Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...11121314151617...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahojte,

oslavila..? No, oslavila jsem to tím, že jsem šla na AA tam se mi podařilo říct: Ivana - alkoholička... a to bylo asi to nejlepší z celýho dne.. Trochu děsivý, ale jsem ráda, že jsem tam byla.. Tentokrát to bylo 1000x lepší než poprvé, už ne až tak extrémně děsivý... Vlastně to tam je hrozně fajnový..
...osvobozující
Můj plán je tam jít ve čtvrtek znovu - pokud nebudeme mít maturiťák...
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

super ivano,to zni dobre...jsi sikovna...jo, neni to lehke to poprve rici nahlas, ale je v tom sila..tak to jsem vazne radostna..tak at ti je dobre strizlive
petrata

jo... poprvé to říct nahlas a takhle před všema je fakt drsný... Ale naštěstí už to mám za sebou
Ivana

Ahoj,ahoj...ptáčkové.
Co je...,lítáme né..?
Já jsem se jen na chvilku zdržela prací doma..
A co orel,holubička,slavík a dodo....?A určitě i jiní vydaření ptáčkové jako jsme my....
Halóóó,jsme v pohodě????
Já se snažím,i když teď trochu krize,ale snad to ustojím.
Tak se prdelky mějte...pa ...
Bludička

No to jsi mě to připoměla,to bylo strašný.Hlavně mě nešlo říct alkoholička.Dlouho jsem říkala alkoholik. To že jsem ženská a chlastám,to byl děs.Ale holt to k tomu patří.Tak ať se Ivano dál daří.
Anna

ja ne uplne stiham a jedu jeste pryc, tak se mejte a ja se ozvu po nedeli,orlaaa
petrata

Ahojky.....
orláááá,jsem jsem ráda orlíku,že jsi v poho..
Tak si užij víkend a těším se.
Já jsem teď byla vážně dost vytížená,to moje malování a ještě pohovor kvůli práci a vůbec jsem byla v jenom kole...,dítě a výzo...,prostě stresy.
Ale jinak se mějte moc fajn a chlapci,koukejte se k nám přidat...Dodo se snaží a co ostatní???
Já vím....je to těžké.....i já to tak mám.
Moc zdravím všechny co se snaží,ať tak,či tak...
Ahojky.
Bludička

jo bludi,je to nejaka hektika, ale verim ze i to prejde a s prazdninami budem litat klidneji, drzte se,ozvu se...orlaaa
petrata

Ahojky Ptáčata...
užijte si pěkný víkend a chci se zeptat našeho Orlíka,kolikátý den že už to je bez?????Myslím,že to je na pěěěěknou pochvalu.
Já na pochvalu určitě nejsem,začala jsem mít sny o pití a nepití,zatím se mi to nějak nestalo,ale teď jsem z toho na palici...Fuj,fuj.
A mám z toho takové rozporuplné pocity a tak se chci zeptat a je mi to móóć trapné,ale na koho se mohu obrátit???Prosím odpovězte,,,mám takový divný pocit....Nemůžu mít ten,to ani nevím jak to nazvat delirium tremens?A ani nevím jak se to píše..,ale to je fuk,ale někdy mám pocit že se sama sebe bojím.
Vím,vím,chovám se jak pohodář,ale změny registruji...
Je to normál????,a nebo jsem mimoň?
Díky všem a určitě Libušce,protože ta mi to nandá
Bludička

Jsem v pasti... zítra máme maturiťák... Doma to je na nic a já mám strach, že.... že to zítra podělám, že to nedám, že budu pít... Nechci pít, ale teďka mámm prostě hrozný psycho, že se to všechno vrátí.. že to nezvládnu.......
Ivana

Stránka: 1...11121314151617...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter