Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...33343536373839...75
Dolů
Téma: Končím s alkoholem
*
Re: Končím s alkoholem Před 8 rok, 5 měsíce  
Mně se to teda taky moc nelíbí. Jednou za půl roku MDMA je asi v pohodě,ale jak dlouho se to takhle udrží? S koksem a amfetaminama bych byla určitě ještě opatrnější...
Karolína
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To záleží na četnosti návštěv "akcí".
Osobně jsem proti užívání drog, kromě halucinogenů. Konkrétně lysohlávky, ibogain, ayhuasca - všechny mají terapeutické účinky při vhodném dávkování. Všechny se dají využít proti závislostem.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Ehm, proti gustu, žádný dišputát-ale byl bych spíš ve střehu. Připadá mi to spíš jako vyhánění čerta ďáblem. Po ohromným pokusnictví a experimentování 60. let, kdy se za lék považovalo i LSD nezbylo skoro nic. Jak nadávkovat lysohlávky? Na ayhuascu letět do Amazonie? Přijde mi to moc romantický. Žádný drogy, žádný alkohol, ona ta střízlivá realita dává zabrat až až. Vlastně dnes možná to vypadá na ten zázvor na rýmu. A možná se i odvážu s jedním či dvěma Paraleny.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochaři, tak to jsme na tom podobně S experimentováním (např. z hub jsme se málem nevrátila mezi normální) i s tou rýmou. A já mám dnes ještě prac. akci po práci, to bude do večera,no radši bych šla do postele. Jo, a ten čtvrtek musím mít zase odpolední, takže sezení se opět odkládá, prej příští týden si to vyměníme.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantalko, jasně, jít na lysohlávky s partou do lesa a pak se někde na chalupě halucinovat, patřilo k těm hippie zážitkům, ale vesměs dost strašidelnejm. Pak ovšem pivo, spousta piva, aby byl měkčí dopad.Tak tohle už mám taky z krku, říkám si. A teď jsou mý pokušení naštěstí takový, že včera jsem zas vlezl dceři do cukrárny a schlamstnul celou čekoládu. Nadával jsem si, ale pak jsem si uvědomil, že místo toho bych před tím 15. únorem nejspíš otvíral druhou sedmičku červenýho, nebo x-tý pivo, zápasil s pokušením, skočit si na roh na panáka, což by vyhrál ten panák, ne jeden, přičemž bych tam hulil, "vtipně" žvanil a vymejšlel si nějaký pitominy. Tak teď si naštěstí umiňuju, že ty zpropadený sladkosti nahradím vitamínem C. No není to pokrok? Ale je. Mě se ta střízlivost líbí. Kdo ještě váha přešoupnout se z kvartálů do střízlivosti ať to udělá. A myslím, že každý koho napadá, že má s pitím problém, tak ho prostě má. Ale je to normální se tím trápit, zaobírat, pořád to zkoušet, ujišťovat se od známých, dělat si kolečko po doktorech-že je to ještě dobrý. Touha po střízlivosti se v tobě už zasekne drápkem. A pak přestat. Ono je to vlastně jednoduchý. Tak mi to zpětně přijde. No a ona ta rýma taky mění vědomí-slušně. Návrat do dětství-čaje, postel, knížky. Hned jak to půjde, brzo.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Přesně, my jí /tu rýmu) máme v prái skoro všichni, tak si umíte předstabvit, jak to tu vypadá, a hlavně co se ozývá |Kdyby to šlo, mám čaj s citronem, medem a knížku a zatažený závěsy a hajíííí. Dnes je tu teda jasno a mrzne, ale ani z toho moc radost nemám, s tou rýmou je to nějaký takový mlhavý, ucpaný, přiblbý (zalehlý uši, blbě slyším).
A na drogy se vyprdněte, je to z bláta do louže
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

ja by som sa asi trochu bal, zavadzat do svojho zivota inu navykovu latku po tom, ako sa mi povodilo s alkoholom (a nikotinom, a kofeinom, a marihuanou svojho casu). iste, tiez by som si hovoril, ze si dam len raz za tri mesiace, ale ani s alkoholom som nezacinal na 1,5 litri vina denne =)
Double D
Gold Boarder
graphgraph

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

"Vitaj Zemiak!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Mně ty drogy dneska už nic neříkají. Neumím v tom chodit jako v alkoholu, často mám obavy, co to se mnou udělá, takže si to ani moc neužívám. Navíc bych se bála, že budu mít na krku další problém...
Karolína
Expert Boarder
graphgraph

Ahoj všem, delší dobu se odhodlávám sem napsat... Příběhů jako je muj je tu stovky a tak myslím, že všichni pochopí mé pocity. Zkouším abstinovat, dneska si doufam napíšu do kalendáře desátou tečku- desátý den jsem střízlivá, což je za poslední roky rekord.... Těšila jsem se od rána na tu večerní tečku a věřte, že ten desátý den nové naděje nebyl zadarmo... Co je pro alkoholika za zkoušku rodinný oběd s vínem- to jsem se vymluvila, že ještě budu řídit a odpoledne jsem zmizela na běžky, ale co nastalo potom? Tátovi dovezli vypálenou slivovici... Ani nevíte, kolikrát jsem se byla na ty demižony dívat... Jen malyho panáka....ale nesmím, vím jak by to dopadlo... Je to cesta do pekla
.. Už aby se mi podařilo usnout.... Dneska je to těžký...
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...33343536373839...75
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter