Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Začarovaný kruh
Začarovaný kruh Před 10 rok, 1 měsíc  
Ahoj, mám velký problém s alkoholem a nevím, co mám dělat. Nikdy jsem neměla nějaký vážný problém, ale cca 1 rok jsem v tom až po uši. Pořád jsem to nějak maskovala - když jsem byla mimo, vymlouvala jsem se na prášky, ale asi před 2 měsíci šel manžel s odpadky a zjistil, že jsou tam 2 prázdné láhve od vína a dal mi ultimátum. Buď já nebo chlast. Nějak jsem to vždy překonala, třeba týden, 5 dní, 3 dny bez vína, ale teď opět piju ob den cca 1 láhev denně a snažím se to všelijak maskovat. Zatím to vychází, ale je mi ze mě zle. Chci přestat, snažím se, ale prostě vždycky je to nějak silnější a nevím co s tím .... ??
inna
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Začarovaný kruh Před 10 rok, 1 měsíc  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
andrea

Re: Začarovaný kruh Před 10 rok  
Tak to chapu,jsem na tom uplne stejne.Je to hrozny.Kdyz uz jsem dostala odvahu s tim neco delat,obvolavala jsem protialkoholni ambulance,vetsinou mi rekli,ze me objednaji nejdrive za tri mesice.Ale neco uz delat musim.
Lenka

Dámy, AA jsou určitě poblíž, můžete tam zajít, určitě budou mít onfo, kde, kdo je, jaký lékař, terapeut, pomůže vám to.
Liba

Budu se muset poradne poptat
Lenka

AA jsou urcite "k dispozici" hned,ale je dulezite zkouset i dalsi "cesty".Kazdemu pomuze neco jineho.Navic premyslet nad tim,proc to takto vubec dopadlo a snazit se,chtit s tim neco delat,pokud neco "skripe".Nekdy cloveku pomuze vyresit jine veci a nemusi pit dal...Ne kazdy musi zacit od toho,ze zacne lecit rovnou alkoholismus,protoze i ten ma sva stadia...dulezite ale je nekde zacit a od neceho se odrazit...
anoine

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter