Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...25262728293031...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
proč se tak na to dívat?Bože dem mi klid přijmout,to co změnit nemohu,odvahu změnit to co změnit mohu A MOUDROST jedno od druhého rozpoznat-tím je přijmout realitu.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Janka,

ak si vekom dospelý tvor mdlého umu, túži ničiť zdravie a deformovať osobnosť a charakter, tak mu samotná modlitba nepomôže. Potrebuje prepnúť spínač do krajiny triezvych a zmeniť zmýšľanie - uvedomiť sa, ale najmä veľmi chcieť !

Meditovať s fľaškou, a rozjímať o resent(i)mentoch Sveta, ubližuje.
Je to zacyklenie sa v krivdách - bez východiska. Prehráva sa útrpná slučka pohrôm opitého ega - odvádzajúca od života. Zažil som TO...

Prijať seba v nahej podstate, to chce odvahu a odpustiť sebe a celému svetu, to chce zas - oduševnenie, ktoré vo fľaši chýba.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Mu ne,když nemá víru a odvahu ke změně.Mně ano,protože jsem bezmocná a JÁ SAMA?S tím nic nenadělám!Musím to přijmout jako fakt.Co můžu já?Poučit se a prosit Boha,aby mu dal sílu,tak jako dává mi.
Jana Mertosová

Jana Mertosová napsal:
... Co můžu já?Poučit se a prosit Boha,aby mu dal sílu,tak jako dává mi.

Janka,

často, žiadna pomoc - je tá najúčinnejšia.
Šetri silu svojho Ducha!

(... a začuješ aj hlas volajúceho v púšti.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

me kdyz nekdo pomahal a nakonec i odpustil,tak jsem toho jako alkoholik vzdy zneuzil.pouceni nebylo zadne.nikam to nevedlo.bludny kruh.kdyz chce nekdo pomoc,ale jen tak,jak si sam rekne,pak je to manipulace.to je preci nase disciplina.
honzis
Junior Boarder
graphgraph

Máš pravdu v tom,že pokud nenarazíš na své dno nemáš se od čeho odrazit.Já bych v prvním případě své vlstní dno vůbec nezachytila,kdyby nebylo pobytů v léčebnách.Byla jsem na dně,možná ještě hlouběji pod ním.No přiznat si je?To bylo nejtěžší ale nejdůležitější.Co se týká druhého případu bez pomoci přátel a dětí,které nade mnou už lámaly hůl bych to vůbec nezvládla.Tenkrát Ivo z Ostravy zahájil akci kulový blesk u mne doma.Vzdával to i on.Později jsme o tom mluvili-jen mi řekl,že se zařídil podle pokynu z hůry,který poslechl.Bylo to tenkrát pro všechny nebezpečné a ohrožující.
Jana Mertosová

Tak dnes na sebe nejsem pyšná,3 dvojky a malý pivo
Dana

Dano je pro tebe důležité být na sebe pyšná?Pýcha přiživuje pití.Na střízlivost zabírá jenom pokora.Neřeš to,jestli máš dvě,nebo tři dvojky-víš,že to je jedno.Je to stále alkohol tak nebo tak.
Jana Mertosová

Jani, pyšná ve smyslu, ze jsem zvládla/nezvládla svůj cil a problémy dala bez nebo s málo alkoholem. Ale pořad je to mizerie, chce to abstinenci. Kdybyste tam ty opily viděli, smutné!!!!! To už vázne nechci. Co Petr? 25 za den? Nechtěla bych byt v tvé kůži, vzmuz se!!!!
Dana

Pomalu někam spěješ,tak je to fajn!Nebo ne?
Jana Mertosová

Stránka: 1...25262728293031...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter