Ahoj Krtko, tak ty si taky zlaty, ze na mna nezabudas
Som na tom dobre, uz mam za sebou vyse 4 rokov. Teraz ako su MS vo futbale si spominam, ze tie minule som mala este tie prve mesiace abstinencie a ake to bolo tazke, ked som nemohla s Talianmi nic oslavovat

Teraz tam nastastie nie su a ani nasi, tak aspom mi to nemusi byt luto
Ja Vas citavam kazdy den. Bola to tu od zaciatku moja jedina terapia a aj to tak zostalo. Udrzujem sa stale v strehu a vdaka tomuto foru ani nestracam pokoru, viem, ze staci jedine male zakopnutie a mozem byt na tom este horsie nez predtym.
Len uz velmi nepisem, lebo ja som sa vypisala tie prve roky a teraz by som sa len opakovala. Ved, kto chce si to v tych starych vlaknach najde.
S cigaretmi som zatial seknut este nedokazala, aj ked uz zopar pokusov bolo. Ale nevzdavam to, ved ani ta abstinencia sa nezadarila na prvy krat
Co sa tyka abstinencie, tak bazenia uz nemavam skoro vobec a ked tak velmi kratke a slabe.
Obcas si dam nealko pivo, ale len ked su tepla, inak nan chut nemam. Ale mne nikdy problem nerobilo a ani mi nic nespustalo, ale to ma kazdy inak a ako som vzdy pisala, kazdy musi najst tu svoju spravnu cestu, len ten ciel mame rovnaky.
Stale som velmi stastna, ze som to dokazala pred tymi rokmu utnut, lebo ani si nechcem predstavovat, akoby som bola na tom asi dnes, pokial by som v piti pokracovala.
Ten zivot prinasa vela peknych chvil, ale aj smutnych. Ale to je zivot a clovek, ked je triezvy, aspon si to vie vsetko precitit e ten zivot naozaj zit.
Ked stale pije, alebo ma abstaky. tak jedine co si vie precitit je potom uz len ta chut sa opit a nasledne abstaky, depky atd..
Takze zelam Vam vsetkym, aby ste to nikdy nevzdavali, lebo naozaj to stoji za to...