Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...37383940414243...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
drz se!!!
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No a o jako práci se jedná?Je to na směny?Jedná se o kolika hodinovou pracovní dobu?To je důležité.12 hod.směny jsou vyčerpávající.Stejně jako střídavé směny-rá-odp.-noc.No a ještě pozor na workoholismus-závislost na práci-tu danuš nemáš.Já mám k tomu sklony,já prvně před našimi problémy utíkala do práce.Bylo mi tam fajn,dřela jsem jak kůń ale byla ráda,že nemusím doma polemizovat s ožralým volem.No,pak jsem já kráva s tím volem otěhotněla a bylo po ptákách.Nebylo kam utéct,tak jsem začala pít na mateřské.Jo,že jsem byla spoluzávislá už jako děcko?Že se chovám jako děcko?Normální člověk by to řešil!Vlastně spoluzávislostí trpí i obě sestry.Jenom si to nepřiznávají.Moje máma byla taky spoluzávislá na otci.Jí to nesmírně vyhovovalo.Můj táta byl alkoholik.Posledních 12let před smrtí už nepil.
Jana Mertosová

Jani, pracovní doba klasika, denní. Jen proste jednání s lidmi, kde musíš byt profi a pěšky tam nedojdu. Ja naštěstí chlapa ok, jen je mu všechno fuk, nejde se o nej opřít, ale je to můj boj. Hlavně nechci spadnout do toho, kde jsem byla s chlastem. Workolismem netrpim, pes a přítel me potřebuji doma ale mám asi podobně jako ty takovou neasertivitu, tendenci starat se o druhe
Dana

Tak vyjedeš dřív a budeš popojíždět.Když to nepůjde zajdeš za psychiatrem at´ti dá potvrzení,že nemůžeš.Já bych to pro sebe brala jako výzvu a ne dopředu prohru.Možná to nepůjde,ale ty budeš vědět,že jsi proto(pro sebe)něco udělala. Ber to optimisticky.Nedáš to?NIC SE NEDĚJE!Vzdáš to hned ted´a bude tě to mrzet,že jsi to nezkusila-a bude důvod k pití,jak vyšitý!
Jana Mertosová

Důvod k pití se najde vždy, stačí se podivat do OP a zjistit, že žijeme v ČR kde chlastá téměř každej (kromě vyléčených alkoholiků tedy)
petrch

Jani, diky, zkusím to. Ono mas první tři měsíce zkušební dobu, to me mohou vykopnout hned a bez důvodu. Ale zkusím to. S tím omezením chlastu jsou menší i paniky, snad to je tím a ne tím, ze nemám stresy, uvidime
Dana

Petře myslím,že jich máš v záloze dostatek.Že bys byl na suchu ti zatím nehrozí.Jasně,že ty tvoje stavy souvisí s tvým pitím.Víc pití-horší stavy!
Jana Mertosová

Musim držet v hlavě, ze priorita je nerozchlastat se, ne mít praci za kazdou cenu. Petře, promiň, ale ja už tvé vstupy taky nechapu
Dana

Jáký stavy?? Že se tobě něco nelíbí tak já mám stavy ha to je hezký gratuluji...že ty si se málem upila a abstinuješ jen proto, aby si vůbec přežila, za to já opravdu nemohu
petrch

Já trpěla nadměrnými strachy a neůnosnými pocity úzkosti až paniky-to jsem prvně začala pít na tyto stavy a alkohol mi je odbourával.Postupně se ovšem začaly s postupujícím pitím objevovat v neůnosné míře.Trpěla jsem paranoidní schizofrenií,později se dostavily fobie,pak se dostavily sluchové halucinozy a já nevím co všechno.Byla jsem uzlíček nervů a myslela,že už nikdy nebudu normální.Přestala jsem s pitím a začala na sobě pracovat za pomoci psychologa,spolupráce s psychiatrem a účastech na AA.No a začalo se to zlepšovat.Ale bez opravdové touhy přestat s pitím bych to nedokázala.
Jana Mertosová

Stránka: 1...37383940414243...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter