Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Anoine, mám ho objednány, zkusím, detox neuškodí. Taky dnes bojuju, řekla jsem si dopit a dnes dost. Dam čaj na spaní, pro chleba bych v noci nesla, tak nejdu ani pro alko
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pravda je, ze téma pokory, jak o ni píše Jana, me hodne oslovuje.ale nejsem s to to pobrat. Jen u chlastu vím, ze nikdy neřeknu zvládla jsem to, maximálně zvládla jsem to dnes
Dana

Měl jsem fofr.Docela mě toto forum čaplo.I když se hodně peru s klávesnicí.Je to taky slušnej žrout času.Proč tu jsem?.......as komunikace.Cítím potřebu mluvit o závislosti.Oživit si,co vlastně dělám.A hlavně,že nejsem jedinej.To dává hodně sílu......O motivaci jsem v léčbě dost přemýšlel.Jasně že malinká,ale jen kuli tomu to nedělám.Já prostě chci sám.Pro sebe.Pro svůj život.Budu mít čtyřicítku a neznám nic co by nesouviselo s chlastem.Něco se ve mě stalo.Narozením Rozárky jsem byl fakt hrdý.Ale pil jsem dál.Neměl jsem to za problém.To už jsem pil na hladinku.Tedy furt,ale ne do němoty.Abych fungoval.A začaly úzkosti.Klasika.Utíkal z baráku a u chlastu se litoval.Co je to za život atd.Holka mě z toho dostala.Myšlenky na ní.Je to vymodlené dítě.Starší dcera je nevlastní..ale jen na papíře....Vstal jsem v hospodě od stolu,zaplatil a za tri dny byl v léčebně.Sám nevím,jak jsem to dokázal.Jen si pamatuju,že jsem se bál.Mega jsem se bál.Byla to moje druhá léčba,ale stejně.Uteklo 10 let.První léčba neměla efekt.Vlastně jsem myslím ani nechtěl nic měnit.Byl jsem tehdy sám a nikoho to nezajímalo.Jsem ještě gambler.Hraní byl důvod první léčby........A víte,co se stalo?Dostával jsem smsky,jak jsou všichni rádi,že se léčím a že jsou hrdí.Já nechápal.Od té chvíle šlapu.Cítím pokoru nad životem.A chlastu se bojím.Hodně ubližoval a kdybych mu dal šanci,tak by mě už zabil.Znám se.Uchlastal bych se.
honzis
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Honzis, mazu spát. Šel ses léčit, protože chces zit drz se a uzij zitra malou!!!!
Dana

Honzis,dekuji za prispevek a take preji,at si to zitra uzijes...No,to,delat to pro sebe,je asi jedina cesta (a tim pro druhe),tak snad delam neco pro to,abych se ji take vydala (ve vsem):-)Dabo,"dobrou"
Anoine

Tedy Dano dobrou...proc ja nejdrive nectu a pak posilam...ale klavesnice na mobilu...
Anoine

Honzíku, Modrou knihu si prostuduj, na skupině si najdi sponzora, a šup na Kroky, uleví se ti neskutečně, pak až bude ta cesta ke střízlivosti ta pravá.Dana by to také potřebovala, nějak se nechce rozloučit s chlastem, její věc.Sama uznala, že když omezila pití, má méně svých depresí, paniky...kdy už jí docvakne, že většina těch problémů má z alkoholu, což jsem jí psala už kdysi.Petře, opravdu sem nepatříš, přestat pít nemíníš, tak co tu hledáš?Potřebuješ urážet, plivat kolem sebe?Nás neurazíš, na to teda nemáš!
Liba

Nevim, proč bych zrovna tebe Líbo potřeboval urážet.
Pouze zkoušim, jak jsou alkáči odolní proti jinýmu názoru..Zdar
petrch

Petře, nějak mě minul ten "jinej názor". Kterej že by to měl jako bejt?, nějak jsem si během posledního dne dvou žádného nevšimla.
alas

Stačí napsat něco pozitivního o alkoholu, a všichni tu kopou a a prskaj jak 5ti letý haranti..Jestli umíš číst tak na to přijdeš brzy..rázem jseš nepřítel č. 1.
petrch

Stránka: 1...34353637383940...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter