Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...16171819202122...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Ach jo ty se mas,ja to nezvladam
Dagi

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No Ivano,to jsi mi připoměla,chuť pití a taky se mi zvedl.Hezky jsme si ho zhnusily,to je dobře.Včera jsem jela MHD a za mnou byl pán,taky notně upraven a příšerně to z něho táhlo.On zas nebyl úplně opilý,jen prostě požil.To mě připomělo,jak jsem se doma a statečně jsem tvrdila,že ne.Teď bych mohla spolupracovat s policisty při kontrole alkoholu.Prosím tě nemysli si,že mám tendence to zlehčovat,jen si pořád připomínat,že jsem závislá a že jsem alkoholik.Zrovna včera jsem mluvila s jednou,co byla se mnou v léčebně,tak mě normálně říkala,že jí bylo takové vedro,že si dala pivo.Ale,že jako nic,pohoda.Neodsuzuju,ale nechápu.Prošla tím,stejně jako já a ......
Anna

Myslím, že slovo ZVLÁDÁAT je dost relativní..

Já ani ale nevím, proč se mi ten chlast hnusí.. Např. na tom maturiťáku měli rum nějakej s příchutí karamele, tak jsem si čuchla a to byl fakt hnus.. Přitom rum jsem pila naposled.. no, ani nevím kdy.. A nevím proč se mi hnusil..
Teď jsem se vrátila z koupáku - fotit jednu školní akci.. a achjo, to focení stojí totálně za prd.. Mám pocit, že fotím jak naprostej losťák. Fotky jsou naprosto o ničem...
Hrozně mě to štve.. Teď když nepiju, tak fotky.. jsou naprosto k smíchu, o ničem, bez myšlenky... jsou prázdný..
Ivana

A ty fotky pod vlivem,ti i teď připadají lepší ?To mě taky připadalo,že jsem taková rychlejší,že mi jde všechno snáz,ale jen do určité chvíle.Třeba se ještě potřebuješ vyklidnit.Já mám teď brutálně nízký tlak,absolutně tupo,kafe,čaj maté,nic nezabírá,tak zkouším energ.nápoje.A docela to funguje.
Anna

Oni ty fotky nebyly pod vlivem, to jsem většinou nefotila, protože jsem úpřímně řečeno nebyla schopná fotit,... Ale bylo to třeba v den akce, po akci nebo tak.. prostě z mezičase... Nebývala jsem opilá, ale měla jsem nápady, teď je nemám... A když jo a vyfotím to, tak to je o ničem..
Ivana

Nezoufej,jestli "to" máš v sobě,tak to zase přijde.Každý umělec má někdy tvůrčí krizi.Hlavně si nenamlouvej,že by to mohlo být lepší dřív,když jsi pila.To bude dobrý.Jo uznávám,že něco málo může být inspirativní,ale my jsme holt za zenitem,co se týče pití.Inspiraci a nápady najdeš,uvidíš.
Anna

Pamatuju jak jsem si po nějaké kalbě hrozně zoufala, že nemůžu fotit, protože se mi klepou ruce a já neudžím foťák v klidu.. Teď nemám problém s rukama, ale....?? asi problém s hlavou
Přiznávám, že jsem si říkala, že s chlastem to bylo lepší.. Což by byla asi jenom další záminka, proč si dát...
Ivana

Vše chce čas, ještě jsi krátce čistá, počkej ještě a uvidíš pak ty krásné fotky!Jen se budou sypat!Pár let jsi pila, nyní chceš hned a okamžitě vše!Nejde to.
Liba

Tak vidíš,že jsi chytrá holka.Celou dobu se ti to tady snažím říct.Absťáčky pominuly,hlavinka se rovná ,maturitka v kapse a v hlavě zase ten červíček.Co kdyby...jenom jednu...,to zvládnu...(mimochodem moje nejpoužívanější věta).NE,NE,NE ,kdyby jsi se teď napila,tak možná uděláš pár povedených fotek nebo ne.Ale chceš to zkoušet znova.Já absolutně nevím co se stane za hinu,třeba se přerazím na schodech nebo mě z toho vedra klepne,nevím.Ale Ivanko,jedno už zaplať...vím naprosto,naprosto spolehlivě,co by bylo,kdyby.....Hele ono to najednou příjde.Tak se teď nesoustřeď na focení a dělej něco jiného.Možná teda asi určitě to je to naše alkoholický myšlení,všechno hned teď.Asi nikdy nezapoměnu na ten okamžitý,bleskový uvolnění od všeho,ale.....
Anna

tak jsme tak přemýšlela nad tím, jestli chci něco hned... říkala jsem si, že přece toho nechci tak moc, chci "jenom" fotit.. Takže jo, asi čekám že všechno bude teď hned fajn.. Nepiju = super fotky.. Tak ne, no...
Taky si pamatuju ten bleskovej pocit, když jsem do sebe kopla panáka.. a najednou pohoda, najednou - tam to šlo najednou.. Lok a následovalo chvilkový štěstí..
Tak od focení si dám asi teď chvilku oraz... Soustředím se teď na basket a chci přes prázky spíchnout pár věcí... Tak focení nebudu hrotit a uvidím, jak to půjde.. Doufám, že časem zase půjde
Ivana

Stránka: 1...16171819202122...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter