Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...43444546474849...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 9 měsíce  
To nevadí objednáš se u ní a můžete to rozebrat.Opět chceš něco hned.Trpělivost mé dítě.Uč se být trpělivá a důsledná.Půjde to pomalu,ale půjde to.Pokud se naučíš napřed tyto dvě velice důležité věci pro život.Budeš si tím i více věřit.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Do práce se musí chodit,chceme jíst, žít, vše něco stojí, je důležité si najít na každé práci něco hezkého, dobrého, najde se vždy, pak není ta práce břímě, otrava, nutnost.A každá práce je potřebná, "nějaká prodavačka" Dano také.Ty jen čekáš od života, chceš jen brát a zatím nic moc pro to neděláš.A ono nebývá nic zadarmo.Běž makat, těš se tam, choď pravidelně na AA,přestaň úplně pít, usměj se na svět, a najednou budeš ok.Stačí fakt málo k hezkému životu, který si budujeme sami.Záleží jen na nás, jaký bude.
Liba

Je to tak.Je důležité k životu zachovat režim a řád,který mu dává význam.Naučit se být trpělivá důsledná-pokud toto není zakotveno v životě?Paniky se velice rychle rozběhnou a udělají z života peklo.
Jana Mertosová

Heleno, moc Vám dekuji. Na UP další darda, chyběl jim papír, neobtezovali se mi to zavolat, takže podpora dojde az příští měsíc, jsem tedy měsíc bez přijmu. No nic, už jsem to nějak vydychala
Dana

Ja bych tu prodavacku taky brala. Jj, trpělivost chybí....
Dana

Nebudou peníze-další důvod, proč přestat pít.
Liba

Dnes ne, libo. Ale je to dost blbe
Dana

Tedy, a ted jsem se chytla, četla jsem, proč začít pit. Dnes nechci
Dana

Jsou horší věci.Oni ti je pošlou ovšem se zpožděním,nebo ti je vyplatí najednou za dva měsíce.V celku je to bordel,že soc.pracovnice vůbec nezajímá jak,z čeho zaplatit pravidelné výdaje.O důvod víc nebýt odkázaná na milost někoho jiného a postarat se sama tak abys nemusela být závislá.To se týká opravdu si práci hledat.Moje neteř je profesorka,vyučuje jazyky na školách.Spousta jejích spolužaček,ale i vysokoškoláků,které učila dělají podřadnou práci a jsou rádi,že ji mají.Přiznává sama jaké měla štěstí,že jí s dětmi pomáhala moje sestra.Že mohla pracovat i v době mateřské dovolené i když na zkrácený úvazek.Usnadnilo jí to návrat k původnímu povolání bez následků.Rozhodování tenkrát bylo hodně těžké.Moc toužili po dětech ale nemohli mít svoje.Rozhodli se pro adopci.Neteř byla a je maximalista a poprat se s tím musela sama.Dnes nelituje a sama říká,že v dnešní době to jinak nejde.
Jana Mertosová

Otázlou je jestli by ti to pomohlo?Jak by ti to pomohlo?Nemyslím peníze,myslím pítí.
Jana Mertosová

Stránka: 1...43444546474849...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter