Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...40414243444546...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Dano, nestraš dopředu, ještě jsi v té práci nebyla, a už se děsíš.Možná zbytečně a jen máš důvod fňukat a popíjet.Těš se tam, třeba to bude bezvadný.Hodně žen pije z nudy.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Honzis, můžeš mně zavolat?724 978 049
Liba

V praci chtějí nástup hned. A kdo ma pravdu? Líba, ach Jo. Jsem vystreslavdopredu, ze to nedám, otec me jen serval a včera bolest hlavy jak trám a zase 3 dvojky, což je moc!!! Přesně tahy na branku, dynamika, mladí - děs. Taky jsem měla dotazy, kolik mi je, abych zapadla do kolektivu. U me je to tedy spis tím, ze se boji, ze otehotnim. Jinak je pravda, hledat praci nad 55 je těžké. I kdyz jde i o to, kde
Dana

Libo, ja tou praci přijdu o velkou čast podpory. Ve zkušebce naklusat na nemocenskou znamená dostat výpověď-na nemocenskou na měsíc. Plus vídat psychologa taky těžko, max tak jednou v mesici
Dana

Anoine: měla jsem nastoupit karlov. Bohnice bych fakt nedojela denně, už tak je to hodina
Dana

Dej si otázku co chceš co potřebuješ?Říkáš,že finančně tě zajistí přítel.Nevím jestli ti práci předhodili z ÚP-to znamená,že nemáš na výběr a musíš sebrat veškerou odvahu do toho jít.Upřímně přepokládám,že vydržíš první týden,možná dva-ovšem máš možnost získat cenné informace o sobě,máš možnost si něco vyzkoušet,máš možnost něco udělat proto,abys doma neblbla.Co se týká stacionáře-termín je 18.8.-tak ho stihneš a máš na čem pracovat-to bude pokračovat tvá nemocenská a doplateky do ŽM.Budeš sice omezená finančně,ale budeš pro sebe něco velice důležitého dělat.
Jana Mertosová

ŘEŠ CO MŮŽEŠ ŘEŠIT TED´A NEPŘEDBÍHEJ UDÁLOSTEM,KTERÉ JEŠTĚ VŮBEC NENASTALY-OPRAVDU MOZEK TI FUNGUJE JAKO U VŠECH ZÁVISLÁKŮ.TÍMTO PŘÍSTUPEM SI VE SVÉ HLAVĚ VYTVÁŘÍŠ NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM UŽ NYNÍ A ZBYTEČNĚ TÍM TRPÍŠ.CO BUDE?TO NIKDO NEVÍ-TO JSOU JENOM TVÉ NADMĚRNÉ STRACHY,SPEKULACE,DOMNĚNKY,KTERÝCH SE BOJÍŠ UŽ TED´.
Jana Mertosová

Radši bych stacionar. Přítel nás oba neuzivi, finančně to dame tak do října. Jakmile přijdu o podporu, jsme v háji. Ještě jsem ted zkoušela ondrejov, ale tam jsou skupiny ještě v pracovní době. Teoreticky bych zvladala AA, to je asi jediné, psychiatr ok, ten ma do 20.00 hod, psycholog - dejme tomu, ze bych jednou do měsíce zdrhnout mohla. U AA ještě promyslet, co se psem, před tím bude doma 9 hod. Ja jsem fakt sracka, bojím se všeho.
Dana

Jani, to je ono, to moje patologické myšlení. Ja i kdybych měla svatbu, tak se sesypu, ha
Dana

Dano,taky jsem na sociálce.Když jsem skončila práci dostala jsem poslední výplatu 6000.Další měsíc jenom doplatek 786kč.Až následující měsíc jsem dostala 6 940.Nájem tady platím v doléčováku platím každý měsíc 4000-dostávám strop-3500.Nemám přítele,mám navíc dluhy-no žiju,neposrala jsem se z toho!Bylo to těžké,ale přežila jsem to.Byla jsem vděčná za polévku s chlebem z armády spásy.Byla jsem vděčná,že mám suchý chleba.nemusela jsem řešit čím ho namažu
Jana Mertosová

Stránka: 1...40414243444546...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter