Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...14151617181920...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Ivano, jen tak dál, konečně!!Pozdravuj na AA.A mrkni na ten dokument tady na Alkoholikovi, videa, jsem tam já střízlivá, a lidi, co ještě pijí, a vidíš jasně ty bláboly, sebelítost, ubohost.A jak se to stupňuje.Jo, Láska alkoholická.Ptáci nám odletěli????
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To video mi nejede, nemám páru proč...
Já doufám, že ptáci si užívají jenom víkend a všechno je v pohodě..
Ivana

Ivo, nejde ani mně, zkus Tv Barrandov, Láska alkoholická, České milování.No, nějak mně ta naše letka chybí, asi víkendují, však se objeví brzy.
Liba

Tak jsem právě dokoukala to první video.Už jsem ho kdysi viděla.Tak jsem si zpočítala,že to bylo asi v době mého začátku,kdy jsem si absolutně nepřipouštěla,že bych já mohla takhle dopadnout.Líbo,mě hodně lidí obdivuje,že jsem to dokázala ,ale zároveň mi říká,že si to stále připomínám,že to mám už nechat být.Ano žiju,starám se o děti,vařím,čtu.....ale není dne si na tu hrůzu nevzpomenu.A je dobře,si to stále připomínat,abych věděla,že už jiná cesta není.Jenom dotaz,ale nemusíš odpovídat,v tom dokumentu jsi ?
Anna

tady orel, tady orel..cestami unaven,lec zde...jdu spat...ale rano bude...ORLAAA...pro tebe libo...orlaaa, houby ze maji velike klobouky a rostou rostou ...rikali ve vlaku..
petrata

Anno, jo, to jsem já.A nemůžu to nějak najít, nejde mně to.Ta střízlivá je moje maličkost.No, orel žije, hurá.Kde je ta Bludinka?
Liba

Mě se to zapnulo,až po kliknutí na velikost videa.Jsi opravdu dobrá,že jsi do toho šla.Kdo to vidí,tě může obdivovat,že jsi to dokázala.Já mám zkušenost,že komu to řeknu,tak mě neodsoudí,ba naopak.Ale já jsem hrozná,já ti ani nemám ráda,když mě někdo pochválí. Uvědomuju si,jak je ta abstinence křehká,a říkat no jo,dala jsem to,jsem za vodou,tak to určitě ne.Myslím,že by takových pořadů mělo být víc,ale i trochu konkrétnější odkazy kam jít.Spousta lidí se stydí a fakt nevědí kam.Teď mám zkušenost s kamarádkou,kterou jsem přesvědčila,že to prostě jinak nezvládne,tak šla do léčebny.Její obvodní jí řekl,"proboha,to jsem tady ještě neviděl,to to nejste schopná zvládnout sama".Trochu černý humor.Jsi dobrá,že jsi tady,protože vidíš jak spousta lidí spekuluje jestli jsou nebo nejsou alkoholici a jak to chce hlavně tu silnou vůli,důvody proč nepít.Ale v určitém okamžiku je všechno jinak.
Anna

Dobrá vůbec nejsem, jen vím, jaké je alkoholismus pořád tabu, neznámá, poznala jsem dobře, co to je za svinstvo, a když to někoho osloví, pomůže, budu ráda.Není jednoduché jít takhle na veřejnost, mluvit o tom, nejdřív jsem se zeptala dětí, jestli nemají nic proti tomu, protože i jich se to dotýká, lidi jsou zlý,a je to dobrý, pozorovat ty opilce, jak lžou, litují se, obviňují vše a každého, a jak k večeru dopadají.Je to smutné a pravdivé.
Liba

Já bych t ovideo taky ráda skoukla, ale nevím, kde ho mám hledat. Hodíte mi prosím odkaz?
Magda

Tady Sokol.....,hlásím přílet
a zdravím celou letku.
Jsem docela v pořádku,jen trochu vyždímaná po víkendu z dětiček.
Tento víkend mě navštívil červík našeptávač,ale povedlo se ho zprovodit ze světa,ještě jsem trochu nervózní,ale jen tak se nedám
Musela bych se stydět když tu čtu pokroky Andrey a samozřejmě našeho benjamínka Ivy.Holky jste super.
Takžééé letko....letíme
A kdepak je náš DODO???????????
Mějte se krásně.
Bludička

Stránka: 1...14151617181920...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter