Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...50515253545556...75
Dolů
Téma: Končím s alkoholem
*
Re: Končím s alkoholem Před 8 rok, 4 měsíce  
Allie, jde to. Ja to 2x vydrzel 3 mesice, ted po treti je jsou to 4mesice (dnes presne). Po tech cca 2-3 mesicich vzdy vyprselo pocatecni euforie z nepiti - takove to 'jeee ono to jde a ani to neni tak tezke. Tolik energie a casu na vsechny ty veci'. A pak cvak a bylo to v hajzlu. Tak uvidime, zda jsem to vzal na po treti za ten spravny konec . Drzim palce, at jde i na dale tak dobre. M.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Toho cvaknutí v hlavě se bojím nejvíc... Zatím vím, že dát si trochu- jen sklenku, tak bych byla nervní jak pes a ožrat se, tak by mi bylo zle, takovou prostou logikou se držím. Dřív bylo logické úplně něco jiného- je pátek pijou všichni, je zima, tak na zahřátí, budu uklízet, tak ať to jde líp od ruky, jsem ve stresu, tak na uklidnění, udělám si hezký večer, k tomu sklenka patří, je škaredě, tak co doma jinýho, je v akci, tak koupim pro příležitost, 365 zdůvodnění vlastního selhání.... Teď přemýšlím, jestli to ještě jde zachranit a kam jsem to vlastně svůj život posunula. Nezkazila jsem jedinému dítěti dětství? A sobě život? A budu schopná ještě žít normálně? A co je to normálně?
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Allie,

nezúfaj; AA-čkári Ti otvoria oči, uši aj srdce.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Žiť normálne = prehlušiť nezmyselnosť života každodennými povinnosťami, deťmi, zavretím sa v mikrokozme vlastnej rodiny. Ignorovať čo sa vo svete deje a kam veci smerujú.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Žilinčan, píšeš:
Žiť...
...Ignorovať čo sa vo svete deje a kam veci smerujú.

...úplne stačí ignorovať alkohol a jeho deriváty.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Michale, držte se, teď už jistě víte, že po těch pár měsících si dát jednou znamená ztrátu celého snažení. Tak to vydržte. Já to taky předtím několikrát vydržel pár měsíců a pak jsem se nechal přemluvit a bylo to všechno v pytli. Takže teď prostě vůbec nic, ani nealko pivo. Taky mi hodně pomáhá, že jsem všude mezi přáteli rozhlásil, že končím úplně s veškerým alkoholem a musel bych se stydět před nimi i před sebou samým, že jsem nevydržel.
C 5
Fresh Boarder
graphgraph

Allie, vydržte, držím vám palce.
C 5
Fresh Boarder
graphgraph

Děkuju. Držím palce i vám všem. Jako motivaci jsem se rozhodla, že dceři našetřím na pobyt v zahraničí. Když jsem si tak letmo spočítala, kolik peněz jsem každý měsíc utratila za chlast, tak by v létě mohla jet... Když neselžu...
Možná takový můj vlastní odpustek. Myslím, že se má se mnou docela dobře, ale máme k sobě hodně blízko a poslední dobou už tušila, ze s tím chlastem není něco v pořádku. Nemá rada, když piju ve společnosti a to chudak ani netuši, kolik jsem toho vychlastala potajmu...
Tak ať už je ten smysl zivota jakýkoliv nebo ať není žádný, teď se chci soustředit na ni, třeba se časem objeví i nějaký další cíl...
Znovnu jsem včera pročítala to moře zpovědí dětí alkoholiků, tohle nepřeju nikomu, co prožili a pokusím se udělat vše pro to, aby tohle nemusela prožívat moje dcera..
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

vyborne Allie aj ja som to citala a plakala pritom ale aj tak som sa spravala rovnako ako moji rodicia.treba mat nejaky ten ciel
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Chci přítele přesvědčit, že bychom od Nového roku přestali pít. Poradíte někdo, jak mu to mám říct, aby do toho šel?
Dita Smrková
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...50515253545556...75
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter