Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...41424344454647...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Ja mám přesně ty bezpečně stereotypy, bezpečně lidi a mista, naruste to a seseru se, fakt psychous!!! Musim to pojmout tak, ze prorita nechlastat, zbytek nechat konovi. Jani, nemůžeš využit služeb podporováneho nebo chráněného zaměstnaní? To je blbost?
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No a už jsem taky za horizontem.Mám 55 roků,zdraví i psychiku prochlastané.No neposeru se.ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM-TAK JSEM PŘIPRAVENÁ-ZATÍM MNE KOLÍ JEDNA NEMOC ZA DRUHOU,NO HLAVNĚ,ŽE NECHLASTÁM A VĚŘÍM,ŽE BUDE LÍP A ŽE TO VYJDE.AŽ SE ŠTĚSTÍ UNAVÍ-SEDNE I NA VOLA.CO TĚ NEZABIJE-TO TĚ POSÍLÍ!TÍM ŽIJU,TÍM SE ŘÍDÍM.ALE TO ZCESTNÉ MYŠLENÍ ZNÁM TAKY-HODNĚ DLOUHO MI TRVALO,NEŽ SE PODAŘILO ZMĚNIT,TAK SI Z TOHO HLAVU NEDĚLEJ.
Jana Mertosová

Dvě kamosky v tvém veku ted praci našly. Teda trvalo jim to přes rok, ale zas byly princezny v tom, ze by nějakou prodavacku nebraly... Takže Jo, štěstí sedne jinak ja jsem premyslela, ze bych na pracaku zkusila nějaké kurzy, prý si můžeš vybrat i jiný, než organizují sami, ale musí ti to odsouhlasit
Dana

Navíc jsem z léčebny odešla do doléčováku.Celý život jsem žila v Ostravě.Odešla jsem do Brna.TĚCH ZMĚN JSEM UDĚLALA HODNĚ.Netvrdím,že je to jednoduché,často na mne dolehne smutek,často si tu připadám jako ztracená.Ovšem vím,že doopravdy bych byla ztracená,kdybych to nezvládla a začala s pitím.Pobyt v doléčováku mi končí v srpnu.29.8.Odcházím bydlet na armádu spásy.A především jsem vděčná za všechno co se mi nabízí,co můžu,co jsem posrala.Je pravdou,že na mne doléhají často otázky dluhů,které jsem si nadělala u přátel,dětí.Které jsou spojené tentokrát s tím abych mohla odejít z bytu,předat ho a celým léčením.Mám ještě dluhy za léčebnu,kterou jsem musela platit-i přesto,že jsem od ÚP dostávala 2400.Rozhodl o tom rozdíl jenom 200,které jsem dostávala navíc.Bylo pro mne nelogické z 2400 platit léčbu měsíčně 3000 a krýt výdaje na hyg.potřeby.Vcelku mne naštvalo i to,že krátce nato se poplatky zrušily.Obrátila jsem se na soud.Bohužel!Je to právní!
Jana Mertosová

Anoine, možná si ty kurzy taky zjisti, jestli zvladas. Jako trénink režimu a byt mezi lidmi
Dana

k tomu aby ti to pracák uhradil si musíš najít potenciálního zaměstnavatele,který ti potvrdí,že tě zaměstná.No a neřeš práci,řeš ten stacionář.A práci,kterou asi nyní budeš muset zkusit.Nabídku ÚP ODMÍTNOUT NESMÍŠ,JINAK TĚ VYŘADÍ A MÁŠ PO PTÁKÁCH.TAK TO BER JAKO PŘÍLEŽITOST PRO SEBE A NIKOLIV JAKO PROHRU.
Jana Mertosová

Peníze taky pěkná zátěž. Dluhy naštěstí nemám, ale v minusu u banky bežné. Přítel taky maka tak 12 hod denně, a plat tedy na to mizerný. Ja bych paradoxně na pracaku měla o něco víc než v praci, ještě tak 3 měsíce. A brigády jsem taky chtela, ale s podporou si nemůžeš vydělat ani korunu, myslela jsem, ze mi vylezou oči z dulku. No nic, systém, děs. Jani, na chvíli mizim, menim se v uklidovou cetu
Dana

Možná, až Dana začne úplně normální život, v práci a střízlivá, skončí její depky, poruchy.....nuda, nic nedělání, nesoběstačnost, alkohol k tomu, smutný, nedůstojný. život akorát jen na ty deprese.Budoucnost žádná. Hlavně to nic nedělání-práce i zdravotní stav-AA nenavštíví, jen plánuje, a vymlouvá se.
Liba

Oproti nicnedelani se ohrazuju segra sama, rodí za 2 týdny, pomáhám ob tyden s rekonstrukci a zařizováním baráku!!!! Pravé to mi pomáhá. Plus si tedy jezdím k psycholozce a ta prace je z pracaku, ale po večerech jsem nepsala od tv, ale poctivě srotila, aby me tam vzali. Zas az taková traga nejsem
Dana

kDYŽ MÁŠ SRDCE ZJIHLÉ,KDYŽ MÁŠ POTÍŽE?TAK DEJ CIHLU K CIHLE,TĚSTO DO DÍŽE.UPEČ TŘEBAS CHLEBA ZAČNI S TÍM HNED TED ,ŽAL SE KRÁSNĚ VSTŘEBÁ,ZAČNI S TÍM HNED TED´.DĚLÁNÍ,DĚLÁNÍ VŠECHNY SMUTKY ZAHÁNÍ,DĚLÁNÍ,DĚLÁNÍ JE LÉK.Jenom se nesmí přehánět.Najít si čas sám na sebe-je taktéž velice důležité.Aspon´pro workáče,kterým jsem byla celý život já.
Jana Mertosová

Stránka: 1...41424344454647...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter