Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...14151617181920...75
Dolů
Téma: Končím s alkoholem
*
Re: Končím Před 9 rok, 7 měsíce  
Nespavost jsem mela jeden den delam si silny caj na spani a pomaha. Jasne, ze nespim az do rana v kuse par krat se vzbudim a za chvily usnu. Pomaha asi ten caj. Hlava dobra, ale to hrozny zvoneni v uchu asi dnes neusnu. Zitra zkusim zacit zlehka behat, driv to byl muj konicek.
hella

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hello,drzim palce a neboj,ono se to upravi.Bud rada,ze uz spis a pomaha ti jen caj.Co ja bych za to dala.Trpim chronickou nespavosti:-(Behat urcite zacni a napis,jak pokracujes.Ono to,jak psala Liba o tom lese,je spise o tom,ze to chce najit si neco,co cloveku pomaha citit se lepe.Na kazdeho pusobi neco jineho.Mne treba hodne pomaha v spouste veci fyzicka prace (predevsim na zahrade).I kdyz se mi treba nechtelo,sla jsem automaticky,protoze jsem vedela,ze "efekt" se dostavi,kdyz vydrzim.
Jeste jednou drzim palce a urcite se tesim,az zase napisete,obe,ze to jde a je vam lepe.Pro mne je to napriklad strasne povzbuzujici (i v reseni jinych veci),kdyz to ctu...
anoine

Dekuji za povzbuzeni a urcite budu psat jak to zvladam. Od malicka jsem knihomol a dnes jsem konecne po letech zacala opet cist. Hodne mi to pomaha vzdy se do deje vziju a nevim kdy prestat. Pri chlastu jsem videla pismena trikrat a neslo cist. No uvidim kazdopadne zjistuji, ze je mi lepe. Bojim se az prijdou chute. To si vzpomenu na hruzy co jsem zazila. Drzte se ))))
hella

Dekuji.A az to prijde,pokud nepomuze vzpomenout si na ty "hruzy" (z vlastni zkusenosti vim,ze hrany se otupi), tak si vzpomen na to,jak ti bylo " supr",kdyz jsi nevidela pismena 3x;-)
Jo a take se mi obcas "osvedcilo" (pokud tedy netrpis depresemi) si rici-"Rano moudrejsi vecera".Zitra uvidim...
Omlouvam se,ze moc mluvim o sobe...
Jeste jednou-drzim palce a dobrou noc;-)
anoine

Chutě přijdou, počítáš s nimi, nezaskočí tě.Odezní, a bude fajn.
Liba

Hello,
je fajn, že jsi napsala a dala o sobě vědet. Udělej zatím aspon jako první krok to nejméně co zatím můžeš a to zajdi za mudr a nech si udělat spon ten krevní obraz. Popisuješ i zdravotní problémy, což je logické, můžeš mít díky chlastu málo magnézka a kdoví co všechno.
Setrvej a konej.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Krevni obraz mi delali pred rokem, kdyz jsem sla na operaci. Dopadl dobre jen jeden trochu zvysene jaterni testy. I pres to, ze jsem chlastala roky tak jsem celou dobu brala vitaminy a ostropestrec. Je mi to stejne k nicemu zdravotne jsem mozna v poho, ale zavisla jsem hodne. Kazdopadne jsem dalsi den bez piti a je mi dobre. Byla jsem behat a bylo to fajn. Mejte se )))))
hella

Tak dnes je to 14 dní Život se začíná rozjasňovat, noční můry sice stále útočí, ale už je to OK. Hello, jsi skvělá s tím běháním. Byla jsi jednou, nebo to rozjíždíš ve velkým? Já se chystám od neděle najet na cvičební režim 2 - 3x týdně. Byla jsem na to zvyklá, tak snad to nebude zas tak velký problém. Teď o víkendu jdu na každoroční venkovní akci, kde se ve velkým pije grog, posléze už jen rum , na zahřátí. Tak držím palce sobě a taky vám všem. Střízlivosti zdar !!!
Ráček I.
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Racku I.,sice nejsem Hella,ale jak uz jsem psala,rada si prectu,ze se dari,od vas obou;-).Je to dobra zprava a opravdu povzbuzujici.A neboj,o vikendu ma byt hezky,tak se nebudes potrebovat "zahrat"
anoine

Zdravim, tak jsem stale bez chlastu a je mi dobre. Dnes me cely den boli kosti a hlava tak jeste asi abstak. Jinak psychika lepsi. Behat jsem byla uz asi 5 krat a budu se snazit behat ob den. Zacalo me to bavit a jeste jsem si koupila magneticky rotoped. Na nem slapu u filmu, musim schodit tech 15 kg co jsem pribrala chlastem. Zacala jsem byt hodne zavodnena, fuj. Racku drz se a pis jak to zvladas, anoine taky me povzbuzuji tve prispevky. Jinak vsichni abstinujici at nam to vydrzi
hella

Stránka: 1...14151617181920...75
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter