Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...33343536373839...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Vidět malou je určitě ohromná motivace!!!!! Co se ted děje, ze sem píšeš?
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nejdůležitější je,že ses nenapil.Zavolej tam a omluv se.Nebudeš na to muset myslet.No a hlavně at´nemáš doma bordel až se holky vrátí z nemocnice.Hlavně ti radím,nehřeš na to,že jednou ti Antabus nevyšel a nic se nestalo.Opravdu minimálně ten první rok bývá velice zákeřný.Já koncem srpna odcházím z doléčováku a chráněného bydlení na Azylový dům.Prošla jsem si osobně ubytovny a neměla odvahu riskovat.Nechala jsem si opět pro jistotu nasadit i Antabus a rozhodla ihned po odchodu odtud pravidelně chodit na AA.Zatím si vás všechny vychutnávám přes IT.AA lajdám.Protože potom se už se k netu nedostanu.A přiznám se,že mi to pomáhá hodně moc.
Jana Mertosová

Honzis, nemůžu radit, ale poklid a soustřed se na to, ze zitra budeš mít malou a před tím brzy makat. Nechlastej, čerpam z tvých příspěvku, je vidět, ze jsi usel dlouhou cestu.
Dana

Danuš.Motivace to může být,pokud rozvíjíš vděčnost za všechno co máš a soustavně na ní pracuješ.Já osobně vím,jak záludná a ohromná síla je ukrytá v chlastu.Musela jsem přijít postupně o všechno,abych si toho patřičně mohla vážit a zůstávat vděčná za dobré,ale i v tom špatném vidět kousek toho dobrého pro mne.
Jana Mertosová

To je vlastně pravda. Taky jsem se dostala do stadia, kdy me důležitý den v praci nezastavil se ozrat. Argumentovala jsem rozumem, kdyz jsem to psala, chlast ma své argumenty, vypadlo mi to....
Dana

Ja dnes dopila zbytek - asi dvě deci, a rozčiluje me, ze doma neni nic. Fakt závislak!!!! Ale dnes už to takhle dam
Dana

Jano,mas pravdu o te vdecnosti a "pozitivnim mysleni".To je prave to,na cem potrbuji zapracovat treba ja.Diky svemu OCD vidim vse cerne,jsem pesimista a diky manzelstvi,kdy mi bylo jen vytykano,kdy jsem byla spise "hadr na podlahu",nemam naprosto zadne sebevedomi.A me "chlastaci obdobi" vse jen umocnilo.Ty vycitky jsou hrozne.Jak uz jsem ale psala,snazim se ted resit "pomalu" vse najednou,protoze to vse spolu vse souvisi.Sice jsem na tom ted podobne jako Dana v tom piti (ale frekvence ted o prazdninach tak 1-2 x tydne odmerene mnozstvi),ale po prazdninach,jak uz jsem psala,chci na tom zapracovat vice.Ted by to bylo slozitejsi,tak proto.Po prazdninach se take na AA znovu chystam.Navic za tyden jedeme na dovolenou s dcerou,tak tam pit ani kourit nebudu,uz jsem ji zkazila dost veci,tak tam,mimo dosah problemu,jeste zapremyslim.Dano,drzim palce a k tem vitaminum zkus Kudzu.Mne docela zabyralo.I na koureni a ,trochu lepsi naladu"...
Anoine

Tedy zabIralo ...fuj
Anoine

Anoine, diky za tip, určitě vygoogluju!!!! Jinak ja piju vlastně pořad denně, ale je to rozdíl oproti dřívějšku. Drz se!!!!
Dana

Dano,dekuji.To Kudzu urcite "vygoogluj",je to prirodni pripravek,mel by pomahat pri zavislostech,hlavne alkoholismus,mel by snizovat chut.Za sebe mohu rici,ze to fungovalo,ale samozrejme to neni "vselek".Spise dalsi "cihla" ke "stavbe pyramidy",dalsi "steblo".Jim ho ted take+vitaminy+caje.Take mi trochu pomaha,kdyz uz "chytnu dalsi slinu" tak jako ty dnes;-) dat si hned sklenici studene vody.Vim,ze je to zatim malo,ale...Take Ti drzim palce.Trochu se sem uz bojim psat...
Anoine

Stránka: 1...33343536373839...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter