Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 14 rok
|
|
Ivčo,
měla jsem tu rzepsáno něco pro tabe a pak jsem to smazala.....Chtěla jsem ti napsat opět co by jsi měla dělat.
Prdlajs,je to na H....?Tak se s tím per a končně řekni svůj názor.
Já vím,je to moc těžké..
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Všechny zdravím,stále se držím, jde to dobře.Akorát na mě něco leze,ale v porovnáním s tím, co jsem zažila, se jedná o malichernost.Vy, co jste se ještě nerozhodli,jděte do toho.syn mi odpustil,bavíme se, rozumíme si, i jemu jsem se před dvěma dny svěřila, že se léčím, pohladil mě.Po tom všem!Jsem svým dětem vděčná, že mi daly poslední šanci.Za to TO stojí, věřte mi!
|
|
Andrea
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Já jdu likvidovat vosy, 3 hnízda, včera jsem je objevila, mají přijet vnuci, musím na ně!Tak poslední sbohem, kdyby vyhráli vosy, ne já!Jistě nepijte!Andrejko, bezva, super, tralalala.No , není krásně a světě??Je.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
andrejko, to zni dobre...tolik trapeni a konecne ...drzimvammoc palce a libiii, bacha na ty vosy...fuj,my kdyz jsme se nastehovali do naseho domu...tak na okoli byly srsni hnizda, to bylo rodeo...tak prezij...a znic nepritele
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Nepřítel zničen, asi, doufám, žiju.Třeba je kleplo z mého bezpečnostního oblečku, sítko na hubě, kapuce, pláštěnka....bezva.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
no chranit se je libo treba...to vis...ty se zda prezijes vse...ze jo...nesmrtelna liba...zena vesela...se tu tlemim a
predstavuju si te v tom oblecku...no veselo, aspon vim kam volat kdyby nepritel zautocil, a ne jen ten v lahvi, ze..??
|
|
petrata
|
|
|
|
|
No problem, helfnu vždy ráda!Výsledky nezaručeny!Ale sranda jistě jo.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Bludičko,když se ti zdá o alkoholu,tak se tomu říká suchá recidiva.Ale zase,když se probudíš,tak je fajn si uvědomit že nepiješ.Já jsem to zažila v léčebně,když jsem se konečně dávala dokupy,že jsem opilá tak,že ani nemůžu chdit,pořád jsem padala a nemohla vstát.Hrůzou jsem se probudila a fakt ta úleva,že to byl jen sen.Od té doby se mi to už nestalo.
|
|
Anna
|
|
|
|
|
Ivano je jasný,že se bojíš a to je na jednu stranu dobře,protože víš čeho.Já jak jsem v té léčebně pořád a pořád přemýšlela,tak jsem se ti naučila si ,já tomu říkám "přehrávat" nějaké situace.Zkus si třeba dopředu představit,co budeš dělat,když tě ostatní budou nutit.Co jim budeš říkat.Nebo někomu zavolat,možná i odejít i když je to maturiťák.Ono to bažení,ta chuť může trvat jen chvíli,ale je důležité ji nerozvíjet.Neříkat si ,třeba to zvládnu,když si dám jen trochu,vždyť je to maturiťák,co si o mě ostatní pomyslí....Těch situací,kdy budeš nucená to ustát bede ještě hodně,vlastně celý život.Hele když se napiješ,tak tě to psychicky sebere a naopak ,když to ustojíš,tak budeš mít ze sebe moc dobrý pocit.Já do hospody občas jdu a už mě absolutně nevadí jestli si ostatní popíjejí.Je to prostě jejich věc a moje je že nepiju.Přeju ti moc síly,zítra na tebe budu myslet. Drž se !!!
|
|
Anna
|
|
|
|
|
Ahojky Ani,
máš pravdu,po probuzení to byla úleva...
Ale paradox...,na dnešek se mi zdálo,že se láduji kvantem čokolády.Normálně jsem se viděla jak se cpu až je mi zle a byla jsem zmazaná jak čuňas.Asi mi už hrabe nebo co
Ale jsem nějaká taková nesvá a nevím proč.Ale čert to vem když to není nic horšího.
Libuško též jsem se pobavila,ty a včely...,no to muselo být něco.Ty se nezdáš,ale jsi bojovnice všeho druhu.Nebo že by Ferda mravenec?
Mějte se krásně.
|
|
Bludička
|
|
|
|