Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...12131415161718...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Ivčo,
měla jsem tu rzepsáno něco pro tabe a pak jsem to smazala.....Chtěla jsem ti napsat opět co by jsi měla dělat.
Prdlajs,je to na H....?Tak se s tím per a končně řekni svůj názor.
Já vím,je to moc těžké..
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Všechny zdravím,stále se držím, jde to dobře.Akorát na mě něco leze,ale v porovnáním s tím, co jsem zažila, se jedná o malichernost.Vy, co jste se ještě nerozhodli,jděte do toho.syn mi odpustil,bavíme se, rozumíme si, i jemu jsem se před dvěma dny svěřila, že se léčím, pohladil mě.Po tom všem!Jsem svým dětem vděčná, že mi daly poslední šanci.Za to TO stojí, věřte mi!
Andrea
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Já jdu likvidovat vosy, 3 hnízda, včera jsem je objevila, mají přijet vnuci, musím na ně!Tak poslední sbohem, kdyby vyhráli vosy, ne já!Jistě nepijte!Andrejko, bezva, super, tralalala.No , není krásně a světě??Je.
Liba

andrejko, to zni dobre...tolik trapeni a konecne ...drzimvammoc palce a libiii, bacha na ty vosy...fuj,my kdyz jsme se nastehovali do naseho domu...tak na okoli byly srsni hnizda, to bylo rodeo...tak prezij...a znic nepritele
petrata

Nepřítel zničen, asi, doufám, žiju.Třeba je kleplo z mého bezpečnostního oblečku, sítko na hubě, kapuce, pláštěnka....bezva.
Liba

no chranit se je libo treba...to vis...ty se zda prezijes vse...ze jo...nesmrtelna liba...zena vesela...se tu tlemim a
predstavuju si te v tom oblecku...no veselo, aspon vim kam volat kdyby nepritel zautocil, a ne jen ten v lahvi, ze..??
petrata

No problem, helfnu vždy ráda!Výsledky nezaručeny!Ale sranda jistě jo.
Liba

Bludičko,když se ti zdá o alkoholu,tak se tomu říká suchá recidiva.Ale zase,když se probudíš,tak je fajn si uvědomit že nepiješ.Já jsem to zažila v léčebně,když jsem se konečně dávala dokupy,že jsem opilá tak,že ani nemůžu chdit,pořád jsem padala a nemohla vstát.Hrůzou jsem se probudila a fakt ta úleva,že to byl jen sen.Od té doby se mi to už nestalo.
Anna

Ivano je jasný,že se bojíš a to je na jednu stranu dobře,protože víš čeho.Já jak jsem v té léčebně pořád a pořád přemýšlela,tak jsem se ti naučila si ,já tomu říkám "přehrávat" nějaké situace.Zkus si třeba dopředu představit,co budeš dělat,když tě ostatní budou nutit.Co jim budeš říkat.Nebo někomu zavolat,možná i odejít i když je to maturiťák.Ono to bažení,ta chuť může trvat jen chvíli,ale je důležité ji nerozvíjet.Neříkat si ,třeba to zvládnu,když si dám jen trochu,vždyť je to maturiťák,co si o mě ostatní pomyslí....Těch situací,kdy budeš nucená to ustát bede ještě hodně,vlastně celý život.Hele když se napiješ,tak tě to psychicky sebere a naopak ,když to ustojíš,tak budeš mít ze sebe moc dobrý pocit.Já do hospody občas jdu a už mě absolutně nevadí jestli si ostatní popíjejí.Je to prostě jejich věc a moje je že nepiju.Přeju ti moc síly,zítra na tebe budu myslet. Drž se !!!
Anna

Ahojky Ani,
máš pravdu,po probuzení to byla úleva...
Ale paradox...,na dnešek se mi zdálo,že se láduji kvantem čokolády.Normálně jsem se viděla jak se cpu až je mi zle a byla jsem zmazaná jak čuňas.Asi mi už hrabe nebo co
Ale jsem nějaká taková nesvá a nevím proč.Ale čert to vem když to není nic horšího.

Libuško též jsem se pobavila,ty a včely...,no to muselo být něco.Ty se nezdáš,ale jsi bojovnice všeho druhu.Nebo že by Ferda mravenec?
Mějte se krásně.
Bludička

Stránka: 1...12131415161718...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter