Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...47484950515253...56
Dolů
Téma: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95
Re: Zacalo to sanitkou a tlakem 185/95 Před 10 rok, 11 měsíce  
To jsem rád, nechtel bych te mit na svedomí že se upijes Libo
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Peťo o tvé svědomí nemám strach.Mít strach,že by někoho zničil?Každý se může zničit sám,pokud bude chtít.Péťa to dělá v přímém přenosu.Že by převzal styl I.B.?Pro mne to byla odstrašující realita!
Jana Mertosová

IB bych nepřirovnávala k tomuto hlupákovi.Ona byla pod dohledem PR, v izolaci, lil do ní vše, cpal jí léky, které sháněl z internetu,, nedovolil jí léčbu, zničil jí.Vědomě.
Liba

Souhlasím s kirou. Petrovy příspěvky byly nejdříve inteligentní, ted je to připomínka pro momentálně bojující, jak se taky pod vlivem chlastu umíme chovat. Ale někoho to v nesprávný moment muže stáhnout dolu, navíc jak jsem psala, jsou to podpasovky. Kiro, diky za povzbuzení!!!!! Jsem alkac - jen piju denně, snesu náraz min, ale kontrolovat se neumím (ted v množství, ale pořad ne v tom, ze denně, navíc správně píšeš, ze nemohu z jiných důvodu).Anoine, ozvu se, neboj, zázraky od toho necekam!!!!
Dana

Anoine: stahnu, jen nevim, kdy si ho dam, přítel si asi takhle nepředstavuje společně sledování tv
Dana

Dámy,třeba mě "ukamenujte", ale musím se PetraCH zastat. On vás cíleně provokuje, škádlí, vtipkuje a vy vše berete vážně bez nadhledu. Fórum sleduju asi přes rok a tuším, že PetrCH je kvartál, ale určitě na tom není tak zle, spíš naopak, pokud dokáže brát i tak strašnou věc jako alkoholismus s humorem a nadhledem, tak má značnou část osobnosti zdravou.Prosím, alkoholismus nepodceňuju, prožila jsem si eskapády např.se svým bratrem, a tak vím, jak je to hrozné pro blízké alkoholika,ale ani smrt nelze brát absolutně vážně, prosím o zamyšlení.
Danny

Danny, ja si to taky myslela, ale už to pro me je přes caru..
Dana

Bez ohledu, zda pije, či ne. Ja tenhle humor neberu, jen pokud by to bylo do oči někomu, koho dobře zna
Dana

Dano,
máš pravdu ze svého úhlu pohledu, jsi v těžké situaci, myslím s hledáním té práce, i s tím, jak se snažíš regulovat pití, takže jsi senzitivnější a pro něj asi docela snadný terč. Otázka je, zda si člověk má dělat srandu nebo vtipkovat s lidmi, kteří jsou nějak zranitelnější. Vyrovnaný, opravdu vnitřně integrovaný člověk to neudělá, ale ujištuju tě, že většina, nebo hodně lidí ano, vtipkují prostě na slabá místa druhých. Dano, hlavu vzhůru a neber si to, nebo laškuj také!
Danny

Danny, jsem v poho, ale sama to jiným nedělám, pokud nevim, ze to ustoji. Jinak je to spis o tom, ze se takhle hádali naši, takže ano, jsem na to alergicka
Dana

Stránka: 1...47484950515253...56
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter