Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...27282930313233...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Jsem asi hrozná,ale strašně závidím lidem, co nemají paniky.nepit na nudu je lehke, nepřišel, pac pijou ostatní je lehké, ale úzkosti, velké problémy, to je vyšší liga. Diky všem, co tu píši, ze i to dali
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ahoj,jedno vim jiste.alkoholik nikdy nemuze kontrolovane pit.prijal jsem trvalou abstinenci jako jedinou moznost.po pul roce uz nemusim brat antidepresiva,prasky na spani.i kdyz neni castokrat nejlip,tak furt lepsi nez chlast.protoze mezi tim pro alkoholika nic neni.tento fakt jsem prijmal tezko.pred tydnem jsem se svou pani sjizdel reku otavu.chlast byl vsude.od rana do rana.jo.chute jsem mel.ale spis jit mezi ty lidi a bavit se.nakonec jsem ale ocenil spolecnost sve pani a popravde si strizlivej uzil romantiky na vode.hodne jsem si odpocinul.
honzis
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Diky za příspěvek, ze bez alkoholu jsi dal vysazeni léku!!!!
Dana

Dana napsal:
Mas pravdu. ... Nebo je to proste zavislost

Danka,
máš kombinovanú závislosť.

Alkohol, (nikotín), diazepíny atď. ...

(doplň si podľa vlastnej skúsenosti a svedomia.)

Často nemocný závislosti strieda alebo kombinuje.
(gamblig+fajčenie+alkohol/drogy, a i.)
Kľúčovým problémom je *baženie/chtíč/craving* - nutkanie užiť dávku a prežiť nastupujúce uvoľnenie...(zresetovať sa?)

Psychiku posilní najmä meditácia s modlitbou a rozjímanie, v ktorom je možné odhaliť riešenie/a problému/ov.

Takto som to v praxi zažil aj sám.

Pokorne som sa sklonil pred vlastnou neschopnosťou a bezmocnosťou, kapituloval som, až vtedy som zaktivoval silu, ktorá drieme v každom a čaká na príležitosť - uzdravovať a liečiť.

(Zmenil som *paradigmu/vzor* zmýšľania a nastúpila úzdrava.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ja: mas tu někde svůj příběh? Z vody jsme doma, dnes proběhne společný úklid domácnosti. Zitra držte palce mne, poslední kolo pohovoru na praci. Hlavně ta mrcha úzkost at nepřijde. A taky se trochu bojím abstaku, kdyz budu abstinovat. Ale asi zbytečně, spis se zas vymlouvam
Dana

Dano,velmi doporučuji různé relaxace.Blbá půlhodinka.Vypnout a zůstat jen sám se sebou.Neuměl jsem odpočívat.A v tom byl problém.Nic kladného jsem pro sebe nedělal.Akorát se ničil.Tak jsem se nachlastal,abych mohl dál fungovat.Chyba.Začal jsem mít strach a úzkosti.Pak jsem tedy dostal léky,ale nic jiného jsem nezměnil.Doktor můj alkoholizmus neřešil.Jen abych se zamyslel.Ale víš jak.Alkohol deprese způsobuje.To doufám víš.Jen s abstinencí to můžeš řešit.To je můj názor.
honzis
Junior Boarder
graphgraph

Jj, Honzi, mas naprosto stejný názor jako ta doktorka z AT. Taky neumím odpočívat. Nacvicuju hluboké dýchání. Mate nějaký tip na relaxace online?
Dana

Dana napsal:
Ja: mas tu někde svůj příběh?

Nie - príležitostne svoje alko-curriculum (vitae) spíšem.

Zatiaľ len stručne:

Prechľastal som už jeden *kristov vek = 33 rokov*; od 15.-> 48.roku.
4 ambulantné PAL, detoxy a terminálna liečba v OLÚP - Predná hora, SK; v r.2005.

Odvtedy úspešne abstinujem a triezviem - bez recidívy, dodnes.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Jani, vracím se k těm benzakum. Jestli ti je doktor napíše, poradně se ho optej na rizika. Brát ho denně dele než 3 měsíce je podle me svinstvo. Neznám absťák z alkoholu, pac si blbka držím hladinku, ale doktorka z AT poradny mi tvrdila, ze proti benzakum je to prochazka růžovým sadem.
Dana

Danuš já jsem si u něho ustála svoje prášky,které užívám už 15let a které mi sedí.No,pokaždé má spoustu řečí.A chce to řešit tím Rivotrilem.Rivotril jsem měla jednou nasazený na detoxu.Ihned po propuštění jsem žádala okamžité vysazení.Ono to je tak.Chodí k němu hodně závislých na lécích,drogách.On ví,jak na tom jsou.Že mají absťáky,tak ty léky už má ve skříni.Nemusí do lékárny,platit za recept a dostanou ho okamžitě.U sestřičky zapijí vodou a hned je jim lépe.Už jsem si našla jiného psychiatra,ted´má dovolenou už jsem k němu objednaná.
Jana Mertosová

Stránka: 1...27282930313233...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter