Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 14 rok, 1 měsíc
|
|
ahojky vstoupil jsem do 18.tého měsíce bez alkoholu a je mi skvěle,tak přeji všem kdo mají problém ať vydrží,stojí to za to
|
|
|
Petr
|
|
|
|
První měsíc  Nádhera...
|
|
Andrea38
|
|
|
|
|
Oběma moc gratuluju,ať se daří dál.Já mám 2,5 roku,skvěle mi tak úplně není,ale na druhou stranu mi skvěle je ,že nepiju a ani mě to nenapadlo.
|
|
Anna
|
|
|
|
|
Aaaaaaahojte,
tak co, jak se daří teď?
|
|
Ivana
|
|
|
|
|
Ale daří,daří,teď jsem byla na úžasným koncertě.Jsem zas nabitá na pár dní.Francouzský šansony,naprosto jako Edit Piaf,bomba.Dřív jsem ten život vnímala dobře nebo špatně,černý nebo bílý.Teď se mi to vejde vedle sebe a dokážu s tím žít.I když mě to špatný štve,hlavně když to nedokážu ovlivnit.
|
|
Anna
|
|
|
|
|
Já zase včera byla pro vnuka v Arpidě, škola pro postižené děti, čekala jsem tam 2 hodiny, viděla hodně mrzáčků, přesmutných rodičů, a to je bolest, beznaděj i náděj!Jak bych s chutí přála dotáhnout všechny, co si vymýšlí blbosti, jako důvod k pití, aby toto viděli!Z těch drobných matek, co nosily své děcka v náručí, s láskou, to čišela síla, skláním se před nima,vážím si jich.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Ahoj Líbo.To jsem zase já  .Teď jsi mě dostala.Napsala jsi to výstižně.Pracuju jako dobrovolnice s mentálně a fyz.postiženýma dětičkama.Jezdíme na lyžáky,výlety,akce.Nabíjí mě to jako nic na světě.Přijdu vždycky dom a řeknu si,že jsem úplně blbá,když řešim nepodstatné věci.Přitom ale necítím žádnou lítost,jen velkou pokoru.
|
|
Jarmila
|
|
|
|
|
ahojte, zdravim vsechny a preji pekne prazdniny, litam rovne, tesim se a budu se prubezne ozyvat, orlaaa. at je vam dobre a
leto si uzijte
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Ahojky Broučci...,vlastně ptáčci
Tak jsem tu,zatím střízlivá a docela i v klidu.
Byl to fofr,známe to...konec roku,vysvědčení a podobně.
Orlíku,jsem ráda,že ti to lítá - jsi úžasná a moc,moc ti to přeju
Libuško,holubičko,ty naše mamino co na nás dáváš pozor,vidím že vážně užíváš života plnými doušky.Věnuješ se vnoučatům,své rodince a na nás nezapomínáš i když tu občas prudíme,smutníme,bojujeme,díky.Já nepsala,protože jsem se moc necítila a nechtěla jsem kazit tu pěknou atmosféru tu.Ale nabrala jsem sílu a už to zase jde.
Ivče,Andree i Petrovi gratuluji v jejich pokrocích,jsou super.
Mějte se moc pěkně a užijte si víkend a jestli někdo z vás razí na dovču,tak pěkný relax. 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Bludi, právě tato diskuze je hlavně o tom, aby jsme si postěžovali, pofňukali, máme tady zázemí, což je síla této diskuze, pár nás je vždy v pohotovosti vyslechnout, pomoct!Néééé?Jo!Tak vyleť, zamávej křídly, a usměj se!Smějí se ptáci?
|
|
Liba
|
|
|
|