Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...23242526272829...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Možná bojují se sebou i alkoholem...
Když Vás to nudí ok.. tak to nečtěte, ne?
Nějakým způsobem nechápu o co Vám jde?
Vadí Vám snad, že si tady lidi pomáhají, že se snaží se vzájemně podporovat, radit si?
...nechápu
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Je lehčí se zhnuseně odvrátit, ale já vím, jak je tento problém těžký, jak se tolik chce přestat doopravdy, nejde to, jak se smutní, bolí to!Možná jim ta moje důvěra, víra v ně pomůže.Kéž by!
Liba

sorry,je mi ich ľúto.všetkých.sú slabší,ako my,aj takí sú a je ich moc.
teší ma,ako táto diskusia zase ožije,Liba,ty ma už poznáš...
máša

me to libo vazne pomaha...protoze z tebe citim ze vis o co jde,
pani maso..tez dekuji za podporu..a ja jsem se vyspala, a
jdu zase na to...upadla jsem a vstavam a nestydim se maso...vazne ne...porad se snazim s tim neco delat.nic jineho nezbyva..
petrata

....palec nahoru
Ivana

diky...no je to zajimave..volala jsem uplne na kasi i sve mame...veci co jsem ji v zivote nerekla jsem v breku vyplavila...no ma ten alkoholismus teda podob hodne, ale uz zase nahoru...pujde to--jsem zveda co bludicka
petrata

...a s mámou dobrý?
Ivana

Zdravím letku.
Jsem tu a v plné polní.
Včera jsem se neopila,ale za to jsem zjistila,že mi to ani nechutná,ale asi jsem to prostě potřebovala udělat.
Dnes jsem nechtěla ani psát,ale po přečtení všech příspěvků jsem musela...,díky,že jste a jste úžasní.
Peťule ty orlíku,přesně jak psala Líba...nedělej po mě každou hovadinu... Ale jsem ráda,že je to za tebou a začni užívat dovči!!!!!!!
Libuško,jsi opravdu náš strážný andílek,umíš podržet a i pěkně nám to nandat....
Díky všem co nás tu podporují a díky Libušce za její trpělivost s námi opeřenci,ale co mě donutilo napsat?????
Mášo neznám Vás ani virtuálně a vůbec nevím proč do této kategorie píšete???Máte,nebo jste měla problém s chlastem?Jestli néééé,tak si najděte jinou diskusi kde budete užitečnější,protože vaše příspěvky tady jsou o ničem,Vy tomu nerozumíte.Tak Vám přeji spokojený život bez problémů a ať brzy najdete tu svou krevní skupinu.Krásný večer přeje alkoholička Bludička.
Bludička

no prave s mamou..mam ten pocit ze to moje piti..je i o te mame moji..ona taky chlastala a fest a me se to ted nejak vraci ty pocity..zajimave...bludi...dala jsi tu schovanou lahev?
a proc ? co te to popadlo? ja to mam vvdy jako zachvat silenstvi..ale vazne...takze bludi..prvni den? to jsme vazne frajerky...no co?
petrata

Peťule já fakt nevím co to bylo....
Nějaká bezmocnost nebo co,prostě jako by mi přeskočilo.Ale opravdu jsem se ani nedokázala opít a pod tíhou výčitek jsem se šla ještě vyzvr...,nechtěla jsem to v sobě mít.Nevím opravdu co to bylo za blbárnu.Nebyl třeba úplněk???Ale řekla jsem si,že se tím nebudu týrat a prostě to jak jste radili...jedu dál.Chci si ještě toho života a všeho užít.
A moje zásoby padly,ale ne včera,dala jsem je návštěvám.Ale měla jsem tu lahev připravenou jako dárek...no co no.Prdím na to a i na opíjení,fakt je to o ničem.
Ale trochu si dávám za vinu to tvé pití,jako bych tě dostala do depky....,ale hlavní je,že si rovnáš křídla a jsi připravená k letu.Ano,řiprav se a odlétáme společně a začínáme TEĎ
Užij si dovču a jsme zpět.
Jen jsem trochu mimo mísu s tvou mamkou,asi mi něco uteklo co jsi psala...
Bludička

Stránka: 1...23242526272829...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter