat, ale znáte to, mysli si, ze řeším blbosti a stejně to zůstane na každém z nás. Diky. Internet v mobilu nemám, ze bych psala sem
Dana

Anoine: ja takovou situaci neznám. O praci a mimco jsem přišla,ale něco mi zůstalo. Musíš asi krůček po krucku, hlavně nespadnout hlouběji.mas toho hodne na praci. Držím palce!!!!!
Dana

Petro,s tou valkou je to docela zajimave,i kdyz vdalene tema.Ale jak pises o te kamaradce...ja,kdyz byla "valka v perskem zalivu" upadla do takovych depresi (diky svemu tezkemu OCD);ze jsem skoncila o 10 kilo hubenejsi s depresi,dehydratovana v posteli...Dnes pro zasmani,ale tehdy jsem byla vazne v p....i:-)lAle zase dnes uz vim,ze se vsim se da bojovat,pokud je alespon trochu vule chtit bojovat...Tak snad me to potka i v jinych vecech.A pokud jsme u tech citatu,tak mam rada dva.1)Nicemne je nepodat ruky tem,co klesli (E.Eschenbachova) a pak ten,co je nyni "sloganem" AA.No a pak je take hezke..."Nejdulezitejsi je zjistit,na co se ma clovek nejdrive v....t":-)No,neco jako oddelit zrno od plev,ale v zabavnejsi podobe...
Anoine

Stránka: 1...13141516171819...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter