Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 11 měsíce
|
|
Segra mi nabízela půlku rodicaku, kdyz tu praci nevezmu  rozhodne se nepředru, ale tenhle zaprah-navíc radost, je ted pro me akorat. Ale nejde držet dlouhodobě, nesobestacna byt nechci
|
|
Dana
|
|
|
|
|
postav třebas zed´-moje skleroza.Libo já taky nebyla dlouho na AA-osobně.Předtím bych tam nedošla nebo se mi po lécích tak rozjely ledviny,že jsem byla na záchodě každou chvilku.No ted´jsu ráda,když dolezu do obchodu a mám dost.Ale jsem ráda za TP a toto forum.Pomáhá mi to!Navíc přístup k PS za měsíc už mít nebudu,tak si to s vámi užívám,než se rozloučím.To vím,že do AA budu chodit-a těším se i tam.
|
|
Jana Mertosová
|
|
|
|
|
??? to budete kojit na střídačku???  Nebud´blbá,ona chtěla dítě,at´se starají s manželem.Ty se musíš učit zodpovědnosti k sobě a k nezávislosti na čemkoliv a komkoliv.
|
|
Jana Mertosová
|
|
|
|
|
Jani, co je TP? Ja na ty AA musim, nebo toto forum minimalne, jinak zapomenu přes starosti v praci, kam to vede. V tom ma liba pravdu, tím zadkem bych hnout mela
|
|
Dana
|
|
|
|
|
Dano,
Liba má svatou pravdu-začněte normálně žít, bez těch dvojek, chodit normálně do jakékoliv práce, jako normální lidi a nebudete řešit žádné paniky, ani deprese-zatím sedíte doma a přemýšlíte.Myslíte, že každý, kdo pracuje, dělá zrovna to,co vystudoval, nebo co by ho bavilo?Život je už takový, ale je krásný, jen ho musíte umět žít-je to jen na Vás, nikdo Vám to štěstí domů nepřinese-Práce je všude dost, jen je třeba něco pro to udělat.Možná Vás rozlobím,to je mi jedno, ale je to tak!!!Sama na to třeba někdy přijdete.
Helena
|
|
Helena
|
|
|
|
|
Až začneš pravidelně docházet do AA?Poznáš i TP.
|
|
Jana Mertosová
|
|
|
|
|
Heleno, nerozcilila jste me ani náhodou, jen nevim, jestli to půjde, ale zkusím. Jedu na UP, na cestu jsem si dala 2 hodiny, uf
|
|
Dana
|
|
|
|
|
Dano,ty chceš řešit všechno najednou.Jsi horlivá a netrpělivá.Potřebuješ si zvolit priority,ustát si je. I problémy se řeší postupně.Najednou to nejde.Není to jako když vaříš,pereš,telefonuješ,píšeš a uklízíš zároven´.Pěkně jedno po druhém v závislosti jak pro tebe vyplývají,jak je vidíš.S tímto se porad´s psycholožkou jak to vidí ona.
|
|
Jana Mertosová
|
|
|
|
|
Psychlozku do pátku nestihnu, ma dovolenou. Psychiatr mi oznámil, jak jsem šikovna a preventivně mi, kdyby prace vyšla,napsal xanax, takže jsem od něj odchazela s pěknou depkou
|
|
Dana
|
|
|
|
|
Dano,
ještě něco podle mě i z mé životní zkušenosti-strašně důležité je pozitivní myšlení, neříkejte snad to půjde,uf-ale říkejte stoprocentně to zvládnu a uvidíte, že to zvládnete, ani nebudete vědět jak-upřímně Vám držím palce, taky jsem v životě neměla jednoduchá období, proto chodím i na toto fórum-ale dnes žiju spokojeně.
Uvidíte, že časem třeba taky napíšete, že se vše obrací k lepšímu 
Helena
|
|
Helena
|
|
|
|