Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...9101112131415...33
Dolů
Téma: Nový rok 2017 - 365 dní abstinence
Re: Nový rok 2017 - 365 dní abstinence Před 8 rok, 3 měsíce  
Ahoj, já se taky držím A je mi fajn...
Karolína
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Já vím, že to může vypadat jako slovíčkaření, ale já s alkoholem neválčím a nic nedržím. Prostě žiju střízlivý život. Co bude dál samozřejmě nevím. Radovat se, že jsem se vydržel nenapít těch 12 dní po začátku roku a připadat si jako těžký borec taky nebudu, protože už nepiju dlouhý čas. Já nepovažuju dlouhou abstinenci za nic za co bych měl být plácán po zádech. Dokud jsem každý den otrocky počítal a mastil si ego, že jsem vydržel týden, měsíc, dva měsíce, žil jsem v napětí a většinou jsem se po nějakém čase opil. Dnes jen vím, kdy jsem se naposledy napil, ale denně to nepočítám.
Morfeus
Expert Boarder
graphgraph
Morpheus: This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.

Den 17. / Den 2.

Ahoj přátelé, tak já jsem si bohužel v neděli dal asi 3 dcl vína u známých jakože to bude OK a to byla tupá chyba, protože se černý drak opět probudil a chce nakrmit, takže dneska zase bažení :-/

Prostě není nic mezi...buď piješ nebo nepiješ.

Ale zhodnocení těch prvních dvou týdnů je, že život bez chlastu je milionkrát lepší než s ním. Takže i přes tenhle přeslap do toho jdu znovu a budu pokračovat.

Hezký večer všem
Drobeček
Junior Boarder
graphgraph

No, tak hlavně, že zůstalo u třech decek. To ještě jde... Tak držím palce odznova
Karolína
Expert Boarder
graphgraph

Ve čtvrtek to bude měsíc co nechlastám,ano bez alkoholu je fajn ale v sobotu jsem pozvaná na narozeniny tak to asi nedám
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Mirko,
bez alkoholu se dá taky bavit a potom když se nenapiješ ,tak ten další den budeš na sebe pyšná.Říkáš si už dopředu ,že to asi nezvládneš.Tím si to sama sobě už dopředu omlouváš,že budeš pít.Je to už jen na Tobě.Přeji Ti ať to zvládneš bez alkoholu.Já nepiju už přes 3 měsíce a vůbec mi to nechybí.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Kdyby to aspoň byla rodinná oslava tak to bych dala ale je to pracovní a v práci všichni pijí,docela se toho bojím
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Mirka napsal:
Ve čtvrtek to bude měsíc co nechlastám,ano bez alkoholu je fajn ale v sobotu jsem pozvaná na narozeniny tak to asi nedám
Je ti síce fajn, ale už teraz sa tešíš, že si vypiješ. Už máš pripravené aj ospravedlnenie. Viem, že aj tak spravíš, čo chceš. Ale ak to s tým abstinovaním myslíš vážne, skús byť sama k sebe úprimná.
P.S. Je to môj názor. Nemusí byť správny.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Hezké Krtku,
také jsem vzpoměl, jak jsem si vždy pohrával s myšlenkou, že mi jako nic nezbyde, než se ožrat, protože bych prostě někoho urazil, když nepůjdu na narozeniny/oslavu v práci atd...

Pak to tak dopadlo, ale já za to nemohl, to přece společnost nutí chudáka alkoholika chlastat, ani nebyl outsider..
Morfeus
Expert Boarder
graphgraph
Morpheus: This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.

Já jsem udělal to, že jsem tam nešel i za tu cenu, že jsem si to tím v práci mohl pohnojit, protože:
1) abstinence
2) zdraví
3) práce, rodina,...

Mimochodem to nebylo tak horké, jak jsem myslel, za dva dny si to už nikdo nepamatoval. Zatímco moje pitky mi připomínali i po roce...
Morfeus
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...9101112131415...33
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter