Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...42434445464748...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
Segra mi nabízela půlku rodicaku, kdyz tu praci nevezmu rozhodne se nepředru, ale tenhle zaprah-navíc radost, je ted pro me akorat. Ale nejde držet dlouhodobě, nesobestacna byt nechci
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

postav třebas zed´-moje skleroza.Libo já taky nebyla dlouho na AA-osobně.Předtím bych tam nedošla nebo se mi po lécích tak rozjely ledviny,že jsem byla na záchodě každou chvilku.No ted´jsu ráda,když dolezu do obchodu a mám dost.Ale jsem ráda za TP a toto forum.Pomáhá mi to!Navíc přístup k PS za měsíc už mít nebudu,tak si to s vámi užívám,než se rozloučím.To vím,že do AA budu chodit-a těším se i tam.
Jana Mertosová

??? to budete kojit na střídačku??? Nebud´blbá,ona chtěla dítě,at´se starají s manželem.Ty se musíš učit zodpovědnosti k sobě a k nezávislosti na čemkoliv a komkoliv.
Jana Mertosová

Jani, co je TP? Ja na ty AA musim, nebo toto forum minimalne, jinak zapomenu přes starosti v praci, kam to vede. V tom ma liba pravdu, tím zadkem bych hnout mela
Dana

Dano,
Liba má svatou pravdu-začněte normálně žít, bez těch dvojek, chodit normálně do jakékoliv práce, jako normální lidi a nebudete řešit žádné paniky, ani deprese-zatím sedíte doma a přemýšlíte.Myslíte, že každý, kdo pracuje, dělá zrovna to,co vystudoval, nebo co by ho bavilo?Život je už takový, ale je krásný, jen ho musíte umět žít-je to jen na Vás, nikdo Vám to štěstí domů nepřinese-Práce je všude dost, jen je třeba něco pro to udělat.Možná Vás rozlobím,to je mi jedno, ale je to tak!!!Sama na to třeba někdy přijdete.
Helena
Helena

Až začneš pravidelně docházet do AA?Poznáš i TP.
Jana Mertosová

Heleno, nerozcilila jste me ani náhodou, jen nevim, jestli to půjde, ale zkusím. Jedu na UP, na cestu jsem si dala 2 hodiny, uf
Dana

Dano,ty chceš řešit všechno najednou.Jsi horlivá a netrpělivá.Potřebuješ si zvolit priority,ustát si je. I problémy se řeší postupně.Najednou to nejde.Není to jako když vaříš,pereš,telefonuješ,píšeš a uklízíš zároven´.Pěkně jedno po druhém v závislosti jak pro tebe vyplývají,jak je vidíš.S tímto se porad´s psycholožkou jak to vidí ona.
Jana Mertosová

Psychlozku do pátku nestihnu, ma dovolenou. Psychiatr mi oznámil, jak jsem šikovna a preventivně mi, kdyby prace vyšla,napsal xanax, takže jsem od něj odchazela s pěknou depkou
Dana

Dano,
ještě něco podle mě i z mé životní zkušenosti-strašně důležité je pozitivní myšlení, neříkejte snad to půjde,uf-ale říkejte stoprocentně to zvládnu a uvidíte, že to zvládnete, ani nebudete vědět jak-upřímně Vám držím palce, taky jsem v životě neměla jednoduchá období, proto chodím i na toto fórum-ale dnes žiju spokojeně.
Uvidíte, že časem třeba taky napíšete, že se vše obrací k lepšímu
Helena
Helena

Stránka: 1...42434445464748...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter