Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...75
Dolů
Téma: Končím s alkoholem
*
Re: Končím Před 9 rok, 7 měsíce  
Dnes slavím tři týdny, hurá!!! Rumu o víkendu jsem zdárně odolala (všem jsem oznámila, že beru antibiotika), nikdo mi nic nevnucoval. Střízlivosti zdar !!!
Ráček I.
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Končím Před 9 rok, 7 měsíce  
Ráček I. napsal:
"Dnes slavím tři týdny, hurá!!!... Střízlivosti zdar !!!"

"Gratulujem!"... a držím palce!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Končím s alkoholem Před 9 rok, 7 měsíce  
Ahoj všem.Je mi 20let mám skoro ročního syna a jsem na tom asi dost špatně.V těhotenstvý sem pít nemusela a taky to celé vůbec nechápu.Od narození syna se něco změnilo.Začala jsem chodit každý víkend na diskotéky nebo prostě za alkoholem.Napřed se opiju doma a pak večer jdu.Jenomže je to každý víkend a já už snad nedokážu přestat...Nejhorší je, že dělám všude ostudu.Před chvílí jsem se vdávala a taky to nedopadlo nejlépe.Když jsem opilá dokážu opravdu úplně cokoliv.Podvést manžela nebo ani nepřijít ráno dom.Vždycky spím buď u kamarádky, nebo ani to ne.Další den když střízlivím tak mám strašnou depresi nebo jednou jsem se v opilosti chtěla zabít...Už od 15 jsem vyváděla podobné věci.Nejvíc mě ale mrzí to že dokažu manžela podvést a pořád mi i přesto nejde přestat.Zničím si takto rodinu a syn mě bude nenavidět.Vím že brečet mi asi určitě nepomůže, ale já mám pocit, že to nejde přestat pít.Vždycky si to o víkendu nějak obhájím a jdu.A to stačí opravdu jen kapka a pak už to nejde zastavit...Nevím co mám dělat.Chtěla bych s tím skoncovat.Jinak mě to zabije.
Marta
Junior Boarder
graphgraph

Marta ty sama si uvedomujes, ze to ide s tebou dole vodou a ze pokial nieco rychlo nespravis, tak si mozes znicit svoj zivot a aj zivot tvojho dietata a manzela.
Pises, ze sama snad ani prestat nedokazes. Tak ked to nedokazes, tak nevahaj a vyhladaj pomoc. Vypada to u teba na kvartalny alkoholizmus, ale mozno aj nie. Mozno len nie si spokojna s tvojim zivotom a riesis to alkoholom, ale to moze velmi rychlo prejst do zavislosti a alkohol ta moze uplne prevalcovat.
Na tvojom mieste by som na zaciatok skusila nejakeho psychologa, aby ste spolu prisli na to, kde je tvoj problem a ako ho riesit...
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Este ma napadlo, pises, ze to zacalo po narodeni syna. Si este mladucka a asi si nebola pripravena na to, aby si mala uz rodinu. V podvedomi asi nie si spokojna s tym, ze zatial co tvoje rovesnicky si uzivaju, tak ty mas byt doma s malym dietatom a manzelom a kompenzujes si to takto, alkoholom a naslednym vyavadzanim a aj podvadzanim manzela. Nemusi to byt tak, to len hadam.
Ale ak je to tak, tak tym ze to riesis takto, to nakoniec moze mat velmi neblahe nasledky pre Vas troch vsetkych. Takze rozhodne by som na tvojom mieste vyhladala toho psychologa a prisla na to, preco mas odrazu taku silnu potrebu opijat sa. Drzim ti palce, aby si zabojovala a nepodlahla alkoholu uplne. Este mas cas a cely zivot pred sebou.
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Ahoj,mam 42 byvam vo franfurkte a dnesnim dnom som si priznal ze za 20 rokov som najlepsie uspechy dosiahol v piti, tak holy Fakt je ze som Dobry alkoholik. A chcem to zmenit. 1,5 DNA som bez alkoholu. Kazda rada nad zlato, dakujem priatelia
Boris
Dnes 12.10.2015 som sa rozhodol ze sa uz nepoddam
Fresh Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 09/18

Ahoj Boris, nikdy nie je neskoro, aj ja som sa spamatala az vo veku 40 rokov a mala som to podobne ako ty. Citala som tvoj prispevok v inom vlakne a ty si typicky kvartalny alkoholik tak ako ja.
Uplne sa opijes, potom ti je zle, depky a akonahle je lepsie, tak sa citis natolko dobre, ze si myslis vsak jedno mi neublizi a rozbehne sa to cele nanovo.
Teraz ti je zle a tak sa citis, ze to urcite zvladnes. Ja ti velmi zelam, aby si to zvladol. Da sa to, podarilo sa nam to tu viacerym aj samym. Ale je to velmi tazke, priprav sa na silne bazenia, na alkohlicke sny... Musis sa naucit to zvladat, aby si zas nepodlahol. Skus si najst nove konicky, alebo obnovit tie stare, aby si sa z abstinencie tesil a nevnimal ju len ako nutne zlo.
A pokial by a ti to nakoniec predsa len samemu nepodari, tak sa nehanbi priznat si, ze potrebujes pomoc a poziadaj o nu.
Pis sem a vela tu citaj, aj to velmi pomaha. Drzim ti palce.
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Moc děkuji za podporu.A boužel máš pravdu ve všem.Nějak nejsem spokojená a proto mi alkohol přišel jako odreagování od toho všeho.Boužel ho, ale vůbec nezvládám .Vím, že napít už se prostě nesmím.Ale mrzí mě, že to potkalo zrovna mě.Jsem ze sebe dost zklamaná.A ze začátku když se syn narodil, tak je pravda , že jsem ztoho bylo hodně vedle.Musím se prostě sebrat.
Marta
Junior Boarder
graphgraph

Marta napsala:
Moc děkuji... "Vím, že napít už se prostě nesmím"...... Jsem ze sebe dost zklamaná... Musím se prostě sebrat.

Marta,

..."až odvtedy, keď sa už nebudeš chcieť a ani potrebovať sama
napiť - *nastúpiš cestu* slobodnej úzdravy."

"Budeš sama túžiť a chcieť (prestať piť! ) <-> nie musieť!"

(Túto túžbu si zaktivuj v mysli a opatruj!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj Kira, dakujem vcera ma to ze som sa tu objavil uplne ma to nastartovalo ako raketa, uz po praci som mal chut a to nepresiel ani druhy den, ale prisiel som domov a napil som sa vela vody a dve dvojite kavy, toma trochu zamotalo, kofein mal na mna ucinok ze som sa trochu osviezil, potom som sa zahral nejake strategie aby som sa odputal, no po 22 00 uz som zase rozmyslal ze nieco si dam, ale miestoho som sa dobre najedol , pomohlo uz som lezal v posteli a zacal som lietat na nete, a narazil som na toto forum a to ma naramne potesilo az som sa smial a zaroven, som mal hrcu v krku, a prijal som fakt ze je to na sikmej drahe do pekla, a zatial je iskricka mala ktoru drzim a prikladam, po malich kuskoch, Aj ta najvacsia cesta zacina prvym krokom, tak som tu a budem urcite potrebovat par dobrych rad p.s. dakujem
Boris
Dnes 12.10.2015 som sa rozhodol ze sa uz nepoddam
Fresh Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 09/18

Stránka: 1...15161718192021...75
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter