|
Re: Končím Před 10 rok, 2 měsíce
|
|
|
Nespavost jsem mela jeden den delam si silny caj na spani a pomaha. Jasne, ze nespim az do rana v kuse par krat se vzbudim a za chvily usnu. Pomaha asi ten caj. Hlava dobra, ale to hrozny zvoneni v uchu asi dnes neusnu. Zitra zkusim zacit zlehka behat, driv to byl muj konicek.
|
|
hella
|
|
|
|
|
|
|
|
Hello,drzim palce a neboj,ono se to upravi.Bud rada,ze uz spis a pomaha ti jen caj.Co ja bych za to dala.Trpim chronickou nespavosti:-(Behat urcite zacni a napis,jak pokracujes.Ono to,jak psala Liba o tom lese,je spise o tom,ze to chce najit si neco,co cloveku pomaha citit se lepe.Na kazdeho pusobi neco jineho.Mne treba hodne pomaha v spouste veci fyzicka prace (predevsim na zahrade).I kdyz se mi treba nechtelo,sla jsem automaticky,protoze jsem vedela,ze "efekt" se dostavi,kdyz vydrzim.
Jeste jednou drzim palce a urcite se tesim,az zase napisete,obe,ze to jde a je vam lepe.Pro mne je to napriklad strasne povzbuzujici (i v reseni jinych veci),kdyz to ctu...
|
|
anoine
|
|
|
|
|
|
|
|
Dekuji za povzbuzeni a urcite budu psat jak to zvladam. Od malicka jsem knihomol a dnes jsem konecne po letech zacala opet cist. Hodne mi to pomaha vzdy se do deje vziju a nevim kdy prestat. Pri chlastu jsem videla pismena trikrat a neslo cist. No uvidim kazdopadne zjistuji, ze je mi lepe. Bojim se az prijdou chute. To si vzpomenu na hruzy co jsem zazila. Drzte se ))))
|
|
hella
|
|
|
|
|
|
|
Dekuji.A az to prijde,pokud nepomuze vzpomenout si na ty "hruzy" (z vlastni zkusenosti vim,ze hrany se otupi), tak si vzpomen na to,jak ti bylo " supr",kdyz jsi nevidela pismena 3x;-)
Jo a take se mi obcas "osvedcilo" (pokud tedy netrpis depresemi) si rici-"Rano moudrejsi vecera"  .Zitra uvidim...
Omlouvam se,ze moc mluvim o sobe...
Jeste jednou-drzim palce a dobrou noc;-)
|
|
anoine
|
|
|
|
|
|
|
|
Chutě přijdou, počítáš s nimi, nezaskočí tě.Odezní, a bude fajn.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
|
|
|
Hello,
je fajn, že jsi napsala a dala o sobě vědet. Udělej zatím aspon jako první krok to nejméně co zatím můžeš a to zajdi za mudr a nech si udělat spon ten krevní obraz. Popisuješ i zdravotní problémy, což je logické, můžeš mít díky chlastu málo magnézka a kdoví co všechno.
Setrvej a konej.
|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Krevni obraz mi delali pred rokem, kdyz jsem sla na operaci. Dopadl dobre jen jeden trochu zvysene jaterni testy. I pres to, ze jsem chlastala roky tak jsem celou dobu brala vitaminy a ostropestrec. Je mi to stejne k nicemu zdravotne jsem mozna v poho, ale zavisla jsem hodne. Kazdopadne jsem dalsi den bez piti a je mi dobre. Byla jsem behat a bylo to fajn. Mejte se )))))
|
|
hella
|
|
|
|
|
|
|
Tak dnes je to 14 dní  Život se začíná rozjasňovat, noční můry sice stále útočí, ale už je to OK. Hello, jsi skvělá s tím běháním. Byla jsi jednou, nebo to rozjíždíš ve velkým? Já se chystám od neděle najet na cvičební režim 2 - 3x týdně. Byla jsem na to zvyklá, tak snad to nebude zas tak velký problém. Teď o víkendu jdu na každoroční venkovní akci, kde se ve velkým pije grog, posléze už jen rum  , na zahřátí. Tak držím palce sobě a taky vám všem. Střízlivosti zdar !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Racku I.,sice nejsem Hella,ale jak uz jsem psala,rada si prectu,ze se dari,od vas obou;-).Je to dobra zprava a opravdu povzbuzujici.A neboj,o vikendu ma byt hezky,tak se nebudes potrebovat "zahrat" 
|
|
anoine
|
|
|
|
|
|
|
Zdravim, tak jsem stale bez chlastu a je mi dobre. Dnes me cely den boli kosti a hlava tak jeste asi abstak. Jinak psychika lepsi. Behat jsem byla uz asi 5 krat a budu se snazit behat ob den. Zacalo me to bavit a jeste jsem si koupila magneticky rotoped. Na nem slapu u filmu, musim schodit tech 15 kg co jsem pribrala chlastem. Zacala jsem byt hodne zavodnena, fuj. Racku drz se a pis jak to zvladas, anoine taky me povzbuzuji tve prispevky. Jinak vsichni abstinujici at nam to vydrzi 
|
|
hella
|
|
|
|
|