Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...14151617181920...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Anoine: ja v depresi dospěla k závěru, ze je ode me neskutečné hnusné dýchat, pac ostatním beru kyslík. Jani, tehdy ja klepala, at me někam zavřou. Při propouštění z léčebny jsme si psaly povzbudivé vzkazy na rozloučenou. Jedna paní mi napsala praní: at ma děti a muže a brzo onemocní, aby byla zas u nas
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pořád trvám na tom, že ten kdo pije, nemůže radit, jak přestat, protože to sám neví.Já teda bych od takového člověka radu nevzala.Kéž byste řešili svůj alkoholismus, a ne 3.světovou!!Ale je to dobrá výmluva.Já můžu za chvilku špatně stoupnout, spadnout a umřít, neřeším to, spíše se raduji z každé střízlivé minuty, co prožívám.V životě jsem prožila hodně zlého, alkoholem jsem nikdy nic nevyřešila, nyní dokážu nemožné, střízlivá, nemocná....Klidně si chlastejte, je to váš život, až spadnete na dno, teprve pochopíte, před čím vás chci chránit, jenže to už bude opravdu zle, vyhrabat se z něj je nad lidské síly, já se z něj dostala náhodou, nebo mám anděla strážného, který mě pomohl.Tak hurá k demenci, ke smrti.Dobrovolně se okrádáte o hezký život, už ani nevíte, co to je.Je mně to líto.
Liba

Nehodlám se uchlastat hlásím!!!!
Dana

Libo, ale už me i napadlo, ze se svou snad prozatimnǐ neschopnosti abstinovat možná mám spatny vliv, co myslíš? I kdyz opakuju ze jako uzkostnǎk pit nesmím. V rodině jsme měli jeden případ závislosti, ale tak, ze se ve 21 ufetoval. Ja tyhle ilegální drogy nesnáším, odcházím, i kdyz vedle me někdo huli trávu. Mám sousedy, co huli 2krat tydne, leze mi to svetlikem....
Dana

Nerozumím, na koho máš špatný vliv?Kočko, když piješ tak málo, lépe ti půjde s alkoholem přestat úplně, a možná se budeš divit, kolik starostí, bolestí zmizí, budeš volná, v klidu.Fakt bych ti to moc přála zažít.
Liba

Libo, moc diky, ja si udělala mylný závěr, ze na me koukas tak, ze ty moje pokusy jsou trapné a k ničemu a ještě tu lidem dělám chutě. Piju takhle malo 14 dni a musim vydržet, ideálně prokladat dny abstinence. Měla bych pit minimum s tou poruchou plus ted nezazivam stresy, tak to jde. Chci to ještě někde podchytit, AT atd. Plus ty zasrane paniky, ty jak se rozjedou, ma srač alkohol pre.....
Dana

Lidi, tak apolinar mi vzal telefon, chtela jsem zkusit skupinu. Beznadějně plno, pořadníky neděláme, kdy se uvolní nevíme, někdy za měsíc, někdy za pul roku, aaaaaaaaaaaaaa!!!!! A to jsem zkoušela, co mi řekl psychiatr, ze to neumí, ze me tam doporučuje, ze začínám snižovat.... Aaaaaaa
Dana

Apolinar mám totiž v dochazkove vzdálenosti, vyhnu se MHD.proto se tam tak cpu
Dana

Zitra jdu na tu Pha 4, decka. Jestli jen otevřu pusu a narve mi antabus, zdrham
Dana

a co by ti tam měla jinýho narvat, vitamín C? Tam je to o tom, že nesmíš pít, pak tě budou léčit, když nebudeš pít nevměl by ti vadit antabus
petrch

Stránka: 1...14151617181920...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter