Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...17181920212223...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
ahojky vstoupil jsem do 18.tého měsíce bez alkoholu a je mi skvěle,tak přeji všem kdo mají problém ať vydrží,stojí to za to
Petr
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Místo: Ostrava Narozeniny: 05/03
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
Petr

První měsíc Nádhera...
Andrea38

Oběma moc gratuluju,ať se daří dál.Já mám 2,5 roku,skvěle mi tak úplně není,ale na druhou stranu mi skvěle je ,že nepiju a ani mě to nenapadlo.
Anna

Aaaaaaahojte,
tak co, jak se daří teď?
Ivana

Ale daří,daří,teď jsem byla na úžasným koncertě.Jsem zas nabitá na pár dní.Francouzský šansony,naprosto jako Edit Piaf,bomba.Dřív jsem ten život vnímala dobře nebo špatně,černý nebo bílý.Teď se mi to vejde vedle sebe a dokážu s tím žít.I když mě to špatný štve,hlavně když to nedokážu ovlivnit.
Anna

Já zase včera byla pro vnuka v Arpidě, škola pro postižené děti, čekala jsem tam 2 hodiny, viděla hodně mrzáčků, přesmutných rodičů, a to je bolest, beznaděj i náděj!Jak bych s chutí přála dotáhnout všechny, co si vymýšlí blbosti, jako důvod k pití, aby toto viděli!Z těch drobných matek, co nosily své děcka v náručí, s láskou, to čišela síla, skláním se před nima,vážím si jich.
Liba

Ahoj Líbo.To jsem zase já .Teď jsi mě dostala.Napsala jsi to výstižně.Pracuju jako dobrovolnice s mentálně a fyz.postiženýma dětičkama.Jezdíme na lyžáky,výlety,akce.Nabíjí mě to jako nic na světě.Přijdu vždycky dom a řeknu si,že jsem úplně blbá,když řešim nepodstatné věci.Přitom ale necítím žádnou lítost,jen velkou pokoru.
Jarmila

ahojte, zdravim vsechny a preji pekne prazdniny, litam rovne, tesim se a budu se prubezne ozyvat, orlaaa. at je vam dobre a
leto si uzijte
petrata

Ahojky Broučci...,vlastně ptáčci
Tak jsem tu,zatím střízlivá a docela i v klidu.
Byl to fofr,známe to...konec roku,vysvědčení a podobně.
Orlíku,jsem ráda,že ti to lítá - jsi úžasná a moc,moc ti to přeju
Libuško,holubičko,ty naše mamino co na nás dáváš pozor,vidím že vážně užíváš života plnými doušky.Věnuješ se vnoučatům,své rodince a na nás nezapomínáš i když tu občas prudíme,smutníme,bojujeme,díky.Já nepsala,protože jsem se moc necítila a nechtěla jsem kazit tu pěknou atmosféru tu.Ale nabrala jsem sílu a už to zase jde.
Ivče,Andree i Petrovi gratuluji v jejich pokrocích,jsou super.
Mějte se moc pěkně a užijte si víkend a jestli někdo z vás razí na dovču,tak pěkný relax.
Bludička

Bludi, právě tato diskuze je hlavně o tom, aby jsme si postěžovali, pofňukali, máme tady zázemí, což je síla této diskuze, pár nás je vždy v pohotovosti vyslechnout, pomoct!Néééé?Jo!Tak vyleť, zamávej křídly, a usměj se!Smějí se ptáci?
Liba

Stránka: 1...17181920212223...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter