Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...23242526272829...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Ja,ale nevidis...kdyby to tak bylo,nenapsal bys',ze si prubezne doplnujes poznatky o alkoholizmu...Nikdo se v zrcadle nevidi jako alkohoholik,to az zpetne (a to jeste,pokud se postesti)
Anoine

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tedy,pak samozrejme ano,kdyz uz se "postestilo"
Uz dal nepisi a preji dobrou noc.
Anoine

Jeste jsem chtela napsat,nez se rozloucim,ze jsem to napsala nepresne.Pokud by se clovek preci videl v zrcadle jako budouci alkoholik,tak prestane.Tedy pokud neni masochista.To,ze se tam vidi pak,je jen vyhoda.Nekdo se tam tak nevidi nikdy...ale to uz jsou jen "filozoficke" reci pred spanim a "hra se slovicky".Dobrou noc.
Anoine

Motivaci máš v tátovi, nemůžeš najít cestu, jak přestat.A měla bys skončit s pitím hlavně kvůli sobě.Tak chceš přestat pít opravdu?Co jsi už pro to fakt udělala?Odpověz si sama sobě a upřímně.
Liba

Jano,velice te obdivuji v tom,ze po vsech tech zkusenostech a takto bojujes prave o ten "holy zivot
Anoine.
Dostala jsem se do stadia,kdy nebojuju s ničím,s nikým a už vůbec ne sama se sebou.Co se týká toho posledního boje sama se sebou? Když se o mně pokouší? Dokážu se v celku rychle sama na sebe naštvat tak,že mne ta zlost má tendenci nakopnout-ovšem v pozitivním slova smyslu.Jednoduše se tím rozhodnu pro akci.Často tím i do rizika,kterého bych se bála.Dnes vím,že jediné a největší riziko pro mne je začít opět s pitím.Tak když akce nevyjde,tak si řeknu příště to bude lepší.Hlavně,že jsi to ustála se střízlivou hlavou.Je to pro mne lepší způsob jak ŘEŠIT SVÉ PROBLÉMY.Dříve jsem z nich měla strach,řešila je JENOM VE SVÉ HLAVĚ-A CHLASTALA PŘI TOM.
Jana Mertosová

Anoine napsal:
Ja,ale nevidis...kdyby to tak bylo,nenapsal bys',ze si prubezne doplnujes poznatky o alkoholizmu...Nikdo se v zrcadle nevidi jako alkohoholik,to az zpetne (a to jeste,pokud se postesti)

Anoine,

uvidel som svoj skutočný obraz - až keď som prestal porovnávať seba s ostatnými korheľmi. Zanalyzoval som seba a svoje vlastné postoje, názory a vhľady v roliach alkoholika - samosudcu a inkvizítora. Prekukol som sám seba a prestrojenia/převleky, masky a mimikry vlastného ega, ktorými navonok blufuje/podvádza, klame a fabuluje. Skonštatoval som, že dozrel čas na korekciu a nápravu a rozhodol som sa zachrániť to, čo sa ešte dá.

Zmenil som svoj pohľad na seba - bez ohľadu na to, čo si myslia ortodoxní pijani a tolerujúca väčšina(?)! Vstrebával som triezvosť po kvapkách - je TO predsa vzácny liek. Pomáha mi odstraňovať nevedomosť a učí ma prezieravosti a praktickému odhadu vlastných síl a možností.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Jani, držím palce s tou praci. Ja hlásím celkem ok, ale ne super vývoj. Davy lidi, nejde spát, takže úzkosti, zatím ne tragické. Takže alkohol, po deckach, včera 2 dvojky. Ty úzkosti jsou nejhorší na napiti
Dana

Jinak to hromadné pití je spis odrazujici, vidět ty padajici lidi
Dana

Dano,nevěnuj pozornost tomu,kdo pije,jak pije,kolik toho vypije.Snaž se uvolnit,z hluboka dýchat.Udělej si třeba sama procházku a koukej kolem sebe,snaž se tu přírodu do sebe dostávat všemi smysly,které máš.No práce nevyšla.Byl to prodej pro Vietnamce.Když jsem jenom viděla toho šéfa,tak jsem si z hluboka oddychla když mi řekl,že už prodavačku má.Měl moc zlý a podmračený kukuč.Doslova to se mnou otřáslo,tak jsem tomu ráda,že to dopadlo jak to dopadlo.Mám ještě tip na sekáč,tady v Brně.
Jana Mertosová

Jani, tak to neva s tou praci, kdyz byl bubak tady jsou totiž vázne šílené davy. Ted prohlídka zámku, pro me taky psycho. No, alespoň se držet rozumne míry, ale budu s tím muset seknout, už k to docvakava......
Dana

Stránka: 1...23242526272829...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter