hella napsal:
Tak a sem tam na alkoholickym dne. Psychicky a uz i fyzicky dal nemuzu. Po posledni ostude uz dal nemuzu. Je mi ze sebe zle. Pokud neprestanu je to muj konec. Drzte mi palce
Souhlasim s pani Libou,vyhledejte pomoc.
Moje rada je podlozena osobni zkusenosti.
20 let jsem byl zavisly na alkoholu ,chodil do prace a po praci jsem sel na pivko a vzdy se nesmirne opil ,druhy den v praci kocovina ,ktere jsem spatne snasel,myslel jsem si ,ze je to muj konec,ze musim umrit .V duchu jsem si sliboval,ne uz nepiju .Udelalo se mne lepe a hura na pivko.Dnes po 17 lete dobe ,kdy se ucim byt strizlivy,jsem pochopil,ze jsem to proste sam nemohl zvladnout,bez pomoci a to se nechat zavrit do -blazince-

,lecebny,schovat se pred alkoholem na 3 mesice.Vysledek ?
Obrovska zmena a vraceni se na zacatek,to znamena,do okamziku,kdy jsem zacal pit alcohol.
Tu pomyslnou startovaci caru,ktera odstartovala tenkrat moje piti ,jsem vymenil za start strizlivosti.
Rikam tomu,zit na druhem brehu,kde sviti slunce a je krasne.
Kazdy ,ale do lecebny nemusi,jsou lide,co to zvladli nejak sami,ale asi nebyli muj pripad.
Musel jsem resit sam sebe,´poslouchal jsem z kusenosti lidi,kteri byli se strizlivosti predemnou vice ve predu.
Vite,clovek si mysli,ze ma vyhrano,ale nema,dokud si neprizna bezmocnóst nad zavislosti.
Jsem zde proto,aby jsem predaval svoje poselstvi,zkusenosti.
A pro NE?Kdyz Vam mohou pomoci.
Pomoci se dostane cloveku,ktery o pomoc vola.
Neni to zadna ostuda ,alcohol,drogy,geamblerstvi jsou na planete mnoho a mnoho let.
Mnoho lidi to zabylo,mnoho lidi se tomu postavili.
Ja jsem zil 20let v mem osobnim PEKLE,o kterem nikdo nemel ani tuseni a ja sam jsem to neumel rozpoznat.
17 let se ucim pochopit ,o cem ta zavislost vlastne je.
Nejsem sam,jsou nas miliony a je dobre si to nenechat pro sebe.Mam nyni cas a chci se venovat tomuto problem profeionalne.