Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Jak to bude dál
#3589
Jak to bude dál Před 13 rok  
Dobrý den, zdravím všechny léčené-vyléčené a bojující. Několik týdnů si pročítám všechny příspěvky a moc mi pomáhaly. Je mi 29 let a jsem tzv.kvartální pijan, právě jsem v ambulantním léčení, které spolu se Zoloftem a Naltrexonem zvládám. I když myslím,že mě spíš drží víc nad vodou manžel a plány na děťátko. Jenže co dál? Za jak dluoho si můžu dovolit otěhotnět?
zuluza

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#3590
Re: Jak to bude dál Před 13 rok  
Na tohle Ti odpoví lékař-prášky co jíš, jak působí na tělo, těhotenství..- a alkoholičkou budeš pořád, až do smrti, je to nevyléčitelná nemoc.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#3597
Re: Jak to bude dál Před 13 rok  
Že alkoholičkou budu až do konce života, to vím! Každý z nás se s tím prostě musí naučit žít. Jsem si vědoma,že stačí málo a jsem zpět na úplném dně, ale zrovna teď možná i tím jarem a mou abstinencí,mě hrozně baví žít. A tohle je ten pocit proč to dělat a snažit se vydržet-vydržet-vydržet a vydržet! Jak už řeklo hodně lidí, konečně se těším i z maličkostí, konečně se za sebe nestydím, protože sama sobě dokozuji, že (prozatím) to jde a za každý čistý den jsem na sebe hrdá.
zuluza

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter