Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...22232425262728...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
aj náš tatik vystrájal po dlhšej dobe. Že on už nebude, že jemu je jasné, že už nemôže, iba nikde nepôjde, ani len toto tu si nechce prečítať. Takže o mesiac zas. Aspoň že tie jeho períody sa predlžujú. momentálne.
makmak

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petrato, zahoď chlast, podívej se na nebe, na stromy, naber dech, přestaň, půjde to.Nebuď otrok chlastu, nula......
Liba

ja se libo snazim, ani nevis jak..petra
petrata

Ahojte,
to se to teď fakt nějak zvrhlo...
Stejně všechny víme, že chlast je na hovno, že je pak všechno o hovnu.. To ani není život!!!!!!! Je to naprosto hloupý,..! Copak si nepamatujete jak bylo fajn, jaký byly DOBRÝ změny, když jsme přestaly pít? Jak šly některý věci líp..???!
Dobře, přichází depky... Pekelný, hnusný depky, který hrozně sráží.. Ale my se nemůžem nechat pořád dokola srážet a vracet se k tomu HNUSNÝMU chlastu..! Co si tím dokazujeme? NIC!!! Je Vám někomu teď líp, když se konečně napil..????!!!
NENÍ!!!! Teď zase jenom přichází KLASICKÝ zhnusení!!!!

Tak už se ale blížím k závěru... jenom chci říct, že je to prostě na nic pít!
Ivana

Ví se to, stejně se chlastá!Co s tím?Přestat musíte jen Vy sami!Vaše ruka bere ten alkohol, leje si ho do krku a dobrovolně.Hej, naserte se!Pořádně!!!Buďte dámy!Kurňa, jde to!Já mám příjmení Skleničková, slyšela jsem cinkání skleniček při vyslovení svého jména, nikde žádný chlast nebyl, stejně jsem ho měla u sebe nonstop, vydržela jsem, nedejte se zničit, škoda každé minuty co přežíváte!Nežijete.Jak Vám mám poslat kus své síly?
Liba

tak uz jsem to ukoncila..alkoholicke silenstvi...pila jsem a pila ted uz zase nebudu...libo...je mi to lito ale co uz nadelam?,
petrata

Nelituj ničeho, jedeme dál, letíme!
Liba

no ja mam desivou kocovinu...moralni taky...ale nic jineho mi nezbyva...kridla mala..oprasim a poletim..zas..diky libo...uf, uf...
petrata

Petrato, pomáhám Ti v hekání, auuuu, ufffff, achííích.......zítra už bude dobře.
Liba

No na môj veru,to sú otrhaní operenci,takýchto vidieť letieť,no neviem,neviem...takýchto siláckych rečí som si za celý život vypočula až až,je mi to už smiešne.Liba,ja ťa naozaj obdivujem,že dokážeš ešte veriť týmto nadšencom,ktorí bojujú s alkoholom a nie so sebou.Je to ako obohraná platňa,už nudííí.Držte sa a leťte,kam chcete vy...
máša

Stránka: 1...22232425262728...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter