Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...39404142434445...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Honzis, krátce zdravím a dobrou, muselo to byt fajn!!!!!! Zasloužily spánek preji
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To je fajn.Dobrou nocku.
Jana Mertosová

Zaslouzeny
Dana

Ahoj vsichni.Jano,dlouho jsem se takto nezasmala,jak komentujes ty sve "zuby":-)Dano,drzim ti palce,mne hledani prace ceka.Cely zivot,nez jsem zustala v domacnosti,jsem pracovala jako OSVC obchodnik u velkych firem.Nyni na to uz rozhodne,kvuli psychice nemam a me sance na zajimavou praci,kam bych CV chtela odeslat, konci u vety: Ceka vas mlady kolektiv:-(Nebo v situaci,kdy nejsem schopna kvuli depresi vylezt z postele.Navic vubec nevim,jak zvladnu "normalni" pracovni dobu.To jsem zazila naposledy pred cca 25-ty lety.Jinak jsem vzdy byla zvykla,organizovat si svuj cas sama a skloubit to se starosti o domacnost a rodinu (3 deti).No,ale uvidime...Take bud rada za partnera.Ja jsem nyni sama a v dohledne dobe me ceka jeste hledani bydleni a reseni dalsich veci...Je toho proste nejak moc...a kdyz se "dari",tak se "dari".Sproste to napsat nechci;-)
Anoine

Ja měla kritérium vyberu prace, nesmí byt na metru a co nejmíň s lidmi, ha. A i tak z toho mám hrůzu!!! Dnes jsem si slavnostně zařídila legitimaci na MHD. Asi to 5ti letech. Me děsí mladý dynamicky kolektiv mno, mas toho hodne. Po kouskach, nemyslet na to vsechno
Dana

Prave,ze po kouskach se snazim,nic jineho mi nezbyva,pokud chci prezit a to chci!Dnes uz ano.Ale dost...Dano,mne nedesi mlady dynamicky kolektiv,ale i kdybych na to mela,nikdo me tam nevezme,protoze bych "kazila prumer",tak to bylo mysleno...MHD je supr,sama si to predstavit nedokazi,navic pri tvych problemech...A jak to vypada s tim?Co ten stacionar,to KBT,o kterem jsme tu psali a navrhoval i tvuj lekar?Zkousela ses divat na to PCP (psychiatricke centrum Praha)?
Anoine

No pravé ze v háji, anoine. Nástup na stacionář měl byt 18.8. Prosila jsem je, at čekají s praci do záři, nepadá v uvahu
Dana

No,holky super!Já mám hrůzu z tahu na branku i z dynamického kolektivu.Celkově rivalita v kolektivu pro mne není.Je to o dravosti,podrazech všeho kalibru.Takové prostředí by mne zabilo.Jdu spát.Dobrou nocku.Všechny problémy se dají zvládnout za jediného předpokladu,když nezačnu opětovně pít-protože mne to dostane opět jenom k útěku.Na útěku se nedá žít.A v podstatě je to jenom útěk od sebe sama.
Jana Mertosová

Aha,takze to melo byt v Pcp?Ale nechapu,kdo mel cekat do zari...prace nebo stacionar??Pokud jsi ale v dennim stacionari,jsi na nemocenske...
Anoine

Stacionar trva min. 6 - 8.tydnu.Pokud mela cekat prace,tak to Dano asi nestihnes...Ale drzim ti palce,rozhodnout se,co je dulezitejsi
Anoine

Stránka: 1...39404142434445...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter