Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...36373839404142...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Práci vezmi a hledej dál, lepší.Aspoň nebudeš mít tolik času myslet na alkohol.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dano ber to.Já se rozhodla už i pro brigády.Aspon´si udělám přehled co která práce obnáší.Vyřizuju si ID na doporučení lékařů.Dopadlo to jinak.Včera jsem byla na zubní chirurgii vytrhnout 2zuby.Jeden dobrý,druhý bolí huba oteklá,zanítil se.Dnes jsem tam šla znovu a mám antibiotika a léky od bolesti.Jsou to už v pořadí během těchto prázdnin druhé.Tož mám po ptákách.Léto bude fuč a mimo vanu jsem u vody nebyla.Dneska se třepu jak zulc slabostí,tož pro dnešek mi to nevadí.No radost z toho nemám. Navíc plány byly jiné už vůbec ne o tom ,že bych slehla.Nic jiného mi nezbývá.Tož ti aji závidím,že máš nějakou práci.Uvidíš bude fajn.Nebudeš myslet na kraviny.
Jana Mertosová

V práci možná ne, ale utahaná po práci?Nevim nevim, co Dano, jak vidíš třeba pátky.Víkend před sebou, proč si nedat za odměnu po promakanym týdnu, co
petrch

Proč utahaná z práce?Práce unaví když ji děláš jenom pro výplatu.Jenom z povinnosti.I k tomu je zapotřebí zvolit jiný úhel pohledu.
Jana Mertosová

to máš možná pravdu
petrch

petrch napsal:
V práci možná ne, ale utahaná po práci?Nevim nevim, co Dano, jak vidíš třeba pátky.Víkend před sebou, proč si nedat za odměnu po promakanym týdnu, co

Ty budeš asi inkarnovaný nick/avatar: *Jiří/petrch*, však?
Rovnako hlúpe premisy a nápady...
Priznaj farbu!

Premakaj sa cez mimikry a odkry identitu, buď chlap!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Vezmu to, nechci riskovat, ze nic nenajdu. Ale budou to stresy, tak se bojím, v chlastu vůbec nejsem pevná. Otec me jen seřval, ze už mám mít dávno vedoucí funkci a neumím se oblékat a vypadam jak idiot super den dnes. Petře, to ne, to by bylo cele blbe
Dana

Petře, nevim, jestli je to legrace, či co. Každopádně pro me je nejhorší pití na úzkosti, pijí po praci, víkend býval klidnejsi
Dana

Jani, někdo zvyká na zuby hřebíček, ale nevim. Nejlepší to zaspat, to tedy nezávidím!!!!
Dana

Včil jsem se probudila.Říkáš ŽVÝKAT-to jsem dožvýkala.Co můžu?ŽUŽLAT žvýkačku si můžu s frajeřiny nalepit za ucho.Jsem na kašičkách jako děcko.No dnes jsem požula půl rohlíku.Tož zhubnu do plavek.Co kdyby se zadařilo že by mně letos stihlo olíznout slunko a šplouchla se ještě v nějaké louži?ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM!Já se připravím na jedno a ono přijde něco docela jiného JEŠTĚ SE ŘÍKÁ AŽ SE ŠTĚSTÍ UNAVÍ-SEDNE I NA VOLA.Tak aji věřím a budu připravená.Nasralo by mně,kdybych natáhla bačkory.To by mi opravdu vadilo.To by mně prokleli všichni.Věřitelé i děti.To si ještě dovolit nemůžu!
Jana Mertosová

Stránka: 1...36373839404142...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter